хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Акції до Покрови одним постом

  • 16.10.09, 00:41

14 жовтня в Чернігові місцевий осередок організації «Патріот України» провів марш на честь Української Повтсанської Армії. Акція розпочалась о 20:00 від ТРК «Мегацентр» і рушила до Катерининської церкви. В Марші взяли участь близько 60 людей.

http://www.sna.in.ua/action/41-akcija/484-chernshsvmarshupa.html

Хоч антиукраїнський режим комуноліберальної республіки намагався робити все щоб нам як їхнім головним ворогам завадити проводити Покрову, але КМГО Патріот України провела ряд неофіційних акцій 14 жовтня у Києві.

http://www.sna.in.ua/action/41-akcija/483--------14-.html

14 жовтня 2009 року Житомирська міська організація «Патріот України» провела урочистий мітинг з приводу свята Святої Покрови та Дня створення УПА. Акція була розпочата о 12-00 біля памятника Великому Кобзарю. На заході було присутньо біля 20 активістів ЖМГО «Патріот України». Першим мав слово, запрошений до Житомира, голова Коростишівської міської організації друг Володимир. Він розповів історичні аспекти формування УПА та ситуацію в Україні того часу. Зазначив про неможливість зміни історії в сторону промосковських активів. Після друга Володимира, до слова було запрошено, друга Костянтина, голову Житомирської міської організації «Патріот України». Його виступ був категоричним і різким, а саме велика увага була приділена чварам в верхівці Українського політикуму і як наслідок втрата реальної ситуації життя нації. Зазначивши, що об'єднання нації за своє виживання вже не за горами, псевдокерівники виживуть себе самі і нам засяє Сонце Перемоги, під яким ми станем до боротьби за Велику Україну та за наших друзів, батьків, дітей.

http://www.sna.in.ua/action/41-akcija/482-2009-10-15-08-56-04.html

2

Коментарі