хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Халдеї, асірійці, амонівці

  • 16.04.19, 11:09
Халдеї, асирійці, амонівці.
  • чернетка
  Воїни Вавілону, воїни імперії; халдеї, а точніше галдеї - люди-раби, що не мають ідеї, галдять, як гусі на появу і рух, страшась і попереджуючи свою стаю про  переміни середовища, (російські канали і люди на них, страшаться перемін і світла пізнання істини, бо СУСпільство поперевертає їхні о-слони і їхні голуби -видох з льогких ніхто не споживатиме), асирійці - навчені сірі люди, що їм впихнули, то вони й носять, амонівці - навчені моніторити і продавати свою інформацію, своєму кумиру і босу, (ФСБ і російська церква),тому думай-те кому Ви сповідуєтесь.
 Ці люди будуть до тих пір, поки рядом буде імперія і цар На-вухо-донос-сор, та вони не страшні, якщо ми їх пізнаємо і не кормимо їх, сатана ізганяється постом і молитвою, тобто не прикормлюй і ніжно відішли його до його ж кумира.
  Тому Зе, це кіт в мішку, це вскормлений воїнами імперії мажор -трьохголовий змій, або мурашка воїн, що взривається, і якщо його випустять, то заговорять всі олігархи, яким Порошенко сьогодні наступив на хвіст.
  Одно ЗЕ(ка) ми вже вибирали, ігноруючи Ющенка, і горе тому народу, якщо до влади приходить ЗЕ(лене) хлопчисько, без людської сущності, ігноруючи Порошенка.
1

Коментарі

Гість: Дякуювам

116.04.19, 14:05

Дякую вам за подмогу