хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

До бою!

  • 06.05.14, 11:03
       
   Війна це жах? Так. А ще й сльози, істерія, страждання тисяч і мільйонів людей; це зруйновані оселі, будинки, інфраструктура, сім'ї; це втрачені життя, надії, сподівання декількох поколінь; це сонячний ранок просочений гаром, попелом і чорним димом; це денні кошмари, які переслідують тебе навіть у снах; це океани смутку і нездоланні вершини відчаю...
          Але, справжній Воїн, ти маєш від цього всього відмовитися, ти маєш відсторонитися від емоцій, закрити своє серце від сумнівів і боронити свою Батьківщину, свою землю, своїх рідних, свого побратима. Воїн на полі бою, ти повинен бути з тверезим розумом, холодною головою і кам'яним серцем, що до ворога. А емоції і співчуття нехай лишаються матерям, жінкам і дітям. Бо ворог тобі не пробачить жодного швидкоплинного сумніву, жодного емоційного сплеску, жодної нерішучої дії. Тож твоя рука має бути тверда, а розум ясний, тому що по один бік теперішньої митті - перемога, а по другий - життя твоїх побратимів, рідних, майбутнє твоєї землі, твоєї України. Будь мужнім, тому що на війні, як на війні - переможців не судять, а переможених не пробачають. Воїн, залиш свої емоції на той час, коли ти повернешся переможцем до своєї родини і тоді не приховуй сліз - сльози радості більш солодкі за кайданові сльози приреченості. І борони тебе Боже. Героям - Слава!


4

Останні статті

Коментарі

Гість: Вечный бан

16.05.14, 11:14

Только шакалы воюют с собственным народом.

    26.05.14, 11:19Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

    Только шакалы воюют с собственным народом.Только шакалы проводят референдумы под дулами оккупантов и без наблюдателей и берут народ в заложники.

      Гість: Вечный бан

      36.05.14, 11:25Відповідь на 2 від Casper*

      Только шакалы воюют с собственным народом.Только шакалы проводят референдумы под дулами оккупантов и без наблюдателей и берут народ в заложники.Мы перед референдумом оккупантов заблокировали. Так что украинские вояки на результат референдума никак повлиять не могли.

        Гість: Абанамат

        46.05.14, 11:28

        Только шакалы призывают к войне и употребляют это слово в то время, когда стране больше всего нужен мир. Относится ко всем, независимо от политической позиции, возраста и вероисповедания.

          56.05.14, 11:31

          Да уже навоевали Крым и текущую ситуацию в стране... Благодаря майдану - Украины не будет.
          Какая в попу война? При чем тут фото майдановцев? О чем вы?
          Хватит уже маразма. Раньше жили плохо, режим прям репрессионный был, зато теперь лафа. Все есть, все дешевое, зарплаты нереальные, все друг друга любят.

            66.05.14, 11:48

            Що не кажіть, а в країні вже війна. Відтепер уся різниця полягає лише у тому, хто на якому боці.

              Гість: Ольга48

              76.05.14, 11:48Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

              Только шакалы воюют с собственным народом.А хто в Чечні воював з власним народом? Вас як почитаєш- всі у вас какли, піндоси, чурки, хачеки, бандери. Одні ви вялікіє. Лікуйся.

                Гість: dreo

                86.05.14, 11:48Відповідь на 2 від Casper*

                ну если бы вся Украина спросила Юго Восток хотите ли вы в Европу и НАТО может и не было всего этого, я живу на Юге и не знаю ни одного человека который поддерживает интеграцию в евросоюз, и вообще майдан боролся за народную власть, так зачем нужно было пускать туда националистов...

                  Гість: шимоза

                  96.05.14, 12:04

                  Красивая картинка!"Правосеки" горящие в аду!

                    106.05.14, 12:16

                    необъявленная война 21 века - подлая и коварная, враг мимикрирует и изображает из себя то ангела, то демона

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна