хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Ну хоть не в Америку.

  • 22.11.19, 19:47
Лдиниряві - вони ж реально йопнуті. Вже третій день на повному серйозі обговорюють "таємний, підступний, фошоздський" начебто український "план депортации народа Донбасса". Про нього верещать навіть обидва гауляйтери - і Пушилін і той другий, геть сірий.
  Поясню: маладиє ріспублєкі тіпа отримали якийсь інсайд з владних кабінетів України, згідно з яким "народ Донбасса" будуть масово виселяти, причому окрім ерефії - в західні області України.

Нормально? :) Але ж вірять, гута би їх зморила, вірять! І пофіг, що навіть на перший поверхневий погляд реальність, достовірність такого плану - на рівні "Протоколів сіонських мудрунів", "Стратегії знищення людства через ГМО" та "Концепції підвищення розумового рівня споживачів znaj.уа та bn24"

Я розумію, що це вкид умисний, з метою, скоріш за все, якось надати важливості й суб’єктності дешевим маріонеткам, поторгуватися, підготувати шляхи зриву Нормандської четвірки. Ну і побічно - підтримати рівень тривожності на окупованій території, страху перед "нєчєлавєчєскімі планамі хунти і залатова мільярда".

Але більш тупої вигадки годі й шукати.         Константин Черкай

umnik очередная проекция кацапских грехов на их оппонентов. Всю жизнь кацапская Ымперия только то и делала, что перемешивала народы. И вот оно - обвинение в этом других

Жертви не марні, якщо ми тут
Ніщо не марне, якщо країна пам’ятає про свою Свободу та Гідність. Вчора ми це продемонстрували та будемо демонструвати щороку. У цей день ми та ще тисячі українців вийшли на Майдан – місце, де не раз вирішувалась, без перебільшення, доля України. Ми не хочемо розповідати, як і коли – усі все чудово розуміють та знають. Усі там були — ховались від куль та міліцейських кийків, давали гроші та продукти, бились та помирали.

Це було в минулому і ми це пам’ятаємо. Тепер давайте трішки поговоримо про майбутнє. Усі ми знаємо, що 9 грудня пан президент поїде на розмову з Путіним, а до 20 грудня має прийняти новий закон про особливий статус або продовжити чинний. 9 грудня і 20 грудня. Дві дати, залежні одна від одної.

Ми знаємо, і ви знаєте, що головне для нинішньої влади – це не держава, не родина і не честь. Це влада, гроші та комфортне життя. Ми хочемо сказати: якщо ви, шановна та дорога влада, припуститесь помилки, або зради, ми перетворимо ваше життя на пекло.

Ми позбавимо вас влади. Ми позбавимо вас грошей. Ми позбавимо вас спокою. Ми позбавимо вас дому. Ви будете жити в пеклі, прокидатися в пеклі і засинати в пеклі. Якщо ви плануєте припуститися помилки, краще підіть у відставку. Зараз. Негайно. Нам не потрібні ваші гроші, не потрібні посади, нічого не потрібно. Нам потрібен тризуб над Донецьком, Кримом та Луганськом.

Україна – це не країна, яка звикла лягати під когось. Ми можемо лежати в окопах, лежати в наметах, лежати під кулями чи міліцейськими кийками. Але не під кимось. На жаль, Зеленський не знає такої України.

Україна – це не країна, яка терпить. Україна – це козак Мамай. І він каже: не займай. І не буде тобі лиха. Ми хочемо свободи та гідності, ми хочемо кари для вбивць, ми хочемо миру на умовах України. Точніше, не на умовах, а на умові. Ця умова – це перемога. І вона буде.
8

Коментарі

122.11.19, 20:03

    223.11.19, 03:18

    Ідіоти довбані.
    От я й кажу: а чи потрібно нам 2 - 2,5 млн. ідіотів додатково у країну впхати? Тут і без них з розумом не дуже

      323.11.19, 04:29

        423.11.19, 06:49

          523.11.19, 12:37Відповідь на 2 від Танк_

          То їх залякують бо і в Росії не хочуть. Щось розуміють. Але ж телеящік підправляє

            623.11.19, 16:35