Антивоєнна реклама потрібна зараз у кожному куточку України!

Мешканець Алчевська, підприємець Костянтин Ребенко за власний кошт розмістив в Алчевську та Перевальську антивоєнну рекламу.

У містах з’явилися білборди "Нет войне", "Путин, убери войска с Украины", "Украина едина и неделима".

Якби всі наші олігархи  і "зовсім небідні" підприємці (власники мереж супермаркетів) проявили таку ініціативу, то вся Україна перетворилась би на територію ПРОТЕСТУ  ПУЦІНСЬКОМУ БЄЗПРЄДЄЛУ!

!

 


"Россия - пьяный, который всех лезет спасать"

У мене завжди викликав симпатію цей хлопець, сьогодні я зрозуміла чому lol!!!

Відомий український автогонщик і телеведучий засудив російську окупацію Криму, і зробив це "з родзинкою"sila  

Олексій Мочанов порівняв заяви російської влади з поведінкою алкаша, який "лізе усіх рятувати". drunk tost boyan tost help crazy

От такі результати соціологічного дослідження Центру "Соціс".

На 4 березня 2014 року лідером президентської гонки є позафракційний народний депутат Петро Порошенко , який має підтримку 21,2 % українців , другу позицію займає лідер партії "УДАР " Віталій Кличко з 14,6 % голосів  - про це свідчать дані соціологічного дослідження Центру "Соціс" .

Згідно з результатами дослідження , проведеного з 25 лютого по 4 березня 2014 року, третю позицію утримує лідер партії " Батьківщина" , екс -прем'єр Юлія Тимошенко з 9,7 % голосів виборців.

Один з лідерів Партії регіонів Сергій Тігіпко має підтримку - 7,1 % голосів виборців , лідер Компартії України Петро Симоненко - 5,0% , а лідер ВО "Свобода " Олег Тягнибок - 2,5 % голосів респондентів.

Лідера руху "Правий сектор" Дмитра Яроша сьогодні підтримали б - 1,6 % виборців , а лідера громадського руху Віктора Медведчука - 1,0 % респондентів.

Разом з тим , близько 8 % респондентів віддали б свій голос іншому кандидату , якого не було в списку .

Близько 30 % виборців заявили , що не знають за якого кандидата віддали б свій голос і взагалі чи прийшли б на вибори.

У прес -релізі , оприлюдненому на сайті Центру "Соціс " зазначається , що Віктор Янукович , прем'єр -міністр Арсеній Яценюк і спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов в списку можливих кандидатів не були представлені.

Дослідження було проведено в період з 25 лютого по 4 березня 2014 року по всій території України методом особистого інтерв'ю за місцем проживання респондентів. Метод відбору респондентів - квотна вибірка (за ознаками " вік " і "стать" ) .

Вибірка у віці від 18 років і старше репрезентативна загалом для України (2004 респонденти) за показниками віку , статі та типу поселення (місто / село) . Статистична похибка вибірки ( довірчий інтервал ) складає + / - 2,2 %.

Позачергові президентські вибори призначені на 25 травня 2014 року.

Головний рабин України пропонує саміт "Великої сімки" в Києві.

Головний рабин України Яків Дов Блайх заявив, що головну небезпеку для євреїв України представляють не "українські націоналісти", а ймовірні російські провокації.

Таку заяву він виголосив у ході прес-конференції в Нью-Йорку.

Також рабин повідомив, що має намір зустрітися з держсекретарем США Джоном Керрі і запропонувати йому провести саміт "Великої сімки" в Києві - щоб таким чином США продемонстрували свою солідарність з Україною і з українським народом.

"Ми очікуємо, що будуть провокації. Ми очікуємо, що росіяни захочуть виправдати своє вторгнення в Україну. Вони вже зараз заявляють, що бандерівці бігають і нападають на синагоги - але нічого такого немає. Можуть бути провокації - хтось може переодягнутися українським націоналістом і почати бити євреїв. Я не побоюся цього порівняння - так робили нацисти під час аншлюсу Австрії", - сказав Блайх американським журналістам.

За словами рабина, незважаючи на посилені заяви російських ЗМІ, антисемітських акцій на Україні практично не спостерігається. Він нагадав, що в Криму лише після введення російських військ був здійснений перший акт антисемітського вандалізму – 28 лютого на дверях і фасаді синагоги "Нер-Тамид" в Сімферополі були виявлені свастики і написи "Смерть жидам".

Він ще гірший, ніж про нього пишуть...

Всім покохувачам Пуціна це треба вкласти у їх курячі мізки!

Путін заявив, що російська армія в Україні виставить перед собою живий щит із жінок і дітей.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що його не турбує перспектива війни з Україною, бо в разі воєнних дій російська армія буде йти позаду українських громадян, жінок і дітей.

Путін запевнив, що перспектива війни з Україною його не хвилює, бо він не збирається воювати з українським народом, передає російське інформагентство «Новый регион».

«Я хочу, щоб ви однозначно мене розуміли: якщо ми ухвалимо таке рішення, то тільки для захисту українських громадян, і нехай спробує хтось із військовослужбовців стріляти у своїх людей, яких, за якими ми будемо стояти позаду, не спереду, а позаду. Нехай вони спробують стріляти в жінок і дітей. Я подивлюся на тих, хто віддасть такий наказ на Україні», — заявив Путін на прес-конференції в Ново-Огарьово, присвяченій українському питанню.