хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Як влада бореться з корупцією

  • 15.07.20, 17:01
Дія Перша.
Голова адміністрації президента барижить державними посадами через свого брата.

Дія Друга.
"Конкуруюча фірма", яка теж хоче барижити посадами, зливає відео, на якому Єрмак-молодший торгує посадами. Звертаю увагу: злито тільки ті плівки, де не домовилися, "результативні" плівки не оприлюднено. Тобто, це атака не президента, який все кришує, а саме Єрмака, як конкурента в бізнесі на призначеннях чиновників.

Дія Третя.
Після оприлюднення записів, кримінальну справу відкривають ... ні, не на Єрмаків. На викривача, Лероса.

Дія Четверта.
На хабарі в 100 тисяч доларів друг Баканов ловить другу Владіміру того, хто писав Єрмака і заважає бізнесу на розпродажі державних посад.

Дія П'ята.
СБУ хутенько рапортує, що Єрмаки не винні, бо ... той, хто писав, як вони барижать посадами, сам барижив на "рєшалові" у МВС (привіт дорогому Арсену Борисовичу!) А раз сам барижив, то, яке моральне право він мав писати Єрмака? Тупо, але так, СБУ парить саме таку версію невинуватості Єрмаків.

Дія Шоста.
Звичайно ж, СБУ так і не знайшла ту людину у МВС, для якої затриманий автор плівок Єрмака брав 100 000 доларів хабара. Бо нахіба той хабарник, якщо ціль була зовсім інша.

На прикладі цієї історії, нова політика виглядає так: корупція, кумівство, підкилимна боротьба кланів, вибіркове правосуддя і вже звична уринотерапія в ясні очі мудрого українського наріду.   Сергей Марченко
7

Коментарі

119.07.20, 00:07

Зє-шоблу - геть із України!