Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часопис Перемоги

  • 24.03.24, 16:36
Хіба не фахово Зеленський перезавантажив та пришвидшив армію та генералів? Невже наріт не відчуває плідний серпень, насичений вересень, потужний жовтень, незламні листопад, грудень, січень, лютий? А обіцяні справедливі відповіді під його особистим контролем? Куди там Черчіллю!


Худобі присвячується...

Сім'я голови АМКУ П. Кириленка придбала майно на 70 млн, яке оформили на родичів дружини (батьків-пенсіонерів і бабусю), коли він очолював Донецьку ОДА (призначений Зеленським). При цьому ніхто з родичів не має бізнесу, а офіційних доходів сім'ї не вистачило б на це майно.

ровладні "слуги" відмовляються коментувати ЗМІ скандал із майном родини голови АМКУ Кириленка, за призначення якого вони голосували у повному складі. Сміливості відповісти за свого призначенця у ЗЕмонобільшості немає.

Нормально так Лебігович в столиці прибарахлився, біля зеленого корита

Сумщину знищили, фініта ля кумедія



Як успіхи, довбойоби?

Сьогодні, як і в часи януковича, всі потоки йдуть в чорну на Банкову. Де процент більше, де менше, але абсолютно всі потоки закінчуються в офшорах мародерів Банкової. Тому ніхто не чіпає кіоски з безакцизними цигарками, підпільні казино, наркоманські аптеки і голів і членів ЛКК. Зе'логіка. Неначасі їм декларуватись, вирішила потворна зелена влада. Як і нам. Нахуя усім знати скільки напиздюнькали за цей час.

Петро Порошенко лідирує у голосуванні читачів видання The Page у рейтингу політичних інфлюенсерів

А членство в НАТО — буде кінцем війни. путін не зупиниться. Йому не потрібен ні Донбас, ні Крим, ні Херсонська, ні Запорізька області. путіну потрібен радянський союз версія два», - заявив Порошенко


ПоЦріотіZмъ

  • 24.03.24, 16:28





Бойові клоуниbazar


А ви ще дивитесь Жданових та Світанів на Ютубі?








Індія та Китай залишають расіюшку без грошей – відмовляються від її нафти та вугілля. Навіть за дисконтом)) Виявляється, не лише НПЗ Індії та найбільший у всьому світі нафтопереробний комплекс Reliance Industries відмовилась від російської нафти з танкерів Совкомфлоту


Етнічних росіян в Україні стає все менше, - висновок на основі досліджень гендиректора КМІС В. Паніотто: "Люди перестають себе ідентифікувати росіянами" Це добре, якби не брехливий наратив москви: етнічних "русскіх" не існує в природі! Це штучна спільнота, яку складають манкурти.

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 24.03.24, 15:34












smoke Кстати, раньше в старые, добрые времена врачи знали что курение улучшает здоровье.. А сейчас.. Что с нами стало? Мы потеряли себя, курение считается вредным..




Какой интересный, а главное добрый тест.



для відправки цієї гарної української дівчини на фрікове "євробачення" під час війни знадобилося 11 млн грн... переводити цю суму в кількість дронів, снарядів чи протезів безсенсовно, бо безглузда трата коштів через "prozorro" чи на довічне утримання "суддів" теж усім відома

ПоЦріотіZмъ

  • 23.03.24, 16:54
Ось
Ага. А у 1999 році на каширському шосе хто?
Крокус сити холл - это тот самый зал, где Трамп участвовал в мероприятии, когда приезжал в Москву. Собственно владельцы Крокуса - семейство Агаларовых - друзья Трампа с давних пор Мені нравиться


В Приморье участников войны в Украине будут бесплатно обучать мастерству маникюра.

Програму "Доступне житло" розширено на учасників "СВО"




Даже под одеялом нельзя!
stop Росфинмониторинг внес движение ЛГБТ в перечень террористических и экстремистских
Верховный суд ранее признал движение экстремистской организацией


В Белгороде не будут включать сирену во время обстрелов в ночное время, чтобы не "закошмарить" местных жителей. Так губернатор области Вячеслав Гладков ответил на вопрос, почему ночью сирены не работают.
"Если мы ночью будем включать сирену, а сотни тысяч людей спят, и мы будем их поднимать, люди могут не справиться с этой стрессовой ситуацией", - сказал Гладков.                           А они и не спали!

Инна Сергеевна Лагутина, старший преподаватель кафедры иностранных языков Института экономики и менеджмента, пришла на работу в БГТУ имени Шухова в 2006 году. Улыбчивая, доброжелательная. Мама троих детей успешно совмещала работу и семейные хлопоты, активно участвовала в мероприятиях вуза и всегда находила добрые и позитивные слова для всех, кто её окружал.
    С большим сожалением и горечью сообщаем, что от последствий ракетного обстрела Белгорода Инна Лагутина скончалась. Как рассказали близкие, 15 марта после очередного удара от взрывной волны разлетелись стекла на их балконе. Инна испугалась за жизнь своих детей. Её хватил удар, и она впала в кому. Так и не приходя в сознание, она скончалась. Ей был 41 год.
"Скорее бы убили всех хохлов и вернули наши исконные земли!" не раз говорила она своим студентам.
Генаралы эрэфии , который день бьют злпами крылатых ракет по мегаполисам Украины , не понимая что нас не запугать и не сломить нашей решимости бить вас сЦYk , до потери пулься.Засунте себе в з@днiцy свои ракеты!

Новое пособие для оппозиции в рф..

ШІ прогнозує один з варіантів розвитку подій... при цьому зазначає, що без втручання "сил небесних" тут не обійтися

Часопис Перемоги

  • 22.03.24, 21:14
Почалося. Гуртуємося навколо бубачки!



