хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Переваги та недоліки бронювання онлайн

XXI століття безперечно є добою Інтернет, тому не дивно, що речі які ми колись робили особисто або по телефону, сьогодні ми робимо не відходячи від комп’ютера. Сьогодні ми можемо за кілька хвилин спланувати відпочинок, з’ясувати куди і як ми хочемо податися. Завдяки інтернет-бронюванню авіаквитків чи квитків на потяг або автобус, бронюванню номерів у готелі, ми можемо знати, чого очікувати від нашої подорожі. Ще однією перевагою такого планування є те, що ми одразу знаємо, скільки це коштуватиме. 


Нажаль, в Україні онлайн бронювання не є таким популярним видом інтернет послуг як у наших Європейських сусідів, для них забронювати номер у готелі, це те саме, що замовити піцу, натомість пересічний українець довго думатиме, чи це часом не чергова махінація і обман. Така недовіра звісно не безпідставна, авторитет віртуальних організацій, котрі надають послуги інтернет-бронювання неодноразово «похитувався». На щастя для зацікавлених, лояльні українці зазвичай діляться своїми враженнями від роботи з подібними організаціями, особливо якщо ці враження погані. 

Щоб допомогти Вам уникнути негативного досвіду, наведемо приклади інтернет сторінок, котрі ми можемо рекомендувати: http://www.tripadvisor.com/ - сайт надає інформаційну підтримку стосовно туристичних подорожей, путівок і містить відгуки і рекомендації відносно якості послуг більшості туристичних установ світу. 

Радимо Вам дізнатися якомога більше інформації про організацію, через яку ви збираєтеся замовити квитки чи бронювати номер в готелі, ознайомтеся з відгуками про неї. Бажаємо Вам легкого бронювання.
1

Коментарі