Профіль

irish-dream

irish-dream

Україна, Умань

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

шо за? Зимове

  • 13.12.16, 13:45
Тиждень почався невдало. І з кожним днем маштаб пі3дєца росте. Як думаєш, є можливість шо то все скоро завершится, чи це вже надовго? 

Торт "Тирамису"

  • 07.05.15, 21:44
Торт "Тирамису"

Ингредиенты:

(стакан - 237 мл)

Для бисквита:

4 яйца
2/3 ст. сахара
2/3 ст. муки
1/3 ст. крахмала
1 ч.л. ванильного экстракта
2 ст.л. сахарной пудры

Для мусса:

500 г маскарпоне
1 ст. сливок
1 ст. крепкого кофе
4 желтка
1/3 ст. сахара
1 ст.л. Марсалы (или миндального, кофейного ликёра)
тёртый шоколад или какао

Приготовление:

1) Разогреть духовку до 160°С. Застелить форму (диаметром 15-16 см) бумагой для выпечки. Дальше тут

для Кота. Льошкиного

  • 23.12.14, 14:15
Є в мене один інтернет друг. Кіт. Я впевнена що тобі сподобається.

Молоді мами

Вагітні жінки та молоді мами, які годують, завжди мають особливі потреби стосовно харчування. Перш за все, воно повинно бути збалансованим. Природа подбала про те, щоб з найбільш корисним продуктом — грудним молоком — малюк отримував усе, чого він потребує, з першої хвилини життя. Завдання мами — зробити все, щоб молока було достатньо і немовля не відчувало дискомфорту. Чи це вдасться, залежить, зокрема, від того, чи достатньо молочних продуктів споживає сама жінка.

 
Фундамент здоров'я майбутньої дитини
 
Будь-який лікар, що слідкує за станом здоров’я вагітної жінки, засвідчить, що її організм потребує більше кальцію. Якщо добова потреба жіночого організму у кальції становить 1000 мг, то у вагітної жінки і матері, що годує, вона сягає 12001500 мг. Та це й зрозуміло — відбувається розвиток кісткової системи дитини, і вона бере кальцій з організму матері.  
Чи була корисна для Вас ця Інформація? 

67%, 2 голоси

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мами та малеча

Молоко і молочні продукти незамінні для дітей і молодих мам. Самою природою закладено потребу і фізіологічну спроможність споживати молоко з перших хвилин життя. Проте зустрічаються випадки, коли цей прородній процес з якоїсь причини стає неможливим. Але погодтеся, що така ситуація, означає тільки додаткові труднощі і ризики у непростій справі — виростити здорового малюка. 

Коли період грудного вигодовування позаду, молоко всеодно залишається важливою складовою дитячого раціону. Тому зрозуміле бажання мам знати якнайбільше про молоко і про ті молочні продукти, які вони купують для своєї сім’ї. 
 
Що потрібно знати мамам про харчування для дітей http://ilovemilk.info/pages/mamy-ta-malecha--13.html

Професіоналом бути не заборониш!

  • 13.06.13, 22:17
Доктор Джон Карр,
міжнародний незалежний консультант зі свинарства, лікар ветеринарної медицини

Який він, справжній професіонал? Та людина, що все життя присвятила обраній справі? Наполегливо вчилася і вдосконалювала свої навички, об’їздивши в пошуках нових знань майже весь світ? Стала вчителем для багатьох інших? Якщо так, тоді ветеринарний лікар Джон Карр — ас, який почав працювати зі свинями ще з 11-річного віку. Він отримав дипломи чотирьох університетів, шліфуючи знання з ветеринарії. За своє професійне життя не раз змінював місце проживання, поставивши за мету осягнути особливості ведення свинарства в різних кліматичних зонах. Нині є експертом світового масштабу, відомим не тільки як першокласний ветеринар, а також консультант з більшості питань, які стосуються налагодженої роботи свиногосподарства. Він автор унікального посібника для практикуючих свинарів «Довідник із діагностики та лікування хвороб свиней» (Guide to Recognition and Treatment of Disorders of Pigs), що незабаром з’явиться й українською мовою. Погодьтеся, у такого спеціаліста є чого повчитися!

Чому саме свині та ще й з такого раннього віку?

— Просто я виріс з ними. А згодом зрозумів, що ці тварини не такі, як інші, і закохався в них. Відповідь на ваше питання колись і сам знайшов у словах Вінстона Черчілля: «Якщо собаки дивляться на нас знизу вверх, а кішки — зверху вниз, то свині дивляться, як на рівню». Цим вони й особливі. Свині поводяться, неначе вони і люди, які з ними працюють, — партнери. Нерідко виникає відчуття, що з ними можна поговорити, причому труднощів у розумінні один одного не виникає! 

http://www.pigua.info/uk/interview/29?version=2

шось таке

  • 29.06.12, 12:06
купила, і шо тепер з цим робити? тільки без майонезу і олії, і т д і т п, щось таке дієтичненьке 

про мову

  • 22.06.12, 19:44
а як ви ставитесь до другої державної? 

32%, 9 голосів

68%, 19 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Тамагочі

  • 07.06.12, 21:46
Хочу тамагочика! раптом у когось завалявся непотрібний, прийму в дар! 
Дякую за увагу

40%, 2 голоси

60%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна