хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Боже, как мы все стремились в Петербург, но...

Чогось часто на очі потрапляє мені останнім часом постать Андрія Макаревича та його зустріч з Президентом Росії Мєдвєдєвим. http://blog.i.ua/user/1494975/578176/, http://blog.i.ua/user/357102/564887/. Проти зустрічі як такої нічого не маю, але потім було інтерв'ю, яке Андрій Вадимович дав Маріанні Максимовській. Як на мене, то важко людину, яка дає таке інтерв'ю поважати. Але тут багато думок. Є ті, хто підтримує Андрія Вадимовича. Але я для себе відкрив, що Андрій Вадимович - постреволюціонер. Співає ті пісні, які вигідно та можна співати. Було багато гнівних пісень проти радянської доби після розвалу радянської влади. Але настали для нього інші часи. І інші слова лунають з тих самих вуст. Його право. Відповідь А.В. Макаревича блогерам я вважаю хамською. Повторюся, що якби ця пісня з'явилася сама по собі - це було б природньо. Але якщо це відповідь на критику блогерів особисто А.В. Макаревича, то мені, чомусь, таке видається низьким, та не достойним. Тим більше, що використовується таке неблагозвучне "прізвище" для позначення таких блогерів... Знаю, що й тут не всі згодні з моїм баченням. Але так воно є. Така моя точка зору. А взагалі-то, розпочав я замітку, щоб поділитися кліпом, який помітив на блозі Андрія Вадимовича - хтось з блогерів її туди помістив. Як на мене - дотепна пісенька. І що цікаво, в одному з кадрів - щирий сміх та оплески самого Андрія Вадимовича. (Це було раніше за цю історію із зустрічами та інтерв'ю).
12

Коментарі

Гість: _Tоshka_

119.11.10, 23:53

А мне наоборот, очень даже понравилось интервью Максимовской. Оно для меня лично все расставило по своим местам. Там ответы на вопросы, которые блоггеры задавали сотнями и пачками.....
А почему должны были на неформальной встрече задаваться острые вопросы? А почему Андрей Вадимович должен был звать Шевчука? Почему все валится на царя?

Это была неформальная встреча.
Шевчук не является другом Макаревича.
Да, я тоже согласна, что Медведев не виноват в том, что менты превратились в организованную банду.

    220.11.10, 00:01Відповідь на 1 від Гість: _Tоshka_

    Знаю, що тобі сподобалося. Цікаво, що під час тої зустрічі питання про Шевчука задав Борис Борисович Гребенщиков. І спитав саме так: "А що, Шевчука не покликали?". Але от ставлення до цього інтерв'ю в нас з тобою точно різне. Тому що якби просто була б та зустріч - мені було б однаково. Я вже тобі писав, що кожен зустрічається з тим, з ким хоче. А от слова, які лунають в цьому інтерв'ю та пісня-відповідь - більшою мірою викликають в мене відразу, якусь огиду... Неприємне відчуття. З тим, що не в усьому треба звинувачувати "царя-батюшку", я згоден.

      320.11.10, 00:03Відповідь на 1 від Гість: _Tоshka_

      Пісню "Рассмеши меня, Петросян" ти послухала? Я так хотів, щоб ти її послухала...

        Гість: _Tоshka_

        420.11.10, 00:07Відповідь на 2 від Андрій Guard

        Ну я не можу зрозуміти, ну ніяк не можу... )
        Від пісні-відповіді я у захваті! Тому що це повністю розкриває суть тих людей, які анонімно писали гадості на сайті Макаревича! Андрій, там таку гидоту писали!!! Якби це писали моєму чоловікові, чи батькові, я би плакала ночами, не розуміючи - за що!!??? І такі коментарі дійсно є плювками з балкона. Оскільки були люди, які виважено та інтелігентно висловлювали свої думки і їх Гандоновами ніхто не називав.

          Гість: _Tоshka_

          520.11.10, 00:10Відповідь на 3 від Андрій Guard

          Пісню "Рассмеши меня, Петросян" ти послухала? Я так хотів, щоб ти її послухала...Слухала. Заради тебе зараз ще раз слухаю ) Я в цій пісні вбачаю самоіронію... Коли задовбали всі, чогось хочуть, вимагають, усі чимось не задоволені - і нібито простіше стати примітивним і стати в струю. але ж ми розуміємо, шо це дуже сумна пісня...

          А ти слухав "Меня очень не любят эстеты?"

            620.11.10, 00:13Відповідь на 4 від Гість: _Tоshka_

            А мені здається, що краще було б повитирати коментарі тих, хто флудить, тих, хто "плює з балконів". І не прив'язуючи до цього діалогу, колись в інший час - створити пісню про це явище. А так, багато з тих, хто висловлював своє обурення (навіть коректно) - сприйняли це та слова "Идите в ж..." - на свою адресу.

            Я сам не люблю хамів у блогах чи то в інтернеті взагалі, хай яку точку зору вони відстоюють. Але пройнятися ніжними почуттями до цієї пісеньки в мене ніяк не виходить... Виникає в мене легка нудота, коли її бачу, і все тут... Моральна нудота. Щось тут не то...

              720.11.10, 00:14Відповідь на 5 від Гість: _Tоshka_

              А ти слухав "Меня очень не любят эстеты?" Не пам'ятаю, зара' пошукаю

                820.11.10, 00:17Відповідь на 5 від Гість: _Tоshka_

                Послухав. Сподобалося. Було б краще, якби Андрій Вадимович відповів схожою піснею. Вона викликає повагу.

                  анонім

                  920.11.10, 00:32

                  Ухмыльнулся... будем надеятся, что будет толк...
                  Часто приходилось слышать "а зачем тебе это надо? Неужели считаешь, что сможешь что то изменить"...

                    1020.11.10, 00:35Відповідь на 9 від анонім

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна