Думайте. Аналізуйте. ДИВІТЬСЯ ВСІ!

17:08  --- просто жахіття
19:35 "Добрий день колеги Ми знаходимося на самому вістрі атаки екстремістів - з російським акцентом".
22:00 хвилина --- вбивають людей  без зброї, які  явно не йдуть вперед 
з 29:00 хвилини - контратака майданівців. І зауважте, знову жодного пострілу з боку протестуючих
31:15 потрапляють в людину, яка тікала з передової, метрів за 30 від неї. Тобто не нападає, не стріляє у відповідь 
31:50 протестуючий з прапором на спині. Напис на прапорі: "Днепропетровск. Бендеровец-фашист-західняк." 
37:00 хвилина - медик піднімає руки, кричить: "Дайте перенести поранених!" 
37:45 священник з щитом та каскою 
37:55 повели цього медика. Схоже, пораненого в шию.
40:00 хвилина - люди, нарешті, сховалися за димом від палаючих покришок
40:55 захопили  плацдарм. Але боже, якою ж ціною!


"Ікони революції"


У ніч на 10 лютого на барикадах на вул. Грушевського соціальний художник Sociopath намалював трилогію "Ікони революції".

Півтораметрові малюнки Тараса Шевченка, Лесі Українки та Івана Франка в стріт-арт інтерпретації арт-революціонер створив для підтримки волі і духу тих, хто стоїть на передовій.


Іван Франко, Тарас Шевченко, Леся Українка - це ті знакові фігури, які об"єднують, а не роз"єднують Величну Україну. 

Ці "Ікони революції" повинні з"явитися на всіх Майданах по всій Україні. Вони і тільки ВОНИ вибороли своє право стати основними провідниками і споглядати з верхівки ялинки (яка вже  стала своєрідним символом ЄвроМайдану) за тим як ми, Українці, виконуємо їх ЗАПОВІТ!

"Розгону Майдану не буде - Буде бій, дорослий бій"

Афганець Володимир , колишній капітан , який отримав дві бойових нагороди, вважає , що " беркутівці" переоцінюють свої можливості , коли говорять про розгін Майдану за 15 хвилин , передає NewsOboz.org з посиланням на uainfo.org .

"Беркутівці" - приколісти (сміється) я тут в інтернеті читаю , що нас за 15 хвилин розженуть . Дурні . Я бачив багато таких понтів . Всі полягли ... Рідкісні - порозумнішали . Вони не знають , що таке йти на смерть. Йти в атаку , коли поруч падають твої друзі ... Я розумію , можна пацанів наркотою накачати . Тоді вони просто м'ясо. Боєць без мізків , без інстинкту самозбереження - просто гарматне м'ясо на бійні " , сказав афганець .

За його словами , за правилами бою - обстріляний боєць коштує п'яти новобранців. Обстріляний - це хоча б пару місяців на справжній війні ."У нас в Києві мінімум 1,5 тис. бійців. Через добу , по першому погуку , буде не менше 10 тис. "Берутята " - не обстріляні . Тільки для того , щоб воювати з нами на рівних , їм треба мінімум 50 000 бійців. Цей розклад скаже будь-який нормальний офіцер. А крім наших ( афганців ) тут ще мінімум тисяч десять бійців знайдеться. Довів би це хтось до їхнього відома! ",  каже Володимир.

"Розгону Майдану не буде - Буде бій, дорослий бій!!!  Хто залишиться серед них в живих , згадуватимуть це жахіттях все своє життя,  як згадуємо ми. . Це їм не в пацанів на Груші картеччю палити . Нехай знають - ми тут до кінця. Ми залишимо своїм дітям іншу країну. А " беркутята " - нехай дуже добре подумають перш ніж брати в руки нарізну (зброю) ... Додому вони повернуться або у " цинку " або ж каліками. Як там донецькі кажуть - "в асфальт вкатаєм" . Нам вже втрачати нічого ", підсумував афганець .

Турчинов – проти "Правого сектору"...

Заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов не вважає за доцільне розширювати коло переговорників.

Про це повідомляє 5 канал.

Так він прокоментував заяву об’єднання "Правий сектор" про залучення, як третьої сторони, до переговорів влади та опозиції їхніх представників і ветеранів-афганців.

За словами Турчинова, позиція, яка оголошується під час переговорів, узгоджується перед тим на віче на Майдані, обговорюється на Народній раді серед активу Майдану та регіональних представників Євромайданів. Тож у цьому питанні не може бути імпровізацій.

"Переговорний процес не повинен перетворюватись на мітинг. Тому я вважаю, що переговорна група репрезентована достатньо", - сказав опозиціонер.

Як відомо об’єднання Заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов не вважає за доцільне розширювати коло переговорників.

Про це повідомляє 5 канал.

Так він прокоментував заяву об’єднання "Правий сектор" про залучення, як третьої сторони, до переговорів влади та опозиції їхніх представників і ветеранів-афганців.

За словами Турчинова, позиція, яка оголошується під час переговорів, узгоджується перед тим на віче на Майдані, обговорюється на Народній раді серед активу Майдану та регіональних представників Євромайданів. Тож у цьому питанні не може бути імпровізацій.

"Переговорний процес не повинен перетворюватись на мітинг. Тому я вважаю, що переговорна група репрезентована достатньо", - сказав опозиціонер.

Як відомо об’єднання "Правий сектор" і ветерани-афганці хочуть виступити третьою стороною у ще незапланованому раунді переговорів між владою та опозицією з врегулювання суспільно-політичної кризи.

Вони пояснили це тим, що "влада й опозиція не досягають ніяких домовленостей з врегулювання надзвичайної ситуації в державі і підводять країну на межу війни".

12%, 3 голоси

69%, 18 голосів

19%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Амстердамська газета про Українського пса.

Відома нідерландська «Spits» зобразила президента Януковича у вигляді злого пса, який шматує прапор Євросоюзу.


Амстердамська газета, яка в друкованому варіанті виходить у великому як для Голландії накладі 160 тисяч екземплярів, відноситься в країні до поміркованих СМІ, і рідко публікує жорсткі карикатури, тим більше на відомих людей.

Але на цей раз в поле зору амстердамських журналістів попав президент України Віктор Янукович, якого зобразили на фоні закривавленого прапора власної країни. В кликах тварина тримає понівечений європейський штандарт, а між ногами намальовані чоловічі геніталії в «бойовій красі».

Після таких "зображень" ВіФу слід замислитись над його майбутнім місцем  перебування-проживання! 

Не слід завчасно розслаблятись.

Це тільки початок... Але нам не слід  завчасно розслаблятись. 

Коли після назви офіційного сайту : Президент України _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ буде прізвище та ім"я, яке не викликає відрази всередині нас, лише тоді зможемо здихнути з полегшенням.

День Соборності та Свободи України???

День Соборності та Свободи України — свято України, засноване 30 грудня 2011 року указом Президента України Віктора Януковича № 1209/2011. Відзначається 22 січня.

Фактично нове свято виникло внаслідок зміни дати відзначання Дня Свободи з 22 листопада (саме ця дата відзначання була встановлена у 2005 році указом третього президента України Віктора Ющенка на честь дня початку Помаранчевої революції) на 22 січня — дату відзначання Дня соборності. Тобто, фактично, указом президента Януковича ці два свята було об'єднано, юридично ж цей указ скасував обидва свята, запровадивши абсолютно нове.

Юридична казуїстика.


Щоб юридично унормувати своє рішення,  Янукович скасував укази президентів-попередників
Указ Президента України від 21 січня 1999 року № 42 «Про День соборності України»;
Указ Президента України від 19 листопада 2005 року № 1619 «Про День Свободи»;

Окрім того,  Януковичем були скасовані робочі, підзаконні розпорядження, щодо проведення святкування подій (що не є юридичною нормою). Таким чином, відміна підзаконних актів заднім числом є прямим порушенням юридичної та державнотворчої практики.
Указ Президента України від 27 грудня 2006 року № 1132 «Про відзначення у 2007 році Дня Соборності України»;
Указ Президента України від 13 грудня 2007 року № 1219 «Про відзначення у 2008 році Дня Соборності України»;
Указ Президента України від 1 грудня 2009 року № 986 «Про відзначення у 2010 році Дня Соборності України».

Янукович вказав, що першопричиною введення цього указу стали чисельні звернення громадянuhmylka

Але більше мене обурило те, що на офіційному сайті президента України, взагалі, загубили слово "СВОБОДИ". І, дозволю собі нагадати,  фактично за півгодини набудуть чинності  антинародні, диктаторські, авторитарні  закони ( скорочено пропоную називати закони АДА ) від 16 січня.

То як святкуємо,  ПАНОВЕ???

Спочатку було слово…

Сьогодні вкотре відбулась зрада НАРОДУ УКРАЇНИ!

Українців назвали ПРОВОКАТОРАМИ, Українців назвали "радикальними молодиками".

І хто??? """"лідЄри аППазіції" 

За що??? За те, що людям набридли пустопорожні обіцянки! Шмарклі Т.З. аППазіціанерів вже обмазали всі стіни верховної ради і підмостки сцени Майдану! Кому потрібні ці толерастичні заклики?

Нам 31 грудня пообіцяли, що 14 січня вони зберуться на сесію і вирішать всі ПРОБЛЕМНІ питання.  Два тижні Люди на Майдані МЕРЗЛИ, танцювали, співали, створювали народні розваги і..................мирно Ч Е К А Л И ! ! !

Ропочалась сесія. Опозиція мала б по-одному  регіоналів та комуняк "мочити в сартирі". Через тиждень "більшість" перетворилась би на "меншість", а решта перейшла б на бік народу!!!

Але відбулося щось неймовірне: опозиція спокійно проковтнула прийняття ДИКТАТОРСЬКИХ законів. 

Сьогодні Люди хотіли почути чіткий ПЛАН ДІЙ, а натомість знову почули "улюлЮкання та базікання  ні про що.

І ЛЮДИ ПОЧАЛИ ДІЯТИ! Там немає провокаторів. Там є Українці! І разом ми сила! Слава Україні!!! Смерть ворогам!!!