хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

То Київ є справжньою столицею України?

     Якось довелося по справах мирських побувати в Києві. Змалечку найбільшою нагородою за закінчений навчальний рік на  "відмінно" по всіх предметах, була омріяна подорож до Києва. І мрія таки здійснилася-  стольний град Київ засвітив своїми золотоверхими соборами перед нашими з татом очима. Часи ще були "совєцькі",  а ми живемо в глибинці України, тобто в українській Україні- на заході. Вражень на мою дитячу голову вистачило сповна. 
       І ось що вбило мене цього разу.  Справи якось вирішились дуже швидко, квиток попередньо придбано, а часу до потяга ще 6 годин. На вокзалі через турбюро "Н" придбала двогодинну екскурсію Києвом. В дорозі гід нам ввічливо російською пояснив, що це економ-версія екскурсії, тому зупинятись ми ніде не будемо, а розповідь про визначні місця буде тривати протягом руху автівки.  Година часу в заторах, декілька скуйовджено- пошматованих історичних розповідей - ось і  все. На завершення нашої екскурсії ми потрапили на територію Софії Київської. Часу на огляд святині- 35 хв (з загального 2-нного), вхідний квиток- 50 грн ( +до 200 грн які оплачено турагенції).

 В процесі розповіді виявляється, що наша святиня належить російському патріархату!?  Подивились трохи по території, рушили до авта.  Там спитала в екскурсовода (звичайно рідною українською мовою, я ж не в чужій столиці!) чому  стільки часу виділено лиш на один об"єкт який не є українським, а решту ми просто проминули.  Відповідь була наступною: " А ти что бандеровка из запада, нармальна  как все, спрасіть не можешь?" Відповідати на грубість грубістю було миттєвим спалахом емоцій, але опановуючи кревну злість прозвучала відповідь: "Бандера образ збірний, з тих всіх полеглих за волю і честь свого народу. Якщо він для вас найзліший ворог, то я тільки пришатимусь тим, що я бандерівка" .  Як колись говорили старші люди "Золотом писали ла...ном запечатали". В автівці ще були двоє путніх з заходу, але їх російську вимову видавав сильний западенський акцент, навіть між собою вони розмовляли чужою мовою.  Враження від екскурсії залишились препаскудні, а ще гірше пече те, що в столиці своєї ж держави я змушена розмовляти чужинською мовою, щоб бути "как нармальная".  То Київ столиця України , чи просто її "абщак"?!


4

Коментарі

12.09.12, 17:26

\опять 25.

    Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

    22.09.12, 17:32

    Киев столица Украины , но не галичины ! Потому там разговаривают на РУССКОМ ! КИЕВСКАЯ РУСЬ ! А галичина столица бандер , австрияк, там говорят на польском и австрияцком , типа на украинском ! Если бы бандеры не наехали в КИЕВ , там бы разговаривали на РУССКОМ !

      32.09.12, 17:44Відповідь на 2 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

      Киев столица Украины , но не галичины ! Потому там разговаривают на РУССКОМ ! КИЕВСКАЯ РУСЬ ! А галичина столица бандер , австрияк, там говорят на польском и австрияцком , типа на украинском ! Если бы бандеры не наехали в КИЕВ , там бы разговаривали на РУССКОМ !от молодец а бандеровский символику вместе с власовкской заче м на авку себе повесил

        42.09.12, 17:44

        Русская речь и русский патриархат никакого отношения к России не имеют.
        Это накрепко вбитая в чьи-то слабые головы малая логическая посылка еще сослужит свою дьявольскую службу по разобщению украинского народа.

          Гість: НеЖриМоєСало2

          52.09.12, 17:46Відповідь на 2 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

          Киев столица Украины , но не галичины ! Потому там разговаривают на РУССКОМ ! КИЕВСКАЯ РУСЬ ! А галичина столица бандер , австрияк, там говорят на польском и австрияцком , типа на украинском ! Если бы бандеры не наехали в КИЕВ , там бы разговаривали на РУССКОМ !тлумок

            –10062.09.12, 17:46Відповідь на 2 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

            Киев столица Украины , но не галичины ! Потому там разговаривают на РУССКОМ ! КИЕВСКАЯ РУСЬ ! А галичина столица бандер , австрияк, там говорят на польском и австрияцком , типа на украинском ! Если бы бандеры не наехали в КИЕВ , там бы разговаривали на РУССКОМ !Если б в Днепропетровск в свое время не завезли таких гандонов с Московии как ты, то и дышать бы было легче. А то жиды и полудурки одни, еще и Киев критикует

              72.09.12, 17:58

              Баби яги ї Ко починають права качати .Недавно прочитав,що їх від нормального нудить виявляється. от і пропагують "свайо"

                82.09.12, 18:00Відповідь на 5 від Гість: НеЖриМоєСало2

                Киев столица Украины , но не галичины ! Потому там разговаривают на РУССКОМ ! КИЕВСКАЯ РУСЬ ! А галичина столица бандер , австрияк, там говорят на польском и австрияцком , типа на украинском ! Если бы бандеры не наехали в КИЕВ , там бы разговаривали на РУССКОМ !тлумок

                  Гість: Герасим и

                  92.09.12, 18:05

                  в українській Україні- на заході. (с)
                  Габсбурги на том свете негодуют какбэ..1111

                    102.09.12, 18:10

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна