хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Марш проти міграції: перебіг подій

  • 20.04.11, 00:08
http://sna.in.ua/archives/8573?nggpage=3 17:00 — На станції Метро “Ботанічний Сад” почали збиратися перші учасники маршу. В цей же час там вже знаходиться більше сотні ментів та беркутів.

18:00 — На місці збору вже до півтисячі людей. Починаються перші сутички (молодь нетолерантно обходиться з мігрантами, що намагаються просковзувати повз).

18:30 — Перші зіткнення з міліцією, зриваємо спробу забрати одного з соратників за підпалені фаєри.

19:00 — Прибуває останній підрозділ “Патріоту України”. Починається шикування. Барабанщики відпрацьовують дріб, колона швидко розбирає прапори, банери, нарукавні пов’язки, роздаються листівки. Вражає кількість учасників — нас більше тисячі.

19:30 — Лунає команда на вихід колони, барабанний дріб і перші заряди: “Пам’ятай чужинець — тут господар Українець!”, “Мігранти — геть додому!”, “Одна раса! Одна нація! Одна батьківщина! Це — Україна!”, “Чайка Максим — не забудем і помстим!”, “Один за всіх! І всі за одного!”, “Революція!”. Настрій у всіх припіднято-урочистий і в той же час веселий і бойовий.

20:00 — Опиняємося біля “макДональдса”. В “символ процвітаючого капіталізму” летять десятки димів та фаєрів. Купки арабів, відвічних завсягдатаїів “макДональдсу”, тікають від колони з усіх ніг. Починаємо співати “Жовто-блакитні” та “Ліс шумить, яри гудуть!”

20:30 — Крокуємо площею Свободи. Біля міліцейської дільниці, прямо на площі відбувається жорстка сутичка між колоною та основною масою АСАВів. Причина сутички — здоровий п’яний дегенерат зі своїми друзями, що бурхливо виражав нелюбов до “фашистів” і любов до мігрантів. Отримавши від Провідника в голову, дегенерат зникає, замість нього у Провідника вчіпляються з десяток ментів. Соратники кидаються на допомогу. За секунду вся колона приходить у рух, збиваємо ментів з асфальту, відбиваємо всіх наших. Старшина з трудом заспокоює соратників, але з дільничного пункту міліції вже починає валити дим, чергові ППС-ники тікають зі своєї “будки”. Захоплена маленькою перемогою колона починає скажено танцювати, скандуючи “А.С.А.В” та “Гопота в погонах”.

21:00 — Рухаємося Сумською, перекриваємо Римарську, виходимо на площу Конституції. Тут проходить фінальна частина акції. При загальному піднесенні, в фаєрах і димах, колона слухає короткі промови Ідеологічного референта та Провідника, присвячені чужинській окупації країни та ментівському “бєспрєдєлу”, що покриває мігрантів і саджає патріотів. Так як менти ще вранці відправили на штраф-площадку нашу вантажівку, що повинна була слугувати помостом, то трибуною стає величезний танк-пам’ятник часів Першої Світової війни, що стоїть посеред площі. Останнє — хвилина мовчання в пам’ять побратима Макса Чайки та національний гімн, що виконується з величезним піднесенням.

17 квітня вперше у ХХІ столітті у Харкові та й на всій Східній Україні більше тисячі правих зібралися разом на спільну акцію. Вороже налаштованих перехожих були одиниці, а більшість, причому як молодь, так і люди похилого віку, радо вітали марш. Наші ідеї ширяться в масах і підтримуються Українським народом. Наші ряди стають щільнішими і чисельнішими. Наші кроки скоро відчує вся Україна.

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

4

Коментарі