хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Відпочинок на Свидовецькому озері


Літній час найбільш улюблений та приємний для активного відпочинку. Куди поїхати відпочивати у вихідні на честь святкування великого свята для нашої країни - Дня незалежності визначилось нами ще заздалегідь. Є на Україні шматок раю на землі- Свидовецьке озеро. Краса його просто вражаюча- в підніжжі гори Котел, трохи сховане за горою (якщо йти по Свидовецькому хребту з Драгобрата), розмістилось озеро Свидовець. 



Вода в ньому смарагдового кольору навіть влітку достатньо холодна. Саме озеро глибоке, але навіть з гори видно наскільки чиста в ньому вода. Дно озера вкрите гострим камінням з густим шаром мулу, який потрапляє в озеро внаслідок танення льодовика, який його живить. Цього року через досить спекотне літо льодовик розтанув зовсім, а в попередні роки його можна було тут спостерігати і в вересні. 
Наша компанія добиралась на Закарпаття до смт. Ясеня хто чим міг: потягом, автобусом та власним авто. 



В містечку взяли позашляховик, щоб добратись до Драгобрату, оскільки починати свій відпочинок з важкої дороги ні в кого не було бажання. Дорога досить стрімко серпантинами звивається вгору, а йти з навантаженими під саму зав,язку наплічниками – то трохи важко. Дорога вилася вздовж потоку Свидовець, ми проїжджали повз джерело з холоднючою водою, нерестилище форелі.  Детальніше тут


2

Коментарі