хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

sandor1

попередня
наступна

Корупція в Україні набуває нечуваних розмірів

Юлія Тимошенко: я вірю, що світ не допустить фінансування за свій кошт РУЕ
http://www.tymoshenko.ua/uk/article/yulia_tymoshenko_25_2_2
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її команда має намір провести консультації з керівництвом Міжнародного валютного фонду з метою недопущення використання чергового траншу МВФ для фінансування компанії "Росукренерго".
"Я думаю, що ми проведемо консультації і з Міжнародним валютним фондом, і з опозиційними силами в Україні, і ми спробуємо скласти алгоритм дій для того, щоб перешкоджати таким "знаковим" реформам, які проводить Янукович", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції. 
Юлія Тимошенко вважає, що лідери країн-донорів Міжнародного валютного фонду повинні бути поінформовані про справжню мету використання Україною траншів МВФ. 
"Це гроші платників податків країн-донорів МВФ, і я щиро вірю в те, що вони відреагують на такі речі і обов’язково проведуть окремі консультації зі своїми представниками в Раді директорів МВФ і допоможуть нам зупинити відбирання в України державних фінансів, державних бюджетних ресурсів", - додала лідер партії "Батьківщина". 
"Я просила би світових лідерів зробити все, що тільки можливо, щоб зруйнувати цю мегакорупцію в Україні", - резюмувала Юлія Тимоше
4

Коментарі

127.02.11, 12:20

Я думаю, что только простые граждане (из налогов которых даются деньги в МВФ и уже оттуда Украине, которые наш криминалитет украдет в свои карманы) стран-доноров МВФ могут заставить своих коррупционеров отчитаться за принятые решения. Потому что мне кажется, что там тоже есть коррупция и тайный сговор с нашими криминальными деятелями, тоже есть откаты и личный интерес.

    227.02.11, 13:33Відповідь на 1 від Ирао

    В разговоре с премьером Венгрии Виктором Орбаном он говорил, что МВФ очень дебильная организация и следит она не за тем, чтобы интересы народов государств соблюдать, а чтобы макроэкономический климат в мире сохранять стабильным, а это не всегда прямо совпадает с интересами народов. Не думаю, чтобы наши олигархи делали какие-то откаты чиновникам МВФ, но то, что эти чиновники не прореагировали на такую серьезную информацию Тимошенко, выглядит более ,чем странно. Орбан с этим институтом в большом конфликте.