хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Зате не краде (с)

  • 02.12.20, 20:23
Історія почалась ще при Порошенкові, коли забудовник Микитась давав хабарі в Нацгвардіі. НАБУ завело проти Микитася справу.

Після приходу до влади, Зеленські вирішили посадити Микитася як людину, близьку до попередньої влади. Заступник голови Офісу президента, Татаров, запевнив Микитася, що порішає все за великий хабар. Микитась дав хабар, але Татаров його кинув і питання не вирішив.

Тим часом НАБУ знайшло у Микитася порушення режиму виходу під заставу, конфіскувало заставлені 30 млн гривень і підняло суму застави до 100 млн гривень. Таких грошей у Микитася вже не було. І він почав здавати всіх підряд. Особливо пікантно, що головним фігурантом корупційної справи є соратник Зеленського Татаров.

Звичайно ж, зараз Татаров не сяде. Бо ватна курочка Вєнєдіктова не для того сідала в крісло генпрокурора, щоб сажати своїх пацанів. Звичайно ж, виборці Зеленського поплямкають губами і далі будуть підтримувати "нових" політиків.

Але що круто в цій історії – це НАБУ як інституція. Навіть маючи на чолі такого ледачого, безвольного, полохливого конюнктурщика, як Ситник, інституція працює. Бо саме існування НАБУ вносить конфлікт в систему правоохоронних органів. Прокурори та політики рвуть НАБУ, щоб красти далі, натомість НАБУ захищається і збирає матеріали на корупціонерів. Нам всім – профіт.

А Татарова все одно колись посадять. Не Зеленський з Вєнєдіктовою і не Ситник. Але посадять обв'язково. Конфлікт між НАБУ і "антикорупціонерами"поглиблюється, а значить справи на інших високопосадовців кінця епохи бідності – питання часу. Чим і втішений.  Сергей Марченко


6

Коментарі

13.12.20, 17:36

сідор на сідорі сідором поганяє...

    23.12.20, 19:23

    Зєлю - геть!