Женіть од себе зайд чужих.

Я, на прохання давнього друга, хотіла б розмістити його вірш!

Вважаю, що сьогодні ця тема актуальна. І не маю права відмовити у проханні цій людині!

Не Крим потрібен, а жидам
Слов’ян штовхнуть до братовбивства
Шаломов майже розпочав
Кирил продажній помолився

Нема святого й не було
Жиди за гроші вбили Бога
Готують вкотре нам ярмо
Для них не люди, ми Подоба

Поділять Русь іще на три
І мову змінять на свій ідіш
Щоб ми згадати не змогли
Був Руський Род, а станем гниди

Без Речі, віри й без землі
Готують нас навічно в рабство
І то не роблять москалі
Жиди вчиняють святотатство

Слов’яни вчасно схаменіться
Направте зброю проти тих
Хто хоче вашої напиться
Женіть од себе зайд чужих


Шаломов це Путін по мамі

Терміново всім!

ПРОШУ ВСІХ ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ і розповсюджувати її текст та посилання!!!

https://petitions.whitehouse.gov/petition/stop-russian-fascism-ukraine/wmrjrP3r

Зупиніть російський фашизм в Україні! 


Збройні Сили Російської Федерації без оголошення війни вдерлися до Криму. Вони озброєні й агресивно налаштовані до місцевого населення. Вони захоплюють державні установи та погрожують тим, хто назває окупованою ними  українську територію. 

Російські фашисти без згоди на те населення Криму призначають своїх людей  на посади до  вищого керівництва республіки, і вимагають  безумовного підпорядкування з боку місцевого населення. 

Мешканці Криму не хочуть воювати з фашистами Кремля, але прокремлівськи налаштовані люди продовжують всіляко провокувати мирних громадян. 

Ми просимо вашого негайного дипломатичного втручання і допомоги у виведенні російських військ з окупованої ними території України.

Російські хокейні фанати скандують"Слава Україні - Героям Слава"

Збувся кошмарний сон Путіна : російські хокейні фанати скандували «Слава Україні - Героям Слава» під час матчу « Спартака » і « ЦСКА»

Російські хокейні вболівальники підтримали український Майдан незвичайним флешмобом : під час гри «Спартака » і «ЦСКА » вони почали скандувати «Слава Україна - Героям слава ». Відеоролик з трибун виклав в фейсбук Олексій Тарасов , один з керівників Всеросійського клубу юних хокеїстів «Золота шайба» ім. А.В.Тарасова .

Як передає телеканал « Дощ», флешмоб стався 26 лютого під час гри російських хокейних команд «Спартак » і ЦСКА. У домашньому матчі ЦСКА вдалося переграти суперників з рахунком 2:1. Для хокеїстів «Спартака» це свого роду антирекорд - вісімнадцята поразка поспіль.

Гасла «Слава Україні » і «Героям слава» , які несподівано почали скандувати вболівальники на трибунах, в даний час у Росії нерозривно асоціюються з українськими протестами 2013-2014 рр.


Попередження для кожного з нас!!!

ХРОНІКА ПОДІЙ. РИМ, 26 січня.  У своїй молитві папа Римський Франциск заявив: “Я разом з Україною молюся за тих , хто втратив свої життя в останні дні, і молюся за їхні родини. Я сподіваюся , що станеться конструктивний діалог між владою та громадянським суспільством , що можна буде уникнути будь-якого застосування насильства і що дух світу і пошуку загального блага прибуде у всіх серцях.“

Після своєї промови папа Римський разом з двома дітьми випустив двох білих голубів миру з балкона своїх покоїв на площі Святого Петра. Проте птахи не встигли відлетіти далеко від Апостольського палацу, оскільки на них напали чайка і ворона. Свідками цього інциденту стали десятки тисяч віруючих, що зібралися на недільну месу.

«Голубів миру», яких понтифік випустив з вікна Апостольського палацу у Ватикані, атакували ворон і чайка.

Атака ворона

Атака чайки

Я сподіваюсь нікому не треба пояснювати, що напад першого птаха вже відбувся (КРУК - БЕРКУТ), І це була жахлива, трагічна сторінка сучасної історії України.

Деякі політики  занадто розслабились, вже ділять портфелі і домальовують собі зірочки!!!  Але  напад другого птаха (ЧАЙКА - КРИМ) ще попереду! Мені байдуже до Сєні "куля в лоб" та Турчінова "пастиря". Вони повинні пам"ятати, що у януковича - пшонки  маєтки  БУЛИ, а у Яценюка і Турчінова вони ще ДОСІ Є!!!

Але Ярош і Парубій вже сьогодні мають АДЕКВАТНО РЕАГУВАТИ на події на півострові!  Вони не мають права (ми всі не маємо права) зволікати зі створенням загонів САМООБОРОНИ в КРИМУ!!!

Хочеш миру – готуйся до війни!!!

Біля ВР більше немає паркану!!! Слава ВІЛЬНІЙ УКРАЇНІ!

Андрій Парубій

Це, звичайно, не найсуттєвіше, але приємно: демонтовуєм паркан біля Верховної Ради в бік Маріїнського парку, який за останні роки став символом закритості влади.
 Колись я спиляв його особисто. Тепер справу продовжують Самооборона і комунальні служби.

Російські військові зі зброєю в Ялті!

Сьогодні приблизно о 17 годині два військові автомобіля "Урал" з російськими номерами в'їхали в Ялту. 1:11 і 1:45 можна чітко побачити автомат у військовослужбовця!


Навесні у Києві буде висаджено парк пам’яті Небесної Сотні.

У Святошинському районі з’явиться парк пам’яті Небесної Сотні.

Навесні у Києві буде висаджено парк пам’яті Небесної Сотні. Про це повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль.
«Як голова екологічної комісії Київради я ініціюю створення парку пам’яті Небесної Сотні. Це найменше, що ми можемо зробити для вшанування загиблих Героїв, які віддали свої життя за майбутнє України», – зазначив Д. Москаль.
 Парк пам’яті Небесної Сотні буде висаджено у Святошинському районі м. Києва на вул. Відпочинку.
«Ми закладемо цей парк навесні, як тільки встановиться тепла погода, при якій можна висаджувати дерева. Запрошую всіх небайдужих киян приєднатися до цієї ініціативи. Цей парк буде нагадувати про страшні події, які відбулись на Майдані Незалежності, і вшановувати пам’ять загиблих»

Від себе: Прошу громаду долучатися.  Мешканці Святошинського району давно вимагали розбити там сквер і надати йому відповідного законного статусу. 

Найбільша крадіжка Януковича

Дмитро Гнап

Як виявляється, Віктор Янукович крав не тільки гроші та майно українських громадян.

Він крав історію українського народу.


Сьогодні вночі бійці Самооборони, Правого Сектору та активісти Автомайдану показали мені сховище цінних книг в резиденції Межигір'я.

Скажу відверто, після "Хонки", мене важко чимось здивувати. Але побачене просто шокувало. Янукович примудрився викрасти пам'ятки української писемності. І кинув древню бібліотеку, рятуючись від гніву людей.

Зокрема, серед багатьох древніх книг – "Апостол" Івана Федорова.

Це перша українська книга.

З неї почалося українське друкарство.

Вкрасти "Апостол" – все одно, що вкрасти Софійський собор.


Відпустіть Юлю на лікування до Німеччини!!!

Я звертаюся до ОПОЗИЦІЇ! Припиніть тортури над Юлею Тимошенко! Навіщо Ви її тягаєте у возику втомлену та хвору на всі ваші зустрічі, виступи, мітинги???

Відправте вже її, врешті, на лікування до Німеччини. Хіба не за це ви боролися два роки?



До Верховної Ради України прийшли мітингувальники які виступають проти повернення в політику Юлії Тимошенко. "В нас нова Україна, новий час, нові герої" - кажуть вони.

/ Яків Любчич