хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

АнахатаЕтноФест


Повноцінний тижневий відпочинок від цивілізації на період травневих свят: гори, квітучі крокуси, закриття лижного сезону; щоденна ранкова йога для пробудження і цікаві семінари; походи в гори і на озеро, чайна та кав'ярня, тематичні фільми, безліч майстер-класів по рукоділлю та авторські унікальні майстер-класи. А також дитяча група, щоб і батьки змогли відпочити!) Все це, а також багато чого і багато іншого чекає на вас у найкрасивішому куточку Карпат на курорті Драгобрат! Ми готуємо цей відпочинок для вас з душею і великою віддачею! Інтереси кожного враховані на етно-фестивалі Анахата!
Дорогі друзі! Ми запланували відпочинок, який порадує навіть самих вибагливих! Це не просто набір різноманітних майстер-класів і ярмарків - це травнева тиждень в горах, де ви встигнете відпочити душею і тілом, а також знайти щось нове для себе! Для того, щоб ви розуміли, що творитиметься у цей тиждень, ми наводимо список заходів, майстер-класів, а також формат проведення фестивалю. Отже, що ж вас чекає:
1. Проживання в комфортабельному готелі в номерах різної категорії на ваш розсуд.
2. Повноцінне харчування (окреме для тих, хто не має обмежень в їжі, для вегетаріанців і для сироїдів).
3. Щоденні походи в гори, ліс, на озеро. Ви зможете піднятися на найвищу вершину України - г.Говерла. А також просто прекрасно провести час на свіжому повітрі на висоті півтори тисячі метрів! Детальніше тут
3

Коментарі

14.03.13, 11:07

хочу цивілізації!!!!

    24.03.13, 11:22Відповідь на 1 від ЛУКАВИЙ

    там все є, готелі комфортабельні, а Свидовецький хребет, то просто рай на землі. Була там в кінці літа : http://restgeo.com/Item/2833/kak-ya-otdokhnul-otdykh-na-svidovetskom-ozere.aspx?cid=17&lang=ukr

      34.03.13, 11:32

      я бы с удовольствием, да не отпустят сволочи

        44.03.13, 11:49Відповідь на 3 від Геннадий UA

        як не відпустять- тре їхати. Пам'ятаєте фразу з мульта: НЕ ходи туди, там тебе чекають неприємності. Як туди не ходити, якщо вони чекають?