Россия заблокирует наблюдателей ОБСЕ

 Россия заблокирует продление срока действия миссии наблюдателей ОБСЕ на российско-украинской границе с 1 октября, как недостаток - "должного уважения" 
  
 

Представитель МИД РФ Мария Захарова заявила, что развертывание миссии это жест доброй воли со стороны России, но он остался без ответа. Украинская власть и их западные покровители НЕ отнеслись к этому шагу с должным уважением. Поскольку за 7 лет своей деятельности ОБСЕ не зафиксировала ни одного факта опрокидывания из России в Донбасс войск, вооружений, боеприпасов или военной техники.

                                                                                                                                                                 

Соціологія девіантної поведінки

  • 07.10.18, 22:40

В реформованому суспільстві,де зруйновані одні норми і не створені інші,проблема формування,тлумачення і застосування закону стає надзвичайно складною справою.


Стамбул


Надання автокефалії Українській православній церкві

Вибори Президента


Якби ж сьогодні відбувалися вибори Президента України за кого Ви б проголосували? 




33%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Підвищення ціни на проїзд в Києві

Підвищення ціни на проїзд в Києві економічно обгрунтований?

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хто і через яку контору постачає міномети в ЗСУ ?

  • 15.07.18, 15:01
Трагічний випадок із мінометом "Молот"стався в результаті подвійного заряджання міномета під час проведення стрільб.
Встановлено,що міномет і боєприпаси були в технічно справному стані -заявили у Міноборони.
            -От пінгвіни,кожен раз їм все з рук сходить angry

.

Українці багатіють


За півріччя 2018 р в Києві розкупили нерухомість на $ 265,млн.






Не їздить Винник з гастролями до Росії і не поїде.

  • 14.01.18, 21:36
"Ми живемо у непростий час,коли кожна людина показує своє обличчя.Настане час,коли за всі ці ходіння ми будемо відповідати"-О.Винник.



Активи Януковича і його оточення.

На прес-конференції у квітні 2017 р генпрокурор Ю.Луценко повідомив,що заарештовані кошти оточення Януковича в повному обсязі повернулись українському народу...До сьогоднішнього дня не було зрозуміло походження цих арештованих коштів,де їх було вкрадено,кому вони належали,хто виконавці даних схем і головне хто покараний.
В одному із підрозділів злочинної організації екс президента Януковича,такий собі керівник групи компаній "СЄПЕК" Курченко продав Онищенку і Фуксу права на "гроші Януковича".



Про що йдеться у справі:
Незаконне заволодіння скрапленим газом ПАТ "Укргазвидобування" та ПАТ "Укранафта" на суму 2,196 мільярдів гривень.
Незаконне заволодіння грошовими коштами "Нафтогазу" на суму 449 мільйонів гривень.
Незаконне заволодіння коштами НБУ на загальну суму 787 мільйонів гривень, наданих у вигляді стабілізаційного кредиту ПАТ "Реал Банку", яким володів Курченко.  
Незаконне заволодіння коштами "Брокбізнесбанку" на суму 836 мільйонів гривень шляхом протиправного надання міжбанківських кредитів уже згаданому "Реал Банку".
Незаконне заволодіння коштами "Брокбізнесбанку" на загальну суму 1,4 мільярда гривень шляхом видачі кредитів фіктивним підприємствам.
Незаконне заволодіння грошовими коштами "Укргазбанку" на суму 499 мільйонів гривень шляхом укладання договорів купівлі-продажу облігацій Державної іпотечної установи.
Незаконне заволодіння коштами ПАТ "Аграрний фонд" на суму понад 2 мільярди гривень — через укладення договорів купівлі-продажу ОВДП з "Укргазбанком" та договорів прямого РЕПО з Національним банком.
Незаконне заволодіння грошовими коштами ПАТ "Нафтогаз України" на загальну суму 4,966 мільярдів гривень.Купівля «вишок Бойко».

Влада позичила,а віддавати буде народ.



Безвідповідальні аномалійці і архіплути на Грушевського і Банковій заявили,що кожний громадянин України заборгував МВФ 1,8 тис.доларів.
Володя,як не можеш віддати запозичене,тоді організуй бригаду з Парубієм,Данилюком,Готаревою,також віднайдіть Яресько і гайда в Європу там і відпрацюєте все!
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
12
попередня
наступна