Навіщо ЗМІ постійно брешуть?

За кілька останніх днів чого тільки не почула про Президента Ющенка…
Вже він і прем’єр міністром побував, і нирки обморозив, і одеських художників на «бабло» розвів, і у власній партії зі всіма пересваритися встиг, і з Наливайченком за чільні повноваження мало не побився.
І ні в кого зі ЗМІ не виникло бажання поспілкуватися з Віктором Андрійовичем і роздобути інформацію з першоджерел?
Пропоную почути, що про це каже пан Наливайченко!!!

Наливайченко: Курс на оновлення партії, оптимізацію її роботи, забезпечення прозорості її рішень і ясності позиції – це вимога часу

16:18, 17 Березня

У партії немає персонального конфлікту. Про це заявив голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко. «Погано, що минула історія «Нашої України» вже привчила всіх саме до такого сприйняття подій в партії. Я це спростовую», - сказав він.

«За останні півроку ми почали наводити порядок в партії. Маємо перші результати. Партія ожила, є бачення її розвитку, є здорова мета, є розуміння того, які провести організаційні зміни. Звичайно, це може когось дратувати. Тому і поширюються плітки про надумані чвари. Не виключаю, що вони походять з кабінетів влади і від наших політичних конкурентів», - наголосив Наливайченко.

«Курс на оновлення партії, оптимізацію її роботи, забезпечення прозорості її рішень і ясності позиції – це вимога часу. Ці процеси – незворотні», - переконаний він.

«Безперечно, що у нас ідуть дискусії. Вони не стосуються персон. Вони стосуються способу і системи роботи. У п’ятницю буде політична рада партії. Вона вирішить, наскільки ми готові проводити з’їзд, щоб втілити зміни, і коли проводити зібрання партійців», - сказав голова політради «Нашої України».

Він додав: «Для ефективності нам потрібна єдність. Цього намагаюся досягти. Тому прошу слідкувати за нашими рішеннями та результатами, а не за розмовами навколо «Нашої України».

БЮТ та НУНС є співучасниками катування політв’язнів

Байдужість так званої парламентської опозиції до доль молодих українських патріотів, незаконно ув'язнених у Запоріжжі, вражає і обурює, особливо на фоні численних заяв її речників про переслідування опонентів режиму. Громадськість, адвокати, журналісти неодноразово повідомляли, як хлопців катують і морять голодом, позбавляють права на захист. Та ані Тимошенко, ані лідери «Нашої України» чи «Фронту змін» палець о палець не ударили, щоби зупинити ці знущання і беззаконня, їхня бездіяльність заохочує злочинців у погонах. Після того, як без реакції з її боку залишилися дії катів з СБУ щодо Анатолія Онуфрійчука та Василя Лабайчука, сьогодні ми маємо інформацію про звіряче побиття міліцією Пилипа Тарана. Йому завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості, у хлопця струс мозоку, розбите обличчя, пухлина на хребті.

Саме через бездіяльність штатної опозиції стала можливою зухвало цинічна відповідь генпрокуратури, що начебто перевіряла умови утримання «тризубівців» і «свободівців», про відсутність будь-яких порушень при проведенні слідства. Фракції БЮТ-Батьківщина та НУНС по суті є мовчазними співучасниками злочинів у застінках запорізької міліції та СБУ.

Сьогодні за фізичний порятунок ув'язнених у Запоріжжі патріотів бореться купка членів «Тризубу», «Свободи», громадських діячів, адвокатів і батьків затриманих. З перших днів хлопцям надає допомогу Андрій Парубій, включалися Андрій Шкіль, Микола Кульчинський та Олесь Доній, але це лише крапля в морі. У Запоріжжі потрібний справжній депутатський десант, потрібно створити комісію Верховної Ради і розслідувати факти звірячих катувань політв'язнів, злочини міліції, СБУ та прокуратури.

ГРАД звернувся до керівництва БЮТ-Батьківщини та НУНС з вимогою негайного втручання в ситуацію. Нехай доведуть, що потоки слів на честь героїв Крут, коли у Запоріжжі мордують хлопців, які відтяли голову вражому ідолу Сталіна - то не лицемірство.

http://dniprograd.org/ua/anyingrad/529

Нарешті Атлантида знайдена!

Група дослідників стверджує, що вдалося остаточно встановити місцезнаходження легендарного міста атлантів.

Атлантида, припустили вчені, була похована під товщею води в результаті руйнівного цунамі, яке тисячі років тому прокотилося по півдню Іспанії.

Дані, отримані завдяки радару, цифровому картографування та іншим технічним нововведенням, дозволили фахівцям виявити ціле місто, сховати під болотами Дона-Ана-Парку - містечка на північ від Кадіса.

Комплекс споруд збудований у формі концентричних кілець - в точній відповідності з описом давньогрецького філософа Платона, завдяки якому до нас дійшли відомості про Атлантиду.

"Ми виявили те, що ще нікому і ніколи не вдавалося побачити, - заявив глава дослідницької групи, професор Хартфордского університету Річард Фройнд.

- Ці дані представляють безумовний інтерес для археологів і надають набагато більший сенс нашим пошукам ".

Головним керівництвом, від якого відштовхувалися вчені у своїх вишукуваннях, стали історичні записи, що датуються 360 р. до нашої ери. Грецький філософ Платон 2,6 тис. років тому описав Атлантиду як "острів, розташований напроти Геркулесових стовпів".

За його відомостями, цивілізація атлантів була знищена всього за один день, а місто Атлантіс назавжди зник під товщею води.

Відповідно до цих описів, група археологів і геологів сфокусувала свою увагу на Атлантиці та в районі Середземного моря - і, врешті-решт, їм посміхнулася удача.

ЛИТВИНУ від батька ТРИЗУБІВЦЯ

***********************************************************************************************************************
Сьогодні мені, як і мільйонам громадян нашої країни, незрозуміло чому в угоду купці комуністів, які незаконно, не дивлячись на осуд всього світу діянь Сталіна, встановили йому бюст – кату нашого українського народу, судять хлопців, які захистили честь і гідність мільйонів невинно убієнних голодоморами і репресіями?
************************************************************************************************************************
Повний текст листа-звернення батька одного із хлопців "Тризубу" читайте тут:
http://zhsich.org.ua/index.php?m=content&d=view&cid=196

Чи важлива національність лідера нації?

1960 , , . , - - . ' -- , , , - . ( -, 1871-1913), .Це був текст на івриті, нажаль ??????????????
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,1048,209,32227,.aspx
Замітку набирати через Google


Дослівний переклад Єврейського видання:

Тимошенко народилася Abvenubmber 1960 Дніпропетровськ, Росія, і оскільки це не український. Її батько був вірменин, мати - За чутками - єврей. Poklc Джок сказав моєму серцю - я - З, так як Тимошенко не розмовляють українською політичного початку, і він знав, як важливо національного питання в цій країні, хотіли створити для неї манері виконання місцевого сільський вчитель, батько - символ української жінки. Вікна свого кабінету він побачив статуї поета М. Українки (пан Pterioona Koasach - Koweteka, 1871-1913), вважається самим видатним художником української літератури.

Якщо комусь потрібно роз’яснення:
В цій статті йшлося, що в Україні гостро стоїть питання національності лідера нації. Що національність та імідж Юлії Володимирівні створювали відповідно до Лесі Українки ( той самий колір волосся, зачіска і національна ідея, вічна боротьба…)

12%, 5 голосів

37%, 16 голосів

47%, 20 голосів

5%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Із енкаведистів знімають маски

Анастасія Москвичова

Київ – Діяльність НКВС проти українського визвольного руху слід визнати злочином проти людства, зазначали експерти в рамках круглого столу з нагоди презентації книги «Окупанти без маски», що відбулася в п’ятницю в Києві. За їхніми словами, оприлюднені у книзі документи засвідчують порушення енкаведистами як тодішнього радянського, так і міжнародного законодавства.

