хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Для них "разніца" є

  • 19.01.21, 11:24
@billi_67: Навіть придумали свою мову, аби не говорити на російській

Serhii Marchenko: Какая разніца, говорили вони.

Виявилося, різниця є і вона дуже суттєва. Поки було: "какая разніца, говорі по русскі!" - це був інтернаціоналізм і дружба народів. Як тільки стало: "какая разніца, говори українською!" – це вже, виявляється, утиски російськомовного населення. Чому таке діаметрально різне ставлення до аналогічних випадків? Чому какая разніца, давай по-русскі – можна, а яка різниця, давай українською – вже не можна?

Найкращу відповідь ви знайдете у російських ЗМІ. Там дуже давно і плідно працюють з культурною експансією. Сусідні держави тісно прив'язані до російської імперії не тільки економічно і політично, а, в першу чергу – культурно. І там зараз суцільна істерія. Росіяни чітко розуміють: де російська мова – там їхній політичний вплив. Саме тому в "ДНР" українська – заборонена мова. Саме тому в Росії немає ЖОДНОЇ української школи. Саме тому у московських пропагандистів третій день піна з рота через мовний закон.

А людям, які постять, що вони роками мирно жили з росіянами і не було ніяких мовних проблем, нагадаю. Ви жили мирно і без проблем рівно до тих пір, поки говорили їхньою мовою. Як тільки ви почали на своїй землі говорити власною мовою, ви зразу перестали бути хорошим хохлом, з яким можна дружити і співати пісень і перетворилися на фашистського біндеравця.

Це все, що треба знати про какая разніца, логіку і мовний закон.
5

Коментарі

120.01.21, 06:21