хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Вздовж кордону (дорога та 1 день )

  • 28.11.16, 13:35
Вздовж кордону 2016

Попередній похід


О станнім часом мріяв побувати біля кордону з Румунією, та пройти по Мармароському масиву. Для проходження вздовж кордону треба було взяти дозвіл в Мукачевському прикордонному загоні (через електронну пошту), а перепустку отримати в с. Ділове. Інформацію про те як отримати дозвіл любязно надала Adelina.

Трохи більш ніж за тиждень до поїздки я написав листа і через пару діб подзвонивши в Мукачево дізнався, що групі у складі 1 (однієї) людини надан дозвіл :). Швиденько через Приват24 придбав квиток на поїзд і почав складати маршрут.

Ще в 2015році думав побувати в с.Осмолода, тому початок мого маршруту повинен починатись поблизу цього села. Вирішив їхати двома електричками до міста Долина, а далі пішки до хребта Аршиця, а далі до Осмолоди

Після Осмолоди планував через хребет Свидовець вийти до Рахова, або взагалі в Ділове. На цей перехід запланував 7 діб, і з восьмого дня у мене був дозвіл на 10 діб щоб пройти від Ділового до Дземброні (від Попа до Попа). Після Дземброні планував через хребет Кострича та хребет Кукул дійти до Ворохти, а далі Тернопіль - Заліщики - Тернопіль - Актовський каньйон - Дніпро. Це звісно програма максімум, все буде залежати від погоди та інших факторів.

Д

ень перший


14-го вересня десь о шостій ранку поїзд приїхав до Львова. Треба було приймати рішення як їхати далі: на регіональному поїзді (швидше), або електричці, до Стрия, потім чекати електрички Стрий-Івано-Франківськ до Долини. Вирішив перевірити електричку, бо на регіональному їздив до Воловця. Електричка була чиста та з помякшеними сідушками. Я розслабився, думаючи що до Стрия ще далеко. Поїзд зупинився і якось багато людей вийшло і щось вже довго стоїмо, виглядую на протилежну сторону здається ми в Стрію, я хапаю рюкзак і випригую з поїзда, оце так початок - ледь не проїхав.

В Стрию зайшов на автостанцію подивитись як ходять автобуси в моєму напрямку і вирішую щоб не втрачати часу купити квиток на автобус до Мислівки, тільки квиток мені продали до Торуня, тарифу до Мислівки нема. Ще був час тому вирішив пройтись по Стрию. Прогулявшись по місту повернувся до автостанції і подивившись на навігатор вирішую виходити не в Мислівки, а на Торунському перевалі (тоді я ще не знав що то перевал) звідти була намальована тропа у бік Осмолоди.

По дорозі проїхали Моршин, Долину Мислівку, Вишків, мені скоро виходити вмикаю навігатор, а він щось не находить супутники, автобус зупиняється і виходять люди серед них пара з рюкзаками але ні палаток ні карематів не видно. Тому думаю їхати далі, проїхали метрів 100 і дорога починає петляти, я розумію що перед цим серпантином мені требі було вийти і якраз навігатор запрацював, підходжу до водія прошу по можливості десь зупинити, він без всяких слів зупиняється (уявляю скільки воні було у нас в Дніпрі або в Криму).

Дійшов до зупинки Торунський перевал і повернув в гори, чим вище піднімався тим красивіші були пейзажи. Попереду вже була видна пара туристів.

Через деякий час я наздогнав туристів які шли поперед мене, вони були з Миколаїва і йшли теж в Осмолоду тільки іншим маршрутом, а далі в Бистрицю. Далі пішли разом.

Недалеко від с.Слобода вирішуєму зупинитись на ночівлю.

Д ень другий...


6

Коментарі

128.11.16, 14:03

Грибы собирали?

    Гість: Behemot

    228.11.16, 14:15

    Вместо тысячи слов

      328.11.16, 14:42Відповідь на 1 від Хозяин- С

      Грибы собирали?грибників з пустими кошолками потім зустрічали, казали що не сезон - дощів нема.

        428.11.16, 14:42Відповідь на 2 від Гість: Behemot

        дякую

          528.11.16, 16:21

          Цікаво!

          До речі, раніше прикордоння було невідомою темою. А тепер в блогах купа фоток з прикордоння.

            628.11.16, 18:02Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Цікаво!

            До речі, раніше прикордоння було невідомою темою. А тепер в блогах купа фоток з прикордоння.
            Дякую, поки видають дозволи, тому і поспішав там побувати, бо все може статись

              728.11.16, 18:20

              ездил вдоль границы в Черновицкой области , никаких разрешений не бралЯ там тільки збираюсь побувати

                828.11.16, 19:52

                ездил вдоль границы в Черновицкой области , никаких разрешений не бралЯ там тільки збираюсь побуватиудачиДякую

                  928.11.16, 22:02Відповідь на 3 від dark@

                  Грибы собирали?грибників з пустими кошолками потім зустрічали, казали що не сезон - дощів нема. от жеж в цьому сезоні на Прикарпатті будуть сушенні прошлогодні гриби у чанахі

                    1029.11.16, 07:27Відповідь на 9 від Хозяин- С

                    Грибы собирали?грибників з пустими кошолками потім зустрічали, казали що не сезон - дощів нема. от жеж в цьому сезоні на Прикарпатті будуть сушенні прошлогодні гриби у чанахіВ серпні були, а у вересні спочатку дощу не було, а потім сніг пішов

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна