хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

ДА-НЕТ-цкая весна.

  • 09.03.14, 23:00



Свято з нагоди 200-ліття з дня народження Тараса Григоровича Шевченка в Донецьку пройшло в кращих "радянських традиціях": 


Голова Донецької обласної ради Андрій Шишацкий і міський голова Донецька Олександр Лукьянченко взяли участь в урочистому покладанні квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку і невеличкому мітингу. Голови Донецької обласної державної адміністрації Сергія Тарути не було. Проте, в пресі виступив із серйозним зверненням:
"Спекуляции относительно удержания из зарплат жителей Донецкой области, так называемого, налога «на восстановление киевского Майдана», распространяемые представителями радикально настроенных сил, будут жестко пресекаться правоохранительными органами. Об этом заявил губернатор Донецкой области Сергей Тарута, отвечая на вопросы журналистов в пятницу.

Как отметил председатель облгосадминистрации, с соответствующим заявлением относительно неправдивости подобной информации еще вчера выступили правоохранительные органы области. 

"И я просил, чтобы правоохранители давали контактные телефоны гражданам, по которым можно было бы сообщить о распространении такой информации, чтобы все спекуляции на тему удержания незаконных налогов быстро и жестко пресекались", - сказал Сергей Тарута".(Новости Донбасса).



Об 11.00 лідер партії УДАР Віталій Клико провів прес-конференцію в конференцзалі Донбас-Палас.



А в цей час на центральній площі міста:


Не дивлячись на те, що виконуючий обов'язки президента і голови Верховної Ради Турчинов наклав вето на відміну злочинного закону кидалова-колєсніченка про ущемлення державної української мови, НІЧОГО В ДІЯХ прихильників російських шовіністів НЕ ЗМІНИЛОСЬ!!!



По вулицях розгулюють ряжені сміхотворні дурімари з "рекламою Аквафреш"...




І збираються на черговий "східняк" в підтримку "воССоєдінєнія" з окупантами України:







Будинок облдержадміністрації має військовий вигляд, охороняється від чергового штурму проросійських шовіністських радикалів. Дивно, що ніхто з цих молодчиків, які постійно атакують державні установи Донецька, крім їхнього самозванця ватажка Губарєва, назвавшого себе сміхотворним іменем "народний губернатор" Паша-ІІ, не арештовані.


 Донецька ОДА змушена захищатись від молодчиків проросійських сил:"оплот" і "руССкій мір", що БЕЗПЕРЕШКОДНО дикими галасливими колонами марширують центральними вулицями міста, із-за чого рух соціального транспорту заблокований, а на паралельній вулиці Університетська, де рух не перекрито, викликає аварійну небезпеку.




Богу дякувати, що хоч державний стяг на флагшток головного обласного органу повернутий на місце:




Серед цього дикого натовпу можна почути фейкові "новості дАнбаССа":


Бажаючі "оратори" виступають за проведення референдуму про статус Донецької області і федералізації України, а також за вступ України в Митний союз. "Донбас єдіний - Донбас нєпобєдімий!", "Губарев!", "Беркут!" - скандують особи, що зібрались біля свого улюбленого пам'ятника.



Без слів...





Ініціативна група громадян українського походження збирала мітинг за єдність країни на Соборній площі (пам'ятник архангелові Михайлу). О 15.00. тут планували установку сцени і звукового устаткування для виступу Віталія Кличко, але мітинг відмінили з міркувань безпеки бо місце мітингувальників зайняли агресивно налаштовані громадяни з триколорами сусідньої держави.



Там же можна було побачити й таких клоунів.





Пояснити причину стояння навпроти Собору цього озлобленого натовпу збагнути було важко. Вони викрикували слово:"РОСІЯ!", всілякі образи в сторону керівника партії "Удар", вмить забувши, що Віталій Кличко десятиліттями був загальноукраїнським кумиром, здобувши всі можливі чемпіонські звання з боксу і весь час очікували бійки з такими ж міфічними, як "бандерівці", ніби-то прибувшими в Донецьк, "аранжоідамі".


Але зівакам не пощастило. НІКОГО, крім віруючих ПЦ МП, там не було.













11

Коментарі

110.03.14, 00:10


у нас тоже что то готовится...
http://blog.i.ua/user/2805707/1372030/

    210.03.14, 00:15

    да хер на них, хай ходють. якби ж не нападали на людей. може бухла не вистачає?

      310.03.14, 07:17

      кожен хоче в свою дупу

        410.03.14, 15:29Відповідь на 3 від Shnec

        кожен хоче в свою дупуНЕ СМІШНО! Більш того - хохляча ДУРІСТЬ кликати в гості до Львова кримських татар, які швидко посіють в благодатний богобоязнений грунт ШАРІАТ, а віджверто ПЛЮВАТИ на своїх західноукраїнських ЗЕМЛЯКІВ!!!
        Якщо не присікти все це, то ця зараза В ЧЕРГОВЕ!!! швидко розповсюдиться на всю країну!

          510.03.14, 21:59