хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Аптека музей у ЛЬвові


Аптека-музей «Під чорним орлом», найдавніша з існуючих у Львові аптек, діє уже понад два з половиною століття. Це єдина в Україні та Європі діюча аптека-музей. Тут, поряд з аптекою, функціонує унікальний музейний комплекс, у якому демонструються рідкісні експонати, зібрані науковцями, фармацевтами та колекціонерами-ентузіастами.


Аптека музей була заснована у 1735 році військовим фармацевтом, магістром Наторпом. Основною діяльністю аптеки був відпуск ліків. Зберігся старовинний інтер'єр торгового залу, розписи віденських майстрів на стелі, старовинні ваги і касові апарати. Так, як фармацевтичної промисловості не існувало, то кожна аптека для своїх потреб готувала екстракти, настойки, еліксири, мазі та лікувальні вина, в тому числі і знамените «Залізне вино».


3

Коментарі

12.08.12, 17:05

Ну не знаю,как по мне,это разные вещи ,аптека и музей

    Гість: Dиззззз

    32.08.12, 17:36Відповідь на 1 від qazse

    там все правильно - достаточно хоть раз побывать

      42.08.12, 18:07Відповідь на 3 від Гість: Dиззззз

      там все правильно - достаточно хоть раз побывать
      Я наверное не так понял,если это музей,то да,а если это рабочая аптека-музей,то.............

        Гість: Dиззззз

        52.08.12, 21:28Відповідь на 4 від qazse

        это работающая аптека музей. Есть основной торговый зал и есть залы с экспонатами. Подвалы тоже задействованы, в одном подвале делают железное вино , в торговом зале есть стеклянная витрина с оригинальным инкрустированным стеклом - оно прострелено пулями во время войны. Из посетителей не знаю таких кому бы не понравилось