хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Стало відомо, чому Зеленський переїхав

  • 11.07.20, 19:53

Так, Зеленський з сім’єю справді проживатиме у державній резиденції Конча-Заспа, – повідомила Мендель. – Але зовсім не тому, що простий хлопець з народу захотів жити за державні кошти як олігарх. Не вірте тому, що перше приходить вам на думку. Насправді причина зовсім інша.

Справа у тому, що Зеленський вирішив стати справжнім українським державником-патріотом.
Ходити стежками, що Ющенко ходив...
Це не секрет, що Володимир Олександрович народився і виріс у російськомовному регіоні, все життя розмовляв і творив на російській мові, гастролював в Росії, знімав кіно в Росії. І все це зовсім йому не заважало, поки він не став президентом України. Пропрацювавши на цій посаді рік, Зеленський зрозумів, що для того, аби увійти в історію як справді великий український політичний діяч, йому не вистачає лише одного – позбутись усього малоросійського, що в ньому є“, – продовжує прессекретарка.

Для цієї мети Зеленський абсолютно змінив свій побут. Він посилено вчить українську мову та історію, зубрить на пам’ять “Кобзар” Шевченка, щоранку перечитує щоденники Василя Стуса вголос, по вечорах після роботи перевдягається у вишиванку та шаровари, тримає під подушкою портрет Степана Бандери.
І в маєток Конча-Заспа він переїхав лише з однією метою, – запевняє Мендель. – У цьому маєтку десять років прожив Віктор Ющенко, найбільш український президент України. Тож Зеленський переїхав у Конча-Заспу для того, аби набратись державницього духу та українського патріотизму. Президент ходитиме стежками, якими ходив Віктор Андрійович, спатиме на ліжках, на яких той спав, годуватиме бджіл, яких той годував.

Прессекретарка упевнена, що завдяки своїй завзятості Зеленському вдасться перетворитись на справжнього патріота, тож виборцям не варто хвилюватись. За її словами, гроші платників податків, що підуть на державну дачу президента, варто сприймати як вигідну інвестицію, яка дуже скоро себе виправдає.
       Агенція фейкових новин UaReview
АНЕКДОТ- Василь Иваныч! А Фурманов ссыт под забором!
- Петька, ну и пусть ссыт, что ж тут такого?
- Так он ссыт под тем же самым забором, что вы вчера ссали!
- А-ааа! Снова к моей славе примазывается? Зарублю гада!

Криве дуло, раптомshock

5

Коментарі

112.07.20, 06:57

До чого вже набридли московські тролі!
В 2014 вовчою зграєю вили московські агітатори, що Майдан створювався за американські доляри, а насправді люди в Донецьку скидались на квіток пенсіонерам, які їхали до Київа, потім передавали їм гречку та огірочки - у кого що було.
Зараз щодня генеруються сотні пліток що поплюжать ВСУ, Україну, патріотів!
Я Особисто бачив в громадському транспорті бабульок-божих одуванчиків, що добре поставленими голосами типу "ієрихонська труба" ніби-то ведеть приватні бесіди в громадському транспорті на тему:
- який гарний Путін;
- яке щасливе життя в Росії;
- в Росії ріки з молока, а береги з кисіля притрушеного рафінадом.

    212.07.20, 11:30

    Головне, що бджіл годувати обіСцяв

      312.07.20, 12:27Відповідь на 1 від Східняк

      Там розуміють, що виборці Зе, наступного разу підуть голосувати за ОПЗЖ і регіони (так мені бабці і сказали). І все робиться для того

        412.07.20, 13:16Відповідь на 3 від evgstereo

        Там розуміють, що виборці Зе, наступного разу підуть голосувати за ОПЗЖ і регіони (так мені бабці і сказали). І все робиться для тогоА зараз старанно вбивають в порожні голови просту схему "Медведчук - за народ"
        Те, що під "народом" агітатори розуміють московського окупанта якось замовчують,
        а коли вівці прокинуться у федеральному окрузі Рашки під "законним захистом" російських танків,
        їм залишиться тільки мекнути: "та хто ж його думав"

          512.07.20, 17:54Відповідь на 4 від Східняк

          Я раптом побачив ТВ канал ROBINOVICH Мало каналів прокремлівських