хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Какие еще нужны жертвы, чтобы СБУ начала уничтожать террористов?

  • 23.04.14, 01:51
22.04.14 22:40 "Депутата из Горловки чудовищно пытали. Какие еще нужны жертвы, чтобы СБУ начала уничтожать террористов?", - журналист
Главред Цензор.НЕТ Юрий Бутусов поделился информацией, что из-за убийств депутата Горловского горсовета Владимира Рыбака и еще одного человека состоится экстренное заседание Кабмина.

Об этом он написал в своем Фейсбуке, передает Цензор.НЕТ.

Читайте на «Цензор.НЕТ»: Зверски убитый террористами действительно депутат Рыбак, - источник

Бутусов отметил: "Экстренное заседание Кабмина по делу о похищении и убийстве в Славянске двух украинцев из Донецкой области, участников акции "За единую Украину!" в Горловке. Источник "Цензор.Нет" в МВД говорит о подробностях похищения и убийства депутата Горловского горсовета от партии "Батькивщина" Рыбака, который открыто вступил в конфликт с бандитами, пытавшимися сорвать флаг Украины, и еще одного украинца, тело которого пока не идентифицировано. Пытали чудовищно. Лучше эти фото никому не видеть. Это делали не люди, а звери. Жгли огнем, резали ножами.... Эксперты показывают - чисто кавказский почерк. Кавказ в Донецкой области. Есть два свидетеля, которые видели как пытали этих людей в здании, которое контролируют "зеленые человечки", что именно они охраняли комнату пыток. Сейчас там же в Славянске исчез американский журналист и еще несколько граждан Украины. Все датели будут обнародованы на брифинге в МВД, который начнется в ближайшие минуты.
Я не знаю, какие еще нужны жертвы, чтобы заставить СБУ выполнить наконец прямой приказ Верховного Главнокомандующего об уничтожении террористических групп на Востоке Украины. Иначе зачем нам антитеррористический центр СБУ? Иначе руководство СБУ должно сдавать полномочия и открывать арсеналы народу, который открыто уничтожает два ввода диверсантов противника. Если генералы из антитеррористических сил будут по-прежнему так вызывающе пассивны и завтра, то возникает вопрос - из чьего бюджета они получают зарплату? Тогда они соучастники тоже военных преступлений?".

Смотрите на Цензор.НЕТ - Как похищали горловского депутата Владимира Рыбака. ВИДЕО

3

Коментарі

123.04.14, 11:08

Вони співучасники.

    223.04.14, 13:03Відповідь на 1 від doktor_khaos

    Вони співучасники.То чому мовчить Майдан???

      323.04.14, 15:44Відповідь на 2 від Alter ego*

      Я міркую так: Держава не в змозі протидіяти усьому вищевказанному з причини повної непрацездатності структури нацбезпеки, яку зруйновано за останні 5-7 років. Чому терор не розрісся далі? Тому, що відбувся вагомий тиск (чим могли) на джерело протекції тероризму з боку як закордонних так і відчизняних учасників процесу. Регіон перестав бути цікавий (точніше стак неактуальним) для Путіна, бо "кримські зорі" тільки починають сходити і виявились трохи не того кольору. Путін тупо зробив пасивну паузу. Те що вариться на сході більше підлягає терміну "битва павуків у банці". Єдине, що піддається логіці - це невелика локалізація розповсюдження тероризму за межі регіону з причин: самі терористи не мають бажання розширювати фронт, немає чіткіх інструкцій про дії терористів з "центру", немає лідера.

        423.04.14, 16:15Відповідь на 3 від Ozzyman

        А лідер в "Шушинском".

          523.04.14, 16:28Відповідь на 4 від Alter ego*

          )))це не зовсім лідер, точніше - зовсім не лідер. Це типаж більше схожий на Махно, а що відбулось з Махно - історія відома. Використали та знищили.

            623.04.14, 16:33Відповідь на 5 від Ozzyman

            )))це не зовсім лідер, точніше - зовсім не лідер. Це типаж більше схожий на Махно, а що відбулось з Махно - історія відома. Використали та знищили.Тому істот схожих на туалетний папір не жаль. Жаль людей, які із-за них страждають. Особливо в ситуації, коли центр і захід України втомився чекати бовдурів, до яких це не доходить, адже і в Криму, і на СУ туж живуть люди, не тільки люмпени, зрадники та зомбі. http://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/49408.phtml Ця картинка дуже яскраво відображає настрої в Україні.

              723.04.14, 16:45Відповідь на 6 від Alter ego*

              Жертви повинны бути обовязково, питання тіьки у кількості та інтервалі часу перебівання у якості жертви. Таке правило події.

                823.04.14, 17:08Відповідь на 6 від Alter ego*

                Ось ще приклад: канарка вилітає з клітки і сама туди прилітає, чому? Бо вона далі боїться літати. У разі відсутності клітки (а це на їхній батьківщині) те саме відбувається у зоні їхнього мешкання: жодна пташка далі свого дерева не літає. Там вони народжуються, там і померають. Чому? Такі вони - канарки, в них страх невідомого.

                  923.04.14, 17:26Відповідь на 7 від Ozzyman

                  Жертви повинны бути обовязково, питання тіьки у кількості та інтервалі часу перебівання у якості жертви. Таке правило події.За всією режисурою жанру жертвами мають бути ті жертви аборту, що силоміць захопили ОДА і, будучи не обтяжені інтелектом, самозванці назвавші себе "гуЙбернаторами" рИгіону.*question*

                    1023.04.14, 17:29Відповідь на 8 від Ozzyman

                    Ось ще приклад: канарка вилітає з клітки і сама туди прилітає, чому? Бо вона далі боїться літати. У разі відсутності клітки (а це на їхній батьківщині) те саме відбувається у зоні їхнього мешкання: жодна пташка далі свого дерева не літає. Там вони народжуються, там і померають. Чому? Такі вони - канарки, в них страх невідомого.Капєц! А мене невідоме манить, як магніт! Може саме тому Овнів називають "піонерами"-першопроходцями невідомих світів, які відкривають Зодіакальний круг?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна