хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Володимир Зеленський завдає українцям болю

  • 21.09.20, 20:55
Чи чули ви про справу Румянцева? Це історія про чоловіка, якого два роки судили за вирощування марихуани. Дивним чином у матеріалах справи 8 кущів конопель, які знайшли в нього на подвір'ї, перетворились на 300. Поліція та прокуратура писали про це неначе про викриття транснаціонального наркокартелю. Пафосно та переможно. Хоча Віталій Румянцев пересічна людина з інвалідністю, в якої нестерпно боліли суглоби. А канабіс цей біль тамував.

Минулого року суд виправдав чоловіка, але система на здалась та подала апеляцію. Людину, яка робила своє життя безболісним, мусорська система хоче покарати. І винен у цьому Володимир Олександрович Зеленський — президент України. Мільйони українців щодня терплять біль. Зеленський міг це зупинити, але, на жаль, замість президента українці отримали брехуна та боягуза.

Днями, близький друг Зеленського Дмитро Разумков потішив нас своїм баченням щодо секс-роботи, зброї та медканабісу.

«Як ви ставитесь до легалізації легких наркотиків, наприклад, марихуани, в тому числі, в медичний цілях?».

Відповідає Дмитро Разумков, політтехнолог, один з ключових ідеологів і функціонерів Слуга Народу, Голова Верховної Ради IX скликання з 29 серпня 2019 року:

«Не підтримую цю ідею. Я сам ніколи не вживав і, якщо ми говоримо про медичні цілі, то у нас дуже часто під красивою вивіскою з'являються погані ідеї. Тому не підтримую».

Ти не вживав… бо ти поняття не маєш, що таке розсіяний склероз, ти не волав від болю, ти не блював від болю, ти не втрачав людську подобу від болю. Тому ти і не вживав, тому ти поняття не маєш про що говориш.
smoke
7

Коментарі

122.09.20, 19:55

..Цілком логічно - після коксу цих їбланів конопля не бере, а пропонувати легалізацію кокса - очкують...