хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

З лінії фронту "брать єв".

  • 23.07.14, 23:23

Підсумки за 23 липня українською.
(Переклад В.Логвин)

Брати й сестри, за підсумками 23 липня.

З невтішного:

1. Сьогодні було збито відразу два літаки сил АТО – штурмовики поверталися на базу після успішного виконання бойового завдання. Даних стосовно долі льотчиків поки нема – будемо сподіватися, що вони живі.

Але зате відомо, що літаки були збиті на висоті 5 200 м. Переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), включно із найновішими російськими 9К333 «Верба», які раніше були помічені у бойовиків, такої височини не досягають.

Рашисти зі шкури вистрибують, щоб довести, що збитий «Боїнг» це справа їх рук. Замість того, щоб після катастрофи зачаїтися, як таргани у щілинах, вони всіляко демонструють: ми збиваємо все, що бачимо у небі Донбасу, причому на якій завгодно висоті.

2. Дуже складною залишається ситуація у прикордонних районах.

За нашими даними, на сьогодні вже вирішується проблема забезпечення наших військ, що тримають оборону вздовж кордону. Поки що, на жаль, це стосується не всіх підрозділів. Будемо сподіватися, що вже найближчим часом проблема буде повністю вирішена.

3. Сьогодні ми намагалися встановити, навіщо терористам знадобилися дев’ять чорношкірих студентів з Нігерії, котрих захопили у Луганську (про це вчора повідомляли ЗМІ).

Наші джерела довідалися. Терористам «за наказом» з Москви терміново знадобилися докази того, що на боці сил АТО воюють солдати НАТО та іноземні найманці. Саме їх перед телекамерами російського ТБ і повинні були вдавати захоплені студенти, перевдягнені у військову форму.

Мені важко якось класифікувати цей зліт фантазії. Рекомендую «командирам» бойовиків сфотографуватися в українській військовій формі і тим самим довести, що українські військовці – всі підряд наркомани. Типажі з «ЛНР» та «ДНР» підходять ідеально.

З доброго:

1. Сили АТО звільнили три населених пункти у Донецькій області – Карлівку, Нетайлове та Першотравневе. Точаться бої за Лисичанськ.

Із взяттям Лисичанська завершиться важливий етап АТО. Але попереду найскладніше – звільнення Луганська та Донецька після їх повного блокування.

Ми віримо в наших хлопців. Але є величезна проблема – мирні мешканці. Саме «живий щит» з мирних громадян, який влаштували собі путінські терористи, є найбільшою проблемою для сил АТО при звільненні міст.

2. До речі, про мирних жителів. СБУ затримала мінометника-терориста з «ЛНР», який вів вогонь по житловим кварталам Луганська.

Виявилося, що цей пан був завербований російськими спецслужбами, і разом зі своїми «колегами» обстрілював мирних громадян за дорученням своїх босів з Москви.

Сам факт навмисного обстрілу мирних мешканців, з метою дискредитації сил АТО - це верх підлості й цинізму. Але те, що подібних виродків ловлять та з їх допомогою доводять, чиїх рук ця справа, дає привід сподіватися: Москва згорне свій кривавий балаган. Хоча, знаючи Путіна, надії небагато.

3. Жителя Лисичанська на мітингу вимагали від терористів забиратися з міста. Вчора кілька тисяч жителів Стаханова на мітингу висунули бойовикам таку ж вимогу. Подібні ж мітинги пройшли і в інших населених пунктах Донбасу.

Донбас вже чудово зрозумів, хто є хто у нинішніх подіях на сході України. Жаль лише, що прозріння дається такою дорогою ціною…

http://www.youtube.com/watch?v=koy4CRQ7NTc

18

Коментарі

123.07.14, 23:38

добре відео

    223.07.14, 23:39Відповідь на 1 від Oleksander

    добре відеоДорога ціна ТАКИМ прозрінням.

      323.07.14, 23:44

      Посеявший ветер... Такие же бабки орали "Рассссииияяяа!" И мазали аквафрешными тряпками. А теперь "что вы с нами делаете?" А то, что вы хотели. Пардон за резкость.

        423.07.14, 23:53Відповідь на 3 від ab absurdo

        І я про те ж. Страждаємо ми із-за дурості біомаси, яка сама не живе і нам не дває.

          523.07.14, 23:56Відповідь на 2 від Alter ego*

          тут важливий результат - прозріння

            624.07.14, 00:03Відповідь на 5 від Oleksander

            тут важливий результат - прозріння
            Не справедливо. Загинули юні сини України, а ці тьотки й далі лиш собою зтурбовані

              724.07.14, 00:08Відповідь на 6 від Alter ego*

              на жаль нам не збагнути, що таке справедливість. очевидно, що це категорія, яка належить лише Богові.
              у мене є грубезна книжка Дж. Ролза "Теорія справедливості" на 822 сторінки. пробував читати, але мало що збагнув з того.

                824.07.14, 00:12Відповідь на 7 від Oleksander

                Коли людям більше зайнятись нічим, вони починають пробувати філософствувати на папері. НЕ ПОВИННІ юні патріоти гинути із-за недоумкуватості старих пердунів, яких цікавлять лиш свої болячки!

                  924.07.14, 09:27Відповідь на 6 від Alter ego*

                  тут важливий результат - прозріння
                  Не справедливо. Загинули юні сини України, а ці тьотки й далі лиш собою зтурбовані
                  Це життя...

                    1024.07.14, 10:00

                    +++МЫ ГОЛОСОВАЛИ РАНЬШЕ ЗА ВАС! - а теперь все против вас+++
                    Ну, як кажуть у нас на Вкраїні "БАЧИЛИ ОЧІ, ЩО КУПУВАЛИ - ТОЖ ЇЖТЕ ХОЧ ПОВИЛАЗЬТЕ!"
                    Саме ось ТАКІ "галасювальниці" привели до влади це кодло...- тож теперь пора ЇМ ЖЕ ВИГАНЯТИ його!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна