хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Передумови Нової Коліївщини

  • 11.04.11, 18:38
http://sna.in.ua/archives/8357 Чим далі тим стає цікавіше спостерігати за тим як відбувається розподіл того, що прийнято називати матеріальними благами в Українській Державі.

Звідки режим Януковича-Азарова  наповняє держбюджет?

Продаж стратегічних об’єктів, зокрема об’єктів енергетики та зв’язку. Бюджет тимчасово буде наповнений, Україна як держава стане ще більш залежною від примх тих, хто має неукраїнський паспорт і стратегічні об’єкти у своїх руках. А якщо паспорт у них і український (або і український у тому числі), то це насправді мало що змінює… Звісно цих коштів вистачить лише на деякий час. Потім буде приватизуватися ще щось.

Буде продаватися українська земля. На практиці це означатиме перехід власності на землю в руки “вітчизняної” та зарубіжної олігархії. Бюджет знову тимчасово буде наповнений. Вистачить до наступних виборів щоб партії, що належать цим же олігархам перемогли.

Зрештою вже зараз йде тотальне підняття комунальних та транспортних тарифів. Для чужинців-олігархів це копійки.

Звісно ж не можна забувати і про кредити… Котрі потім ляжуть неймовірним тягарем на плечі українців. Олігархи від цього не постраждають. Вони лише ще більше збагатяться.

Ми вже мовчимо про те, що Україна задарма віддає свій ядерний потенціал та продає за копійки ряд військової техніки.

Куди ці гроші не підуть або підуть не в достатній кількості?

Не йдуть вони  щоб подолати зростальну кількість сиріт в Україні та допомогу цим же сиротам, яких щороку стає на 15 тис більше (!!!) лише за офіційними даними.

Не йдуть вони на обороноздатність держави, коли в деяких військових частинах солдатів перестали постачати харчами!

Не йдуть вони на технічну реформу ЖКГ, яке буквально розвалюється.

Не йдуть ці кошти на наданням молодим сім’ям житла. Хіба, якщо рахувати молоді чи не дуже молоді сім’ї олігархів і їх дітей, котрі звісно за рахунок коштів, котрі повинні були бути у державі або в гаманці трудяг, отримують і шикарне житло і не тільки житло.

Не йдуть ці кошти на достойну підтримку багатодітних сімей при тому, що населення України щороку зменшується на сотні тисяч.

Не йдуть вони і на підтримку українців закордоном, зокрема так жодного разу не відправилися українські підручники до Придністров’я.

Не підуть вони і на допомогу україномовному книгодрукуванню.

Список можете продовжити самі.

На що підуть вилучені кошти?

Підуть ці кошти на утримання іммігрантів. Кошти будуть виділятися у більшість кількості навіть чим українцям в лікарні.

Підуть ці кошти на розвиток так званих нацменшин. Їм це гарантує Конституція України. Та сама конституція, яка для етнічних українців не гарантує нічого.

Підуть ці кошти на боротьбу із українцями (”боротьба із ксенофобією і расизмом”, на переслідування політичних ітд).

Підуть кошти на появу нових мільйонерів та мільярдерів в Україні, сукупні статки яких перевищують річний бюджет держави (ось звідки потрібно наповнювати бюджет!).

Підуть ці кошти на адмінресурс на наступних виборах щоб можна було грабувати народ далі.

Ці кошти також підуть на утримування чужинців-сектантів…  Цікавий факт, що здається для багатьох непомітно проскользнув у ЗМІ: Вперше за 20 років паломництво хасидів до м.Умань Черкаської області врегулюють на законодавчому рівні. Про це УНН розповів начальник служби охорони культурної спадщини Черкаської облдержадміністрації Микола Суховий.

“Розробляється проект закону України “Про паломництво”, за окремим розпорядженням Кабінету міністрів України розпочато створення координаційної ради з цього питання, розробляється державна програма із забезпечення паломництва. За розпорядженням губернатора області Сергія Тулуба проводиться підготовка до створення юридичної особи з відповідними повноваженнями та зв’язками із країнами, з яких прибувають паломники: це Ізраїль, США”, – зауважив М.Суховий.

За його словами, за розпорядженням голови ЧОДА вирішується питання щодо врегулювання надходження коштів з метою забезпечення перебування хасидів на високому рівні. Крім того, спеціально до цьогорічного паломництва складаються туристичні програми з відвідування пам’яток хасидизму та тих, що пов’язані із культурною спадщиною області.

Перебування чужинців, котрі щороку ведуть себе нахабно (доходить до поножовщини) буде щонайменше частково оплачуватися із державних коштів. Кошти котрі недоотримали сироти, армія, сім’ї підуть на утримання хасидів. Звісно, автор розуміє, що всі державні кошти на армію та соціальні програми витрачати не можливо, проте тим паче їх взагалі не потрібно витрачати на нахабних чужинців-сектантів.  Подумайте про це. Подумайте про те, що Януковичу сподобалося отримувати нагороди із іудейських рук. Можливо отримає ще не одну нагороду у майбутньому.

Коли націоналісти говорять, що потрібно зберегти нашу землю для наших білих нащадків, то це із боку комуно-ліберальних ЗМІ висвітлюється як расизм. Коли чужинці живуть за рахунок українців – це для них ще один крок до демократичного суспільства.

Є тут якесь відчуття дежав’ю… Здається кілька століть тому було щось подібне. Українці жили на своїй землі, що належала не їм, за їхній кошт збагачувалися чужинці, а жиди мали теж певні привілеї. Чим це все закінчилося можна почитати у віршах Тараса Григоровича Шевченка. Називається Коліївщина.

Владислав Руський

1

Коментарі