хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Повний назад!

  • 11.11.20, 12:46
Порошенко побажав Зеленському одужання і закликав повернути 40 мільярдів у коронавірусний фонд
"Попри політичну боротьбу і безліч питань до влади, яка провалила оборону країни від пандемії, я по-людськи бажаю Володимиру Олександровичу якнайшвидшого одужання. Я на собі знаю, що таке тяжко перехворіти COVID-19. І дуже сподіваюся, що його молодий 42-річний організм легко впорається з інфекцією. Я щиро цього прагну", – зазначив п’ятий Президент України.

Порошенко зауважив, що влада говорить про запровадження так званого "локдауну вихідного дня", але забуває говорити про гроші.
  "Люди мають їсти, платити за квартири – люди мають видатки. Рішення мають бути дуже прості: повернути вилучені з коронавірусного фонду 40 мільярдів", – зазначає Порошенко.

Кошти з фонду мають витрачатися не на дороги чи поліцію, а на захист лікарів, підтримку громадян і на медичне оснащення, наголошує лідер "Європейської солідарності".
  "Закупити і обладнати кисневими станціями, кисневими концентраторами кожне ліжко, забезпечити засобами захисту кожного лікаря, вчителя, вихователя", – наголошує п’ятий Президент.



Ещё один интересный рейтинговый показатель из соцопроса Центра Разумкова, об уровне доверия/недоверия к украинским политикам.

Саакашвили (хотя странно, что его считают украинским политиком) - минус 69,4%
Медведчук - минус 60,9%
Тимошенко - минус 60,7%
Шмыгаль - минус 56,5%
Ермак - минус 51,6%
Порошенко - минус 51,4%
   Как видим, хуже всего ситуация по критерию баланса доверия/недоверия у Саакашвили, Медведчука, Тимошенко.

У Порошенко, наоборот, рейтинг недоверия сокращается. Возврат доверия к пятому президенту происходит на фоне падения доверия к Зеленскому (не доверяют 61,9, доверяют 32,8%; хотя еще в начале лета президенту доверяли около половины опрошенных).
  И да, только 17,5% респондентов считают, что события в Украине развиваются в правильном направлении, 65,5% - что события развиваются в неправильном направлении.  Olesya Yakhno


Турборежим
4

Коментарі

112.11.20, 05:36

пристрелить надо было суку

    212.11.20, 14:07