хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

CJIABIK

попередня
наступна

Другий прихід Христа

  • 08.11.11, 12:54

Пора людині дивитися з небес на світ очима бога, А не дитиною на небо у срібний вік. у зеркало болота, Учи ти паростки своїх нащадків не свідомих,  І не корми безплідну поросль тлінню ведомих    Пора горіть вогнем вночі та вихідні, цей час    Благословив і освятив Господь навіки,    І вихром диму піднімайся в вись, коли побачиш    Ти, у рабський час, ухмильні боса пики. Щоб бачив кожний Є-РУС-АЛИМський корінец Де праведність й невинність там життя навіки І не торгуйся ти в святині свого Храму накінец, Ні совістю, ні мудрістю, бо це продукт печінки.    Пора найти дні вихідні із рабства,    Коли не хочеш згинути з незнайства,    Пора найти шляхи народження і росту,    Змінить самих СЕ БЕ через молитву й посту. Пора найти звязок між куркою й яйцем,  Між СЛОВОМ, БОГОМ і ЛЮДИНОЮ, НАСІННЯМ, ПЛОДОМ і ДИТИНОЮ, Між СВІТЛОМ вічним, ХРАМОМ і ХРИСТОМ.    Пора пройтися по біблії пішком,    А якщо не в тяму, то на чотирьох,    І вздовж і в поперек її пізнай, і в преісподню    Ти заглянь, дасть Бог пізнаєш Господню висоту.

Пора переступить поріг дитинства, Зростай ти в ніч як все Господнє у житті, А вдень повзи по ступенях дозріння, Поки нащупаєш людську твердиню в висоті.    І тут ти найдеш світ новий не знаний,    Земля пуста не топтана ногой людини,    А тільки борозди та полоси бетону.    Що можуть діти? Те й будуть творити... Мойсей старався від душі пізнать науку Тестя - друга Бога, та друг не Бог, Плоди його то всі пташки, а точніше  Горобці, а по нашому Жиди.    Нащо ЛЮ-БИТИ й СПІВ-ЧУВАТИ,    Якщо Господь ВІД-ДАВ усе -ТРИ-МАТИ,    Тому-то смислу мови ПЕРВО-РІДНОЇ    Чуть -чуть і трошки не добрав. Він вдосконалив плем'я Юди, забувши Істину просту, що КОЖНЕ плем'я має КОЖУ, одну на всіх і вижить племя  Без народу Ізраїль сам цьому не дасть.    І сорок піт кружля в пустелі Є-ВР-ЕЄ, він    Істину шукає, а перейти ЙОР-ДАН у змозі,    Хто в двадцять літ НА-ВИНОМ став. Хто корінь    Каїн і покайся у світлі Господа пізнав... КА-ЛЕВ?

Йому й Ісус явився з верху від досконалення душі, Він вигнав геть торгівлю з Храму і Сам пішов... Як плід від мами, Себе віддавши через Хрест..., до СВІТЛА в вічність...    І Сам Собою показав як необхідно Юді йти    І СВІЙ Храм- (Дар золота) знайти.    Та якже знову уторопать і пізнати, де Дар?    Де жертва? І свой-Йому Богу угодить "Бо милості Він просить, а не жертви." Ой! Скільки згинуло за мить, (розрив сосудів) Хто спробував Аляску мерзлу перерить. Пора давно пізнать динар - це гроші і воші.    І назва з біблії і мови перворідної. ДИ-НА-Р дві    Функції КОНа. Стриба від щастя хто КУПУ-Є,    Подвійну матеріальну користь має хто ТОР-ГУЄ,    Та вся ця функція ОД-ДНА...- Земля. І розшифровка їй така; сперва були це золоті, Після цього серебряні дзвеніли, во всю клепали Мідяки, а про деревяні розмовляли, потім дійшло до СКОР-ЛУПИ --вован На-вухо-донос-сора.    Зелені ЗАВ-важали і євро новенькі склепали,    Та все лузга, лушпиння і сміття....    Земне багатство в голові і маєш знак на рукаві -    Кредитна картка. І день і ніч не спить, не їсть, Поки не буде більше й більше, хоч і не знає  Куди ДІТИ, все рівно хоче мати більше. Пора Пі-знати доходи і розходи усіх племен, І право це дається і функція його, - ЛЕВ-І-ТИ.

   Левити без уділу (земельного) - надниркові це, -    ПАСТИР - сторож, лікар і учитель, - одно з 12 племен.    Та спершу зарод Ноя - серце слухай, йому підвласні    Всі системи; нервова перворідна головна, І кришу має черепка, життя цвіте у золотому І зразу гасне в глиняному, ефект провідності. Другі системи в поміч їй, земні стихиї пережить, Земне насіння возродить і Храм Господній    Збудувати, насіння Бога зберігати й    Небесний простір засівати, науки оптом    Пізнавати і ціломудрість відшукати у    Гриві нашій, бо там НАЧАЛО всіх НАЧАЛ. Пройом там ДУХА, так СВЯТОГО з програмой Вашій Віри Бог зачав, отримавши цей Дар, Ваш рідний ГАД продзвонить по Церквам (чакрам), А Церкви по приходу розділять по хатам (органам).    А в кожній хаті майстер..., чи золоті, чи деревяті,    По вірі вашій буде вам, течуть вони з     Ребра АДАМа - нАчало Дома, нАчало МаМИ,    У дерево Пізнання - це функція твоЯ. ДругА -Я функція зовсім мала, всього один Дар золота вона, ні цента більше. Та й чи потрібно більше? Не трать ти функції Зазря на радість сексу й страху ночі.    Пізнай ти смак кохання промінь...,  і підпали     Ним гніт лямпад, щоб Хрест Ісуса заСІЯВ.    І вспалахне свічник твій вічний, зібравши мудрість    В один Дар. Це друга функція - ЖИТТЯ.

Чому не Пізнані АЗи? Чому весь світ живе в ядрі? Чому наука не є одна? Хоч знаєм добре ми,  Що Одним вся створена вона. Чому церков і сект, А в загалі то партій, їх стільки розвелося! І кожний    Дощечку свою вважає за престол Господній,    Хоч явно виражена суть, для жорсткості - ця    дощечка. Ярма! А для дитини перевод -    Це лобний знак на офісних дверях. Бо чоловік забув людську природу, створивши Титул і казну, продавши істину святу. І самий вищий є престиж бути пастирем Двуногих і без крил. Учить лічить і берегти    Щоб душу видоїть до каплі, і все це методом    Одним, обрізкой крил, переводя їх заздрост    у прихоті мирські, у гордість пояса свого вагітной...    Використав залежність дитини від земних стихій.

Яку скотину ще так люБЛЯТЬ як людину? Яку скотину ще так доять як людину? Створивши КЗОТ і прихвостня суддю, Це роБЛЯТЬ днями єжесутно, або конвеєр    В варіантах, по дванадцять через двоє,    Чи по суткам через троє, на всі проценти    Сатани. Зарплату ж платять,щоб не здох,     Куди там думать про приплод. З якою худобою це зрівняти? Якій скотині  Хуже жити, як не двуногій, що без крил? І відповідь одна. Скотину надобно кормить, Дитину ж тільки оградить від істини життя...    Для чого ж гусінь кокона плете? Яку свідомість    Має? Щоб у послідуючому житті, свої два крила    МАТИ. Людині ж кожній ще у зародку дано,    Чотири Херувима і Крилишків О-ГО-ГО!

По парі, що літають, по парі, що вкривають; І голову, і ноги. Попробуй ПОЛІЧИ? В нагрузку ще СВІ(й)ДОМість й посередника Веселку від Господа дано. Куди ж це все счезає?    Та думку направляють і Господа міняють    На кращий ФАХ-овец і ГОРЕскопом сиплють    На голови дітей. Щоб істину змінити, роддоми    КОНцентрують і храмами науки учебні корпуси Зовуть, де випускають зомбі усіх мастей на нюх Що концентрують средства і славу як смолу. Та як же цій Дитині свій Храм то збудувати і Народитися Людиною - на Храм, свій Хрест підняти.    Хто з звірів гороскопа у змозі це зробити,    Кажись ВЕРБ-ЛЮДа згадали в книзі Блага вість,    Чи взмозі він свої горби і копита перетворити    В промені любові й проскочить в вухо голки На небеса, щоб бути сином Бога. Можливо й так! От тільки дай можливість Господу вас ЗаВЕРБувать і стать ЛЮДиною в свій час. В Його заКОНах жити, щоб знову народитися.     Пора перетворити поки живий свій горб (гроб)     На Храм Господній, без торгу, оптом у думках     Свого Юди (голови) без жалості спали. і Храм     Господній (своє тіло) 1/10 милостю корми.

Забула й жінка функцію свою, згадать невзмозі То ребро свого Адама - четверту маму, - що Породила жінкою її. Як добре бути новонародЖЕНОЮ - Дитиною завжди. Тому й шукає п'яте ім'я    Мами, і голову свою й свого Адама    Звеняще біло синє блюдце (її чаша греаля)    На шелест зелені міняє і замість сина    Каїна рожає. Родить вона повинна сина! Сина! А не названу біду. Не трать ти функцію Свою на боротьбу з чужою, пізнаєш світ добра Та зла, та в ньому жить не будеш. Пізнай Ти краще світ життя, і передай уміння й милість,    На небі кожної дитини Господню правду напиши.    Щоб кожний твій корінчик зміг першу милість    Господу подать (цілопалення). І вчи, і вчи її пізнанню    І мудрість всяку ти збери, щоб ціломудрість зберегти.

Пора давно вже схаменутись і вирости з ярма, Пора давно вже клепать Братам один на всіх Ковчег. І назву свою не забути. Утвердить Край! У! КРАЇНА! І буде це престолом, Скинія нова.    Бо прийде Сам і все спочатку, з Адама,    Знову Він почне. Свою дитину Він Утворить,    А тварь людського дітвака (не переродЖЕНА дитини)    Він зо Свого раю небесним віялом змете. Святе! В собі всю правду сповивати, Через любов і Хрест себе здолати, Дитині правДОНЬКУ співати, природним хлібом Частувати, - ОСВІТЛИ ХРАМ і ХРЕСТ її,    Бо це та істина Зорі, яку Христос приніс сюди!    (ІСУС - Істина Слова Утверджена Словом.)    Ми ж всього навсього Його сини, тому    Пора нести, в свій час, свої Хрести.

1

Коментарі

Гість: Rodz!k

18.11.11, 12:57

дохрена читать

    Гість: нік то

    28.08.12, 19:28

    Дуже сподобалось

      38.08.12, 22:07Відповідь на 2 від Гість: нік то

      Дуже сподобалосьДякую! Цікаво побачити все у таблично- графічному виді, тільки я слаб у компютерних переносах. Якщо найду помічника то видам.