хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Готель "Скита" в Ворохті


Пропонуємо Вам проживання у двох комфортних дерев’яних котеджах "Скита" у серці Карпат – Ворохті: трьохповерховий котедж на 32 місця та двохповерховий на 10 місць. Комплекс «Скита» розміщений біля річки «Прут» (50м), поруч ліс з галявинами (400м), сірководневе джерело (1км), звіринець із кабанами та оленями (800м).
Будинки облаштовані необхідними умовами для повноцінного та здорового відпочинку.
Всі меблі у котеджах дерев’яні та ручної роботи. У номерах окремий санвузол (із душовою кабіною, умивальником, тумбою, феном), шафа, вихід на балкон, супутникове телебачення, цілодобово гаряча та холодна вода.



-2 ох поверховий котедж на 32 місця:
-на першому поверсі: обладнана кухня, столова кімната, туалет, російська баня із басейном, підлога з теплопідігрівом.
- на другому поверсі 5 номерів: 3 двомісних номери (в одному дод. місце),вихід на балкон, 1 п’яти - шестимісний (сімейний) номер, складається із двох кімнат та санвузла, 1 чотирьохмісний (люкс) номер, складається із двох кімнат та санвузла з виходом на балкон.
-на третьому поверсі 5 номерів: 3 двомісних номери, один із яких має 1 додаткове місце, 1 п’яти - шестимісний (сімейний) номер, складається із двох кімнат та санвузла, 1 чотирьохмісний (люкс) номер, складається із двох кімнат та санвузла з виходом на балкон.
Опалення: автономне водяне.
Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно. Детальніше тут
0

Коментарі