хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Названо нового прем'єр-міністра України

Названо нового прем’єр-міністра України
 
Янукович обіцяє цю посаду Віктору Ющенку
 
Як стало відомо з джерел, близьких до Єханурова  Ю.І. – сьогодні ведуться переговори між Президентом України Ющенком В.А. та Януковичем В.Ф.,  жертвами яких стануть представники НУНСу в Кабінеті Міністрів України.
 
Мова йде про Міністерство юстиції України (Оніщук М.В.), Міністерство охорони здоров'я України, Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та ін. жертви – окрім Міністерства культури та туризму (Вовкун В.В.), Міністерство освіти та науки України (Вакарчук І.О.)

Складається враження, що заради Прем’єрства (на якому наполягає Ющенко В.А.) – «Президент, обраний народом», здатен зрадити не тільки електорат, свої ідеї та принципи, але й найближчих соратників та друзів.
Єханурову Ю.І., якому надано функцію ведення переговорів, було поставлено завдання на отримання для Ющенка В.А. окрім Прем’єрства та  портфелів гуманітарної сфери, - на отриманні також фінансових потоків Держави – аміачну, енергетичну галузь, сферу залізничного транспорту та земельних ресурсів та ін..
 
За даними, які надані нашим  джерелом – Фракція підтримала ідею Ющенка В.А.
Як наслідок, лави «любих друзів» Президента України, що стали неугодними та непотрібними і були викинутими поза політичну арену  Держави (Балога В.І., Зінченко О.О. та ін..) скоро поповняться Оніщуком М.В. (Міністр юстиції України), Князевичем В.М. (Міністр охорони здоров’я ), Шандрою В.М. (Міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи), можливо (за умови заміни їх іншими міністрами) Вовкуном В.В. (Міністерство культури та туризму), Вакарчуком І.О. (Міністерство освіти та науки України)  та  ін..

Нездорові амбіції та потреба «статусу» в Державі в черговий раз може зіграти в «дурний жарт» із Ющенком В.А.
Щодо Міністерства юстиції України та Міністерства охорони здоров’я зрозуміло – вони не цікаві для Президента (їх йому не віддадуть, і він це розуміє) та й Оніщук М.В. з Князевичем В.М. не є тими людьми, заради яких Ющенко В.А. буде «бити горшки» з потенційними партнерами.
Ющенка В.А. завжди було важко назвати послідовним політиком. Ні, він , звичайно стійко відстоював свої принципи – просто його принципи змінювалися, нажаль, дуже часто.
Чи простить йому електорат?  Риторичне запитання… Краще запитати – а чи залишиться він в нього взагалі після такої «послідовності слів та вчинків»?
 
ІА «Укрросмедіаальянс»                   Дмитро Костюк
1

Коментарі

111.02.10, 19:07

еще этого не хватало

    Гість: VITAMINKA!

    211.02.10, 19:09

    можно смеяться?

      311.02.10, 19:32

      бред