хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Шо, опять?!

  • 23.07.20, 18:34

Напомним, за уже прошедшие 77 дней с момента назначения главой Исполнительного комитета Национального совета реформ, известно о всего двух достижениях Саакашвили: 1) открыл "Офис быстрых решений" в Киеве и Одессе 2) дважды провоцировал дипломатический скандал с Грузией своими заявлениями.

Героям Слава!

В Україні зараз є дві основні проблеми: війна і економіка, що котиться у прірву (падіння ВВП порядка 10% у 2020).

Але цих тем у інформпросторі майже немає. Замість цього ми обговорюємо, хто трахнув Мендель і як Аваков переміг сільського дурачка.

Вчора зразу декілька людей, яких я поважаю, написали, а чого ми сремося?

А сремося ми тому, що є інформполітика держави і вона не про війну чи економіку, а про сіськи Мендель. І це не проблема опозиції. Вона, за визначенням, реагує на дії влади. Це проблема влади, що формує інформполітику.

Президент Зеленський, ньюсмейкер країни номер один, не пише роликів про війну. Він не пише про робочі місця. Нічого конкретного не пам'ятаю про бізнес, бюджет, податки, місцеве самоврядування.

Зате він пише, як купається, їсть шаурму, займається спортом і тролить водіїв вантажівок. Звичайно, цей брєд не може толеруватися нормальними людьми. І ми говоримо, що це брєд. Особисто я дуже хотів би не сратися. Але для цього владі треба припинити робити дічь   Сергей Марченко

6

Коментарі

123.07.20, 20:37

    223.07.20, 22:16

      324.07.20, 01:28

      +++