хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Понімаєте, нада щоб гроші ходили за пацієнтом Феофанії

  • 11.01.21, 11:38

Більш цинічну брехню важко уявити.
  Медреформа для мене - звичайного громадянина - а особлива оця її фішка про «гроші ходять за пацієнтом», дозволила обрати нормальних сімейних лікарів і жодного разу ніде не платити за аналізи чи процедури, в т.ч. за пологи дружини.
А все чому?
Бо як казав лижнік з буковєля - слава богу у міня другой сімєйний доктор, тобто президент України як не уявляв, що таке звичайна медицина для простих людей (тм), так і не уявляє, ЩО медреформа вже змінила для простих українців.

Добре, що при владі не бариги, комуналка так «дешевшає», аж люди перекривають траси, батарейки не купиш, а в буковєлі не проштовхнутися.
  Тупо 5 років втрачених можливостей з суцільною урінотерапією для вдячного народу.
Сволоти.  Антон Сененко

Це означає, що коли у бою солдат ЗСУ знищить сєпара, то потім вони зможуть по кулі з тіла і по даних бази "Арсенал" однозначно визначити, хто саме був той солдат.
  І помститись. Йому або його сім'ї.
   Бо у сепаратистів з 2014 року є доступ до всіх баз даних нашого МВС. І такі історії з мисливською зброєю нам вже відомі. Але то мисливська...
  На мою думку, цього не можна допускати, і армійська зброя за визначенням не повинна ідентифікуватись за кулегільзотекою.
  Шановні військові та волонтери, зверніть увагу!    Panas Masliynyk

wakeup Зараз, коли хтось мені зараз починає жалітися на "сітуацію в странє", то я йому відповідаю: А Я Ж КАЗАВ!!!  Але от такого піздєца я навіть уявити не міг
6

Коментарі

112.01.21, 05:53

Авакян - всі дані передасть.