хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Монстри минулого тижня

Мені доводиться кожен тиждень дивитись і слухати нові пісні, які виходять у російських і українсбьких т.з. співаків і співачок.

Тому мені прийшла думка писати про них у свої блоги - російськомовний, і україномовний, який деякий час буде жити тут.

Тож, приєднуйтесь до мене, тут буде багато цікавих регулярних дописів.

Поїхали: огляд минулого тижня.

Якщо хтось думав, що його мине чаша сія, той дуже схибив, бо моя караюча долоня вже зависла над дупками дурних хлопчиків і дівчат, які уявляють себе зірками.

Тож минулий тиждень для мене почався з 24 новин на відеоканалі ELLO. Окрім нової команди Dостучаться Dо Nебес, яка і відкрила для мене моторошний світ пост-совкової попси, там було багато чого.. Жанна Фріске и Анна Семеновіч  з родини реліктових, не зацікавили нічим, як і їх режисери.

Після кучі усілякого лайна, про яке і казати гидко, звернули на себе мою увагу Ед Жульжевскій та Анастасія Волочкова з несподіваним дуетом. Може, в цьому щось і є, але не заціпило мене і більше хвилини я це слухати не зміг. Може там приспів гарний, чи може офігенне соло, але я цього вже ніколи не почую.

Віталій Козловський з вірменьскою екс-стриптизеркою Вардою показали нове відео про літо. Не вперло. Смішно було чути про море і бачити Дніпро і пляж на Трухановому острові в "Ольмеці". Но це ж для режисерів не проблема, дійсно?

А Тімур Родригес маладэс, ай маладэс. Щоправда, має дуже поганий прононс своєї англійської. Але це спільна для російських зірочок проблема. Але пісня в нього нічого така собі.

А ось Тарабарова "умніца". І хоча, як на мене, вокал у дівчини дуже своєрідний і мені не подобається, але тут у цій пісні усе на своєму місці. І відео дуже атмосферне.

Зачот, Світлана. Давай, екранізуй нові пісні. Тільки не про "Виндовз віснєт, молоко кіснєт". Йдемо далі.

Після чергової кучі фєєрічного лайна, дуже непогано виглядають хлопці з Казахстану Medas feat. Кейс. Я ненавиджу весь цей "репчік". Це справжня отрута для малолєтскіх мозків, як на мою думку. Але якщо хтось це робить, а хтось слухає, то і нехай. Принаймні, краще ніж пиво пити біля парадного.

А ось і Venger Collective (ХЗ хто такі) зробили непогану діскуху. Майже як Gorchitza у свій час :))) Далі якісь невідомі мені Єва Анрі и Бєлка вили як вовкулаки на світанку, кидалися на паркани, шипіли, та робили інші члєноврєдітельства :) Далі ще краще - знову якийсь малолітній реп, дівки без одягу і голосу, юзери щаленіють у коментах і таке інше.

Але тут і трапився розрив шаблону. Витвір Алана Бадоеєва під назвою Z.Dance part 3. Остання серія. Усе повинно було розірвати мозки тим, в кого вони ще є. Але не вийшло. Закінчився запал. Але є і приємні сторони. Максік тут не завжди брудний, як у попередніх серіях. Я розумію, що хтось любить "грязних мальчішек" у реальному сенсі. Але мені більше подобаються охайні :)))

І кліп вийшов дуже перевантажений дрібницями, за якими мало не загубилася дуже непогана пісня. І на останнє - ось вам дещо неймовірне.

Гарного дня. Далі буде.

0

Коментарі

124.07.12, 15:45

цікаво

    Гість: Kynamor

    225.07.12, 16:56

    Про Серёжу - это ваще жееесть

      325.07.12, 17:02Відповідь на 2 від Гість: Kynamor

      да )))))))