«З точки зору права, ті злочини, що скоювали у 20-ті роки…З перевдяганням, скажімо… Це ж ішла війна між державними утвореннями. Перевдягання в чужу форму чужої армії, з погляду Четвертої женевської конвенції 1907 року про закони і звичаї сухопутної війни, – це воєнний злочин. Це не допускає міжнародне право»

Повний текст: http://www.radiosvoboda.org/content/article/2335403.html

У прямому ефірі побилися Бузина з Поярковим

У прямому телеефірі каналу “Інтер” в передачі “Велика політика з Євгеном Кисельовим” побилися її учасники: художник Сергій Поярков та журналіст Олесь Бузина. Під час суперечки на теми літератури, зокрема, про творчість Шевченка О.Бузина напав на С.Пояркова, обоє зчепилися в бійці. Ведучий Є.Кисельов у категоричній формі попросив О.Бузину залишити студію. Учасники продовжили суперечку та за хвилину знову зчепилися в бійці: Бузина, виходячи із студії на вимогу Кисельова, вдарив Пояркова по голові. Їх кинулася розбороняти охорона.
Від себе: В дні пам"яті "Кобзаря" в студію "Інтер" приперся (чи був запрошений) провокатор  Бузина, який нічого із себе значущого ніколи не репрезентував, але з ніг до голови облив у своїх так званих "творах" Шевченка і тим самим "здобув слави і похвал" у всіх українофобів.

В дні пам"яті Шевченка хотіла б згадати його творчість:


Розбрелись конфедерати
По Польщi, Волинi,
По Литвi, по Молдаванах
I по Українi;
Розбрелися та й забули
Волю рятувати,
Полигалися з жидами,
Та й ну руйнувати.
Руйнували, мордували,
Церквами топили...
А тим часом гайдамаки
Ножi освятили.

"Гайдамаки"

Отак жидота запалила
Велику хату. І сім’ю,
Сім’ю слав’ян роз’єдинила
І тихо, тихо упустила
Усобищ лютую змію * [...]

* Уривок з поеми Т. Г. Шевченка «Єретик»

І не в однім отім селі,
А скрізь на славній Україні
Людей у ярма запрягли
Пани лукаві... Гинуть! Гинуть!
У ярмах лицарські сини!
А препоганії пани
Жидам, братам своїм хорошим,
Остатні продають штани...

Iван Денькович: "БЮТ – це біле братство, де Бог замінений на …"

П'ятниця, 18 Червня, 2010 - 09:30
Народний депутат вiд БЮТ розповiв "Експресу", хто збудував особняк для Тимошенко i за чиї грошi куплений її “Мерседес”-"броньовик"

Про що б пiд час цього iнтерв”ю не говорив Iван Денькович, вiн називає голову БЮТ i партiї "Батькiвщина" тiльки одним словосполученням -- "Юлiя Володимирiвна". Єдине вжите ним iнше визначення взагалi зашкалює бютiвською виправкою. "Наш лiдер", -- обмовився депутат про Тимошенко. Не дивно, адже шанобливiсть Деньковича при згадуваннi Ю. В. Т. вишколена цiлим десятирiччям перебування у партiї "Батькiвщина". Та насправдi вона -- уже не "його лiдер".

4 червня народний депутат вийшов iз "Батькiвщини" i тепер дав "Експресу" друге за останнiй час гостре iнтерв'ю про внутрiшньобютiвську ситуацiю. Нині його викриття не обмежуються рiвнем рiдної областi, а пiднялися до центрального керiвництва партiї i блоку.

"Бути першою, першою, першою!.."

-- Ви – один iз найдавнiших членiв партiї "Батькiвщина", ще з тих опозицiйних часiв "епохи" Кучми, чи не так?

-- Так, у «Батьківщині» я з 2001 року. Понад 7 літ очолював обласну організацію партії, одну з найбільших в Україні, яку має “Батьківщина”. За кількістю голосів, які збирала Тимошенко на Львівщині за період мого керівництва, наша парторганізація завжди була найбільшою.

*********************************************************************************************************************************************
«Ющенко мав її поставити на місце»

-- У принципі, якщо послухати вас – у людини цілком «правильна» політична біографія. А ви пишете заяву про вихід із «Батьківщини». Що змінилося?


-- Власне, те, що нині залишилося тільки оте бажання бути першою і готовність здавати задля цього членів своєї команди.. .

От були в нас 2004 року два демократичні табори, очолювані Ющенком і Тимошенко. Перший став Президентом. Юлія Володимирівна справді йому дуже допомагала в кампанії і стала прем'єром. А що після того сталося з Віктором Ющенком? А вона мусила б мати до нього повагу як до Президента. Вважаю його провиною те, що він таки не зумів поставити її на місце.

-- Чи правда, що вперше вони посварилися після скандалу із сином Президента -- коли ЗМІ отримали від анонімних джерел знімки про порушення правил дорожнього руху Андрієм Ющенком у супердорогому авто, не зареєстрованому в Україні, інформацію про золотий телефон «Vertu», подарований йому оточенням глави держави, та інші елементи надмір розкішного життя?

-- Я не знаю, чи справді то вона організувала цей скандал, як підозрював Президент. Але, знаючи членів команди Юлії Володимирівни... Скажу більше: хіба в тому оточенні є українці? Та нема там українців!

-- Як це?

-- Ну, є.. . люди інших національностей. На цих обличчях написано, якої національності люди оточують Юлію Володимирівну.

Виходячи з їхніх особистих якостей, я цілком допускаю, що так воно і було. Ми нині багато критикуємо Віктора Ющенка, та все ж це Президент, який відстоював українську ідею, культуру, історію, мову. Що було не до вподоби багатьом й у команді самого Ющенка, і в команді Тимошенко.

-- До вас, в обласну організацію, мабуть, надходили директиви, як провадити агітаційну роботу. Чи містили вони вимоги щодо боротьби проти Ющенка, розробляли з цією метою якісь кампанії?

-- Були команди висвітлювати його неправильні кроки, зради тощо.

-- А ви завжди погоджувалися з директивами центру?

-- Не завжди. Якщо методи нечесні й несправедливі...

Читати повністю http://www.expres.ua/main/2010/06/18/37972

Російські ЗМІ про Україну…

Почитала я сьогодні російську пресу (Я її час від часу переглядаю, і єврейську також…)

Наведу кілька статей.

Потомок Кобзаря пополнил ряды националистов.

ЧЕРКАССЫ, 10 марта. Черкасский областной комитет ВО «Свобода» накануне, 9 марта принял в ряды партии праправнука Тараса Шевченко националистической партии «Свобода».

Украинские националисты уверены, что Крым принадлежит им с 1918 года

СИМФЕРОПОЛЬ, 23 февраля. Исторически обоснованная дата «возвращения» Крыма Украине — сентябрь 1918 года. Как передает корреспондент «Росбалта», об этом заявил глава крымского отделения Украинской народной партии Олег Фомушкин.

По мнению националиста, необходимо считать официальной датой присоединения Крыма в состав Украины именно 28-29 сентября 1918 года. При этом сам Фомушкин настаивает на термине «возвращение Крыма в состав Украины».

Политик заявил, что в сентябре 1918 года в Киеве прозвучали слова гетьмана Павла Скоропадского о том, что «Украина не может существовать без Крыма — это будет туловище без ног». «Лишь узнав про избрание его гетманом и возрождение Украинской державы, все корабли Черноморского флота, которые на 80% комплектовались украинцами, мгновенно подняли сине-желтые флаги», — пишет Фомушкин.

Ученый: В жилах украинцев течет армянская кровь.

КИЕВ, 18 февраля. Украинцы плохо знают свою историю — в частности благодаря скудным данным о народах, населяющих Украину, в школьных учебниках. В том числе умалчивается информация об армянах, веками проживающих на территории современной Украины, отметил в интервью Analitika.at.ua известный украинский историк, председатель общественного научно-исследовательского центра «Восток-Запад», руководитель Донецкого центра Института востоковедения НАН Украины Михаил Швецов.