хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

На Миколаївщині ПР накинули переможні 4 тисячі голосів

У одномандатному окрузі №132 у Миколаївській області змінилися дані вже підрахованих голосів. Після обробки 100% протоколів переможцем став Аркадій Корнацький — кандидат від ВО "Батьківщина", однак через кілька годин дані на сайті ЦВК були змінені.

Скріншот з такими даними поширив у соцмережі Facebook журналіст Вахтанг Кіпіані.

"Увага! ЦВК мухлює! Згідно цього скріншоту в обід переміг представник "Батьківщини" Корнацький. Тепер зайдіть на сайт комісії - ті самі 100% і перемагає... "регіонал" Травянко", - написав він.

Корнацький випередив "регіонала" Віталія Травянка більше як на 4 тисячі голосів. Проте на новому скріншоті видно, що кількість голосів Травянка збільшилась за рахунок інших кандидатів з цього округу, які програли. В результаті цього він отримав перемогу.

У ЦВК про можливу фальсифікацію нічого не знають.

"Я не знаю звідки взялись ці цифри. Можливо, справа в кількості опрацьованих протоколів? (зранку та ввечері стояла цифра у 100% - ред.) Такого не може бути. Всі дані в базу вносяться на основі опрацьованих протоколів, - зазначила Gazeta.ua член ЦВК Тамара Остахова, яка відповідальна за Миколаївську область. - Жоден член ЦВК не вносить ніяких даних в базу. Ми свій результат по округу та по області можемо побачити тільки на основі протоколів з мокрими печатками, які з ОВК привезуть до нас. Дані на сайт вносять члени ОВК".

http://gazeta.ua/articles/politics/_na-mikolajivschini-kandidatu-vid-pr-nakinuli-peremozhni-4-tisyachi-golosiv/464289

3

Коментарі

131.10.12, 10:29

отже електронна база ЦВК "редагується" інкогніто

    231.10.12, 19:48

    так просто риґи владу не здадуть