хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як ліваки полюбили коронавірус

  • 16.11.20, 18:16
Десь місяць, чи півтора тому, в коментах під чиїмось дописом мені заявили, що: "Англійський МОЗ встановив, що те, шо діти, через ковід, не ходять до школи більш НЕБЕЗПЕЧНО в порівнянні з тим якби вони ходили". Я, як скотиняка, попросив пруф на оригінал і.... Мені його дали. І це була дійсно служба охорони здоров'я Великобританії.

Так от з оригіналу.
Висновок перший - учні молодших класів майже не хворіють (хворіють безсимптомно), або хворіють дуже легко і є меншими розповсюджувачами ніж дорослі (наскільки меншими незрозуміло).

Висновок другий, - учні середніх і старших класів хворіють легко або безсимптомно. Доказів того, що вони є меншими розповсюджувачами в порівнянні з дорослими НЕМАЄ.

Ага, сухий англійський формалізм. Немає доказів, що розповсюджують на рівні з дорослими і немає доказів, що менше. Але є сама констатація цього факту, що доказів немає. А висновки зробіть самі.

А тепер саме головне, чому ж набагато небезпечніше не ходити, чим ходити до школи, в таких умовах.

Ви зараз сидите?    Якщо ні, то краще присядьте.
Так от, висновок третій.
Враховуючи, що для самих дітей захворювання на ковідку не несе майже ніякої загрози те, що вони не ходять до школи є більш небезпечним (в порівнянні якби ходили), оскільки це порушує принцип соціальної рівності і призводить, для різних соціальних (майнових) груп, до різних стартових умов у подальшому житті!!!

    Все.  Це. Єдина. Підстава. Для. Таких. Висновків.
Там більше немає нічого.
   Це єдина підстава для висновку, що дистанційне навчання, для дітей, більш небезпечне ніж ризик захворіти на ковідку. Порушення принципу соціальної рівності, який я розумію так, що багаті можуть найняти додаткових репетиторів, а бідні ні. І можливі нерівні стартові умови у подальшому житті, - те, що бідні, хто сидів на карантині, будуть мати менше можливості (знань) для отримання подальшої освіти, а потім і роботи, в порівнянні з більш заможними.

Для них, це достатня підстава для таких висновків та тверджень.

При цьому питання впливу цих дітей на подальше розповсюдження коронавірусу, зокрема, зараження близьких, в тому числі похилого віку, в цій заяві взагалі залишилось поза увагою. Я не знаю чому так. Може у них не живуть великими сім'ями в тісних побутових умовах. Чи може не спілкуються так часто і так близько з родичами і загалом сусідами/знайомими, як у нас.

Але ці три сухі твердження це єдине, що є в цій заяві.

Зате заголовок в українських ЗМІ був класний: "МОЗ Великобританії підтвердив, що дистанційне навчання, в умовах карантину, для дітей більш шкідливе ніж небезпека захворіти на ковід". Дослівно не пам'яток, але десь приблизно +/- так. І жодного повного перекладу оригінального тексту. Лише три абзаци які на різний лад повторюють самий заголовок.

Ось така фігня, лЮбі мОї.
   Як то кажуть читайте оригінальні першоджерела і не вірте всьому, що пишуть в українських ЗМІ.

Паралелей не буде.
     Просто згадалось у зв'язку із новинами про повернення школярів до офлайнового навчання.
Напевно в МОЗ і МОН України теж читали лише заголовки.   Олександр Зарайський

4

Коментарі

116.11.20, 19:17