хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Злочини проти людства.

  • 24.04.14, 03:03
Замордований у Слов’янську 
Горлівського депутата росіяни катували за те, що хотів вивісити над радою прапор України
Тарас ЗАКУСИЛО   

Володимир Рибак був замордований за український прапор. (Фото  з сайта 24tv.ua.)

У Службі безпеки України впевнені, що до викрадення та жахливого вбивства депутата Горлівської міськради, члена фракції «Батьківщина» Володимира Рибака причетні військовослужбовці Росії — підполковник ГРУ Ігор Безлер (позивний — «Біс») та офіцер ГРУ Ігор Стрєлков на прізвисько «Стрілець». Про це заявили вчора на брифінгу в Антитерористичному центрі СБУ. Перший iз них, як раніше повідомляла СБУ, брав участь у захопленні будівлі СБУ в Донецьку та потім — райвідділку міліції у Горлівці.

За даними СБУ, ще 17 квітня Безлер поставив завдання начальнику самопроголошеної горлівської міліції «нейтралізувати» Рибака. А схоплено було чоловіка 19 квітня (принаймні про це свідчить колега депутата, який подав заяву в міліцію, а також записи відеокамер), коли той намагався повз сепаратистів пройти до міськради, зняти прапор так званої Донецької республіки і завадити сепаратистам зняти прапор України. Люди в уніформі заштовхали 42-річного депутата в автівку і повезли, як тепер встановлено, за вказівкою Стрєлкова до форпосту сепаратистів — міста Слов’янськ. Судмедексперти припускають, що увечері 19 квітня або вночі Володимира Рибака після нелюдських катувань убили. За даними СБУ, Стрєлков особисто дав вказівку самопроголошеному меру Слов’янська В’ячеславу Пономарьову вивезти зі штабу тіло Рибака.

Тіло Володимира Рибака та тіло ще одного чоловіка, особу якого досі не встановлено, знайшли у річці Торець неподалік смт.Райгородок на Донеччині, 21 квітня, підтвердила прес-служба МВС. Вказавши, що «причина смерті обох — комбінована травма тіла внаслідок тортур, iз подальшим утопленням ще живих потерпілих, які перебували без свідомості». За цими сухими рядками криються жахливі звірства. Рибака важко було впізнати — тіло порізане ножами, розпоротий живіт, за спиною (напевно, щоб тіло затонуло. — Ред) — рюкзак iз піском, написав у «Фейсбуку» депута ВР Олександр Бригинець.

«Це «кавказький» почерк, — обурюється редактор видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов. — Не знаю, які ще потрібні жертви, щоб змусити СБУ виконати наказ в.о. Верховного головнокомандувача про знищення терористів на Сході».

А ТИМ ЧАСОМ...

У Слов’янську, напевно в будівлі захопленої мерії, перебувають у полоні бандитів ще кілька осіб. Так, відомо про начальника Краматорського міськвідділу міліції Колупая, якого 21 квітня викрали бандити і перевезли до Слов’янська. Учора вони вимагали обміняти міліціонера на зброю. Також, за даними тимчасового сайту Донецької ОДА, там же утримують і начальника лінійного відділення міліції станції «Слов’янськ» Прохорова, викраденого 19 квітня, та журналіста з видання Vice Саймона Островського, який має подвійне — і американське, й ізраїльське — громадянство.

Факт щодо затриманого журналіста підтвердив на прес-конференції у вівторок і самопроголошений мер міста Пономарьов: «Його ніхто не викрадав, його ніхто не тримає в заручниках, він зараз у нас, готує матеріал, працює». А вчора сепаратисти заявили, що підозрюють Саймона у «шкідливій діяльності» і наразі відпускати не збираються, хоча за долю журналіста клопочеться і Держдеп США, пише «Ассошіейтед пресс».

Дмитро Галко, журналіст білоруського видання «Новий час», який днями разом з італійським та французьким колегами побував у Слов’янську, свідчить в інтерв’ю «Українській правді», що в «столиці сепаратистів» утримують ще двох журналістів: Олега Сухова з Moscow Times та українця з видання iPress.ua Сергія Лефтера.

А вчора надійшло тривожне повідомлення, що в Горлівці зник фрілансер телепрограми «Вікна» (СТБ) прикарпатець Євген Гапич — більше доби з ним немає зв’язку.

12

Коментарі

Гість: Stop_Putin

124.04.14, 10:33

    Гість: Pamadka*

    224.04.14, 13:13

    це вже перескочило все ....чому вони нас вбивають а ми з ними ведемо переговори..які нахуй переговори...блять по кусках різати а мьясо воронам розкидати...

      324.04.14, 13:33Відповідь на 2 від Гість: Pamadka*

      це вже перескочило все ....чому вони нас вбивають а ми з ними ведемо переговори..які нахуй переговори...блять по кусках різати а мьясо воронам розкидати...Так ПС не допускають, а самі СУ ЗЛИВАЮТЬ!

        424.04.14, 19:59

        Курва, до цяцькається влада,що отримає третій майдан і будуть висіти на Київських каштанах!

          524.04.14, 21:49

          Там чечены орудуют. Сволочи.

            624.04.14, 21:51

            тяжело...

              725.04.14, 00:41