хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Програма "Народної Волі"

http://narodnavolya.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=79

Жодна програма розвитку суспільства не діятиме до того часу, доки ми не припинимо свавілля чиновників в розкраданні державної та комунальної власності, варварському нищенні природних ресурсів, а зараз ще і в «узаконенні» награбованого шляхом легалізації тіньових доходів, про яку часто піднімають мову ліберали різних політичних відтінків.

Розкрадання національного багатства України – землі, варварського нищення природних ресурсів з ознаками корупції органів місцевої влади, прокуратури і центрального апарату держави ставить під загрозу національні інтереси та цілісність суверенітету держави. Таку владу сміливо можна вважати як сатанинською так і антинародною. Головною причиною цьому є те, що як у виконавчій, так і в законодавчій владі немає жодного українця які б відстоювали саме інтереси простого народу. Це зграя скажених собак які гризуть одне-одному горлянки виключно за свої шкурні інтереси. Про народ, як свій потенційний лекторат, згадують лише перед виборами і тоді особливо багато і нахабно брешуть, брешуть і брешуть...

Першим етапом роботи із впорядкування суспільного життя ми вважаємо виявлення всіх, або хоча б основних способів і методів грабунку нашого населення та винародовлення України. У наших людей вже успішно вкрали і «прихватизували» всі господарські (промислові) об’єкти, які складають хоча б якусь помітну вартість. Житло також «прихватизоване».Черга за землею, водою та повітрям, яким ми дихаємо і сонцем, яке віддає свою енергію для існування життя, в тому числі й нашого.

Наступним етапом цієї роботи має бути передача відповідно підготованих матеріалів не тільки до мас-медіа, а й до правоохоронних і контролюючих органів. Складність полягає в тому, що саме ці підрозділи держави безпосередньо задіяні у цих злочинних схемах.

А як показує практика, держава у тому вигляді, в якому вона існує, зовсім не зацікавлена у ствоернні такого органу. Отже, якщо ми хочемо жити, а не животіти, необхідно міняти державу з тої, що проголощує правильні лозунги на таку, яка їх реалізовує. «Народна Воля» бачить таку можливість лише при створенні держави, в якій пануватиме народовладдя не на словах, а на ділі. Реальне народовладдя можливе лише тоді, коли влада буде не тільки обиратися народом, але й буде йому підзвітна. Отже, на часі боротьба за те, щоб вибори проводилися максимально прозоро - чи за відкритими списками, чи за мажоритарним принципом із жорстким обмеженням кандидатського фонду і кримінальною відповідальністю за підкуп виборців, а відкликання могло бути організовано простим відкликанням голосів виборцями.

Для цього необхідно в першу чергу вивести на чисту воду тих, хто реалізовує злочинні схеми. «Народна воля» працювала і працює над тим, щоб зібрати всі факти зловживання посадових осіб при розкраданні державної і комунальної власності. Всю свою роботи ми зобов’язуємося проводити відкрито і прозоро, максимально гласно і з інформуванням громади всіма доступими і недоступними нам методами.

Другим своїм програмним завданням ми вважаємо не тільки предачу відомих нам фактів корупції контролюючим та правоохоронним органам, а й контроль за тим, щоб ці органи якимось чином реагували і не «їли дурно народний хліб».

Слід відзначити, що вже і ці дві задачі стикаються із запеклим опором корумпованого чиновництва, яке і є основним розкрадачем народного майна. Прокуратура замість того, щоб слідкувати за законністю, використовує «дірки» у законодавстві з метою власного збагачення. А чиновники безсоромно розкрадають те, що мали б примножувати і чим господарювати.

Ми виносимо на розгляд громадськості таку ініціативу: розробити і впровадити в судову практику таку систему винесення вироків, коли відповідальність посадовців