Де закінчуються на сході українські кордони? Там, куди Київ здатен дотягнутися своєю зброєю. Крапка.


look Може під час війни варто засекретити інформацію яка стосується критичної інфраструктури? І не пиздіти направо і наліво про те як у нас все заєбісь і як зростають надої.


Якщо коротко




look Як парламентсько- президентська республіка стала директорією 5 менеджерів на чолі з верховним правителем. А може це гарно спланований саботаж на фоні війни?





"Хуже не будет" - міркували американці, обравши Трампа в 2016. Що з цього вийшло? Трамп додав ще 7.8 Трлн до держборгу, який вин обіцяв зменшити. Трамп вбив мільон американців Ковідом, якій він вважав "просто грипом" Трамп майже розпочав громадянську війну, якої не було 155 років

Часопис Перемоги

  • 22.03.24, 19:29

uhmylka Набрали зебілів по оголошенню , а тепер дивуються, що криза... Нічо, після перемир'я прем'єр Єрмєля набере нових дупутатів, кишенькових воронтерів і віськових, які будуть закликати вішати опозицію та стріляти по колінам (хоча сподіваюсь, що до осені Зе режим не доживе, хехе)


перед виборами забудуть і підуть шукати нові весьолі ліТца, щоб потім на вцілілих стовпах писати ну вас нахуй

Порівняйте тепер карти зі скріна, на карти тривог і бойових дій... Це і є карта лояльності до рашкі "Запрошення до війни".

«Хто згадує Конституцію України - той русня» - Данілов



І вороніж!


look Давно пишу, що ці придворні воронтьори, яких піарять з кожної праски - лише ширма злочинного зе-режиму, якою вони прикривають руйнацію нашого ВПК

цей час настав








Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 22.03.24, 16:58







Неважливо, наскільки повільно ти рухаєшся, важливо залишити слід.





Дівчата, а чи любите ви секс?





Часопис Перемоги

  • 22.03.24, 16:45

Понаобирав народе. Тепер розумієте слова венедіктова в 2019 «путіну потрібен хаос»? Тепер розумієте, чому ніхто з зеленських виродків палець о палець не вдарив, щоб хоч якось легалізувати зеленського після 20 травня? Легальна влада їм не потрібна ніяка
Провладний слуга Вірастюк напевно вирішив, що 4-х автівок йому замало, тому хоче придбати під час війни чергову іномарку до свого автопарку. Слугу помітили у представництві Subaru, де той придивлявся до кросовера Forester за 1,3-1,7 млн. Придивлявся ж не до дронів для ЗСУ.


Яких саме українців він має на увазі? Коли українці казали що не хочуть? Кого питали - Буратіну і його русского крота єрмака?

От повезло!uhmylka

Пакушаліс на Будангу


У РФ почалося масове виробництво тритонних авіаційних бомб ФАБ-3000, — доповіли Шойгу на ОПК Нижегородської області. Радіус ураження – 46 м, радіус розсіювання осколків – 260 метрів. Їбуча північна корея. Українчики зато дрони на кухні збирають і євробачення проводять

umnik У Дніпровську ГЕС влучили 8 російських ракет. Може це і була "потужна відповідь", яку вже півроку обіцяє Зеленський? Ну, а що, заяв до РБ ООН ми не чуємо, значить ЗЕ все влаштовує

Підстав для переговорів з путіним щодо припинення війни в Україні немає, - лідер німецької СДПН Клінгбайль. Навіть німці це розуміють! Проте ОПа єрмака притягнула у капітулянтську "формулу мира" поплічника путіна - китайця Ху*я і хоче, щоб "мирні" плани узгоджувались з Китаєм.

Отака бавовна потрібна Москві



Відразу три українця стали лауреатами Міжнародної літературної премії імені Джека Лондона (США, Сан-Франциско) за 2024 рік:
- поет, прозаїк, сатирик Ярослав Ткачівський (м. Івано-Франківськ);
- поет і громадський діяч Сергій Таран (м. Київ).
- Олександр Галіас (Україна)

ПоЦріотіZмъ

  • 21.03.24, 18:22
О. Забужко у 1990 підготувала для журналу "Всесвіт" катрени Нострадамуса. Серед пророцтв катрен "про народження Антихриста": У році тисяч дев'ятсот дев'ятдесят
дев'ятім з неба спАде серед літа
Князь Жаху, наче гунн з пожарищ і заглад,
І Бог війни посяде власть над світом. (Х, 72)

2. в оригіналі не гунн, а Великий Князь Моголів: військова навала, пожежі, руїна. 19.08.1999 р. відбулося сонячне затемнення.
du ciel viendra ("прийде з неба") слід розуміти як "прийде нізвідки" - в серпні 1999 р. Єльцин "помазав" нікому не відомого кагебіста Путіна: il est venu.


Прикоснемся к прекрасному


Вот, кстати, на злобу дня!podmig

Мухи спешат на выборы –
выборы мухобойки.
Есть мухобойки разные –
зелёная и красная,
коричневая, белая,
всех цветов радуги.
Общий у них господин,
и результат один.
В России 19 марта отмечается День самогонщикаdrunk

В Челябинске у мужчины в квартире взорвался самогонный аппарат                   и бонусом:

Забули бота відключити, потужні протестувальники


Шо русские сделали с Одессой , то теперь одесситы делают с русскими


Мэр Уфы объявил конкурс на лучее бомбоубежище


Звонила кума из Белгорода, говорит в городе работают несколько мобильных групп, в основном женщины и дети. Сразу после взрывов выезжают на место и изображают раненых и убитых мирных жителей. Съёмка ведётся очень профессионально, с применением спецэффектов