хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Тіпа вибори у Вишневому. Очима вишнівчанина.

Позачергові вибори міського голови у Вишневому 11 грудня... Я живу у Вишневому... Я вперше не пішов на вибори з часу отримання виборчого права на початку 90-х. Бо виборів просто не було.

Був реальний кандидат, екс-голова, якого незаконно змістили голубці. Але до початку виборчої кампанії його купили посадою заступника голови Києва-Святошинської РДА, і він, позичивши в Рябка очі, вже агітував за тих, хто його змістив з посади.

Опозиціонерів не зареєстрували жодного, окрім кандидатів від "УДАРу" (у Вишневій міськраді "Удар" - найбільші холуї регіоналів) та "Свободи". До виборів дійшов лише "свободівець" - мій дуже добрий знайомий Вадік Курбатов. Регіоналам саме він був і потрібен. Чому? Людина без вищої освіти, екс-провідник потягів. Вадік непоганий хлопець, проте, з точки зору голубців саме таким і повинен бути опонент регіоналу - підполковнику МВС та "криші" районних наркоманів Дікову.

Решта кандидатів - технічні від Дікова. Всі члени ТВК та дільничних - від Дікова. Ми в місті сперечалися, скільки Діков набере - 99,9% чи 99,99%. При реальному рейтингу 5%.

Навіть дивно було дивитися на пачки бюлетнів в урні. Це вже просто цинічне знущання навіть над своїми членами комісій. Вони б і так намалювали, скільки потрібно.

Якщо після приходу голубців до влади хтось вірить у вибори, той або дуже наївний, або неадекватний. Голубці - це банда. І вибити її з влади можна лише тотальним відстрілом... Або почекати, коли самі себе перемочать в результаті розбірок.

Ось така фігня, малята.

 Р.S.13.12.11. На вибори прийшло менше 10% виборців. Голубці намалювали явку 29%. Оскільки по їх даним у Дікова 70%, то виходить з тих 10%, що реально прийшли, майже ніхто за нього не проголосував.

26

Коментарі

112.12.11, 23:37

    212.12.11, 23:52

    Не подобаються прості хлопці свободівці? То голосуйте за бандитів голубців.

      313.12.11, 01:08Відповідь на 2 від Fred Perry

      Якби я того того хлопця-свободівця з 90-х не знав. Після того, як набридло провідником працювати, біля одного мультимільйонера "шестерив". Той обіцяв його в район на посаду пристроїти, але з посадою кинув, проте пристроїв до іншого мультимільйонера - екс-сільського голови Софіївської Борщагівки, а зараз голови районної "Свободи".
      Раніше районну "Свободу" очолював наш хлопець, який за Україну боровся ще з радянських часів. Потім його змінили на цього екс-голову - Ковінченка. Друга Бенюка. Той Бенюку свого часу земельки під Києвом на шару підігнав. Мої друзі - мешканці Софіївської - коли я їм сказав, що Ковінченко очолює районну "Свободу" зайшлися реготом. Казали, що всю Софіївську землю розікрав, а тепер через Свободу планує і районну розікрасти...

        413.12.11, 01:12

        Так буде і в 2012.Тоді й почнеться революція.

          513.12.11, 01:19

            613.12.11, 06:39

            Дійсно, фігня. Замість того, щоб голосувати за опозицію, сидіти дома й дивитись, як твій голос приписують регіанальній гидоті. Якщо ж люди, що очолюють місцеву Свободу, недостойні свого місця, про це потрібно повідомити обласне керівництво Свободи, яке за цим слідкує, і воно розгляне це питання. Вони не зацікавлені в непорядних людях в своїх лавах.

              713.12.11, 09:05Відповідь на 3 від УБН

              Сумна історія... Получається Свободу фінансують не ПР(як кричать бютануті), а місцеві бандюки... В нас у Волинській організації за останій час прийшло 2 бізнесмена, з КУНу та БЮТу, та якогось фінансування я не бачив і не бачу зараз. Ми все робим своїми силами.

                813.12.11, 09:30Відповідь на 6 від Gaydamaka

                точніше не скажеш

                  913.12.11, 13:09Відповідь на 6 від Gaydamaka

                  Я не казав, що Вадік непорядний. Він самий звичайний провідник поїзду. А просували на мера його грошові мішки для захисту своїх інтересів. Сподіваючись, що за його спиною будуть насправді керувати містом.
                  Якщо в Київської обласної "Свободи" не знайшлося жодного кандидата на мера (дострокові вибори тільки ж в 1-му місті були) з вищою освітою та елементарними навичками управлінця - тоді мені така "Свобода" не потрібна. Шарікови зі Швондерами що червоні, що синьо-жовті, що червоно-чорні... одне й те ж.

                    1013.12.11, 13:11Відповідь на 8 від Сучасна

                    Віриш в вибори при донецьких - дуриш сама себе.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна