хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

«Свобода» підтримує свого партійця у Конституційній Асамблеї.

 ВО «Свобода» підтримує участь свого партійця у Конституційної Асамблеї

ВО «Свобода» підтримує, та навіть зацікавлена в участі свого представника у Конституційній Асамблеї при президенті України. Про це в ефірі «5 каналу» повідомив член Науково-експертної групи з підготовки створення Конституційної Асамблеї, представник ВО «Свобода», доктор юридичних наук, професор Пилип Пилипенко.

«Довкола моєї участі в роботі Конституційної Асамблеї, Експертній раді, є ціла маса спекуляцій. Я хочу сказати, що я беру участь в цій асамблей ні як член ВО «Свобода», а як фахівець в галузі права - передусім . А про те, що «Свобода» мала б мене виключити, то це зовсім не відповідає дійсності, бо «Свобода» навпаки зацікавлена, «Свобода» підтримує мою участь у цій Конституційній Асамблеї» , - заявив професор.

Пилипенко підкреслив, що Конституційна Асамблея матиме формат дорадчого органу та не буде використовувати функцій законодавчого органу, який буде вирішувати питання референдуму.

«Конституційна асамблея, яка має буде створена відповідно до указу президента, має на меті підготувати, власне, проект Конституції, який має президент подавати до Верховної Ради. Ця асамблея абсолютно не виконує функцій законодавчого органу, який буде вирішувати питання – подавати на референдум, чи ні. Все буде відбуватися у рамках правового поля у рамках чинної Конституції України», - зазначив член Науково-експертної групи.

Від себе: Можливо, «Свобода» має рацію, щоб хоч якось впливати на процеси в країні і бути в вирі подій.

Нагадаю, політичний аналітик Павло Булгак вважає, що ВО «Свобода» має відкликати депутата Львівської облради від цієї партії, професора права Пилипа Пилипенка із Науково-експертної групи з підготовки Конституційної Асамблеї. Таку думку політичний аналітик висловив у коментарі агентству УНІАН. http://www.unian.net/ukr/news/news-422914.html
На думку експерта, «Всеукраїнське об’єднання «Свобода» мала би негайно відкликати Пилипенка із цієї групи, або виключити його з партії, інакше це виглядатиме переконливим доказом співпраці «свободівців» із Віктором Януковичем».

Від себе: 06-06-2009 17:00 http://www.nrcu.gov.ua/index.php?id=4&listid=92286
Хто такий Павло Булгак?
Політолог Павло Булгак вважає, що Президент Віктор Ющенко своєю політикою сам підштовхнув БЮТ і Партію регіонів до створення коаліції. На його думку, "за таких обставин, коли Президент замість об'єднувати країну веде постійну внутрішньополітичну війну, а знайти компроміс із ним неможливо - Юлія Тимошенко з Віктором Януковичем просто змушені йти назустріч один одному".
Отже, за думкою цього політолога Ющенко повинен був шукати компроміс з Кремлядським ПРіБЮТом!!!
8

Коментарі

анонім

124.02.11, 23:54

Ця асамблея, як на мене, має виконувати роль блазня, на чолі з, поїхвашим головою, Кравчуком. Навряд чи участь в цій кловунаді може бути свідченням співпраці з ПеРдунами. Але свідченням дурості є -- то точно. Тягнибок занадто захопився грою в толерантність. Все таки треба мати відчуття межі. Інакше можна опинитися в дуже цікавій та неприємній позі.

    225.02.11, 00:02Відповідь на 1 від анонім

    От чого б я точно не робила, на одному кілометрі навіть с...ти не сіла з Кравчуком!!!
    А дехто з політиків з ним постійно лижеться....і цей політик не хлопчик!
    А щодо Асамблєї, хотілося б почути думку Олєжки!

      анонім

      325.02.11, 00:14

      Міркую, Олєжка був би непоганим командиром повстанської сотні. Але з політикою у нього не дуже складається. То він крайній радикал-революціонер, то стає толерантним пацифістом. В наслідку, абсолютно незрозуміло, ким він буде завтра. А тому і вірити йому якось не виходе. Тут мені ближче Фаріон -- вона прогнозована, але при цьому цікава і непередбачувана. Тому Свободі негайно треба шукати ідеолога, та й з головою треба визначатися. Тягнибок більше ніж на голову опозиційної фракці у ВР не тягне.

        425.02.11, 00:25Відповідь на 3 від анонім

        Тут попрацювали піарщики і політтехнологи! Йому не прозоро натякнули, що зі своїм радикалізмом Він ніколи не перестрибне трьохвідсотковий!
        Олєжка відразу став виваженим в словах, толерантним в діях і досить компромісною фіґурою в політикумі!!!

          анонім

          525.02.11, 00:36Відповідь на 4 від Julia Taneta

          Але ж в усьому має бути межа. Одна справа рвати шаблон, а зовсім інша міняти імідж. Мабуть Олежкі попалися не технологи а бариги. Я б це все зробив би точніше і вишуканіше.

            625.02.11, 00:47

            Вряд ли мнение этого профессора кто-то примет во внимание. Зато гавнюковичи с удовольствием лишний раз потявкают, что "Свобода" - это их "проект"

              725.02.11, 00:56Відповідь на 6 від Gaydamaka

              А чому вже дві медальки???

                Гість: RealSam

                825.02.11, 02:50

                Я теж думаю, що ця порнографічна затія з конституційною асамблеєю - не більше ніж видимість. Але після усунення овочевих кровосісів від влади, це збіговисько може виявитись корисним. Віслідковувати, що там буде відбуватись весь цей час - явно не зайве. А те що бютоботи вже давно і дуже активно гавкають на свободу - така їх робота. Тягнибок мусів зайняти більш помірковану позицію. Тим не менше своїх принципових переконань, наскільки я знаю, він не міняв.

                  925.02.11, 07:22Відповідь на 7 від Julia Taneta

                  А чому вже дві медальки???
                  Братские павлики морозовы постарались

                    1025.02.11, 09:31

                    Для того що б зірвати антиконституційний процес - треба його очолити. Як Ви вважаєте що краще - коли тихцем там будуть антиконституційні норми розробляти чи з представниками опозиційних сил? Все одні всі чудово розуміють що з реальної опозиції туди навряд чи кого запросять. Відповідно вибивається з рук бандитів тезис - ми їх запрошували, а вони відмовилися. Простий політичний хід з боку Свободи. І не на користь владі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна