хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Вивчаємо казки

Цей український байкар заслуговує на постійну увагу. 

Автор фото: Олеся Коваль

Сашко Лірник (справжнє ім'я Олександр Власюк, 24 січня 1963, Умань) — казкар-лірник, інженер та учасник київського гурту «Вій»,сценарист,актор,телеведучий,автор телепрограм, член журі фестивалю авторської пісні «Срібна підкова»,постійний учасник фестивалів "Країна Мрій","Шешори","День Незалежності з Махном". Має почесне звання "Заслужений працівник культури України". Має учнів в Україні,Росії і США. Біографія Народився 24 січня 1963 року в Умані. П'ятнадцять років прожив у Росії, в Мурманську, де створив українське земляцтво. В 1995 році Олександр Власюк повернувся в Україну. Нині мешкає у Києві. Володіє такими музичними інструментами, як колісна ліра, дримба, варган, «жаби», пугач, бубон, барабан,гітара. В 2000 році дитячим журі обраний "кращим дитячим письменником України" В 2009 році Указом Президента України Олександру Власюку присвоєно почесне звання "Заслужений працівник культури України" В 2010 році отримав приз глядацьких симпатій і став лауреатом кінофестивалю "Відкрита Ніч" за кращий сценарій(мультсеріал "Моя країна-Україна") Отримав приз глядацьких симпатій міжнародного кінофестивалю "Кінолев-2010"за серіал "Моя країна-Україна"(сценарій)

Джерело: http://uk.wikipedia.org/wiki/Сашко_Лірник

11

Коментарі

Гість: Я СВОЙ

19.09.10, 11:04

А зачем писать блоги, если пол портала в игноре?

    29.09.10, 11:17Відповідь на 1 від Гість: Я СВОЙ

    в мене в ігнорі всього декілька хворих, не вихованих, підлих людей, з якими я не маю бажання спілкуватись. Маєте щось проти?

      Гість: Я СВОЙ

      39.09.10, 11:22Відповідь на 2 від Будячок

      Прям таки подлые и не воспитанные? С чего такие заключения? Может они просто не разделяют вашу точку зрения и это вас раздражает, т.к. свою точку зрения вы доказать им не можете, вот и прячитесь за игнором.

        49.09.10, 11:27Відповідь на 3 від Гість: Я СВОЙ

        Прям таки подлые и не воспитанные? С чего такие заключения? Может они просто не разделяют вашу точку зрения и это вас раздражает, т.к. свою точку зрения вы доказать им не можете, вот и прячитесь за игнором. А може хоче поставити в ігнор і ставить...?

          Гість: Я СВОЙ

          59.09.10, 11:30Відповідь на 4 від vvvkpykvvv

          Прям таки подлые и не воспитанные? С чего такие заключения? Может они просто не разделяют вашу точку зрения и это вас раздражает, т.к. свою точку зрения вы доказать им не можете, вот и прячитесь за игнором. А може хоче поставити в ігнор і ставить...?Людей боится? Так весь портал можно в игнор поставить.... просто так.

            69.09.10, 11:32Відповідь на 3 від Гість: Я СВОЙ

            Знаєте, я ще можу розрізними мати та явну невихованість, від адекватної дискусії.

              79.09.10, 11:42Відповідь на 5 від Гість: Я СВОЙ

              Цікава манера спылкування... Ти наперед, ще до свого коменту ставиш запитання-здогадування і потім сам на нього відповідаєш.. Можливо я помиляюсь в оцінці.. але складається така думка, що тобі, по-суті, не цікава думка того кому ти адресуєш запитання, а мова йде про те, що "ідєт твоє повествованіє" на адресу, не залежно від того, що думає, чи вважає висловити опонент..
              А що до того, що ставить в ігнор.., ну то ставить, бо так хоче..
              Тут мова не йде про твої "нападки" чи мій "захист" когось, мені просто цікавий розвиток цієї розмови і я сподіваюсь, що моє приєднання до неї особливо якось вас обох не образило..

                810.09.10, 03:36

                Сашко Лірник

                  910.09.10, 07:15

                    Гість: Лютый Гриня

                    1010.09.10, 08:38

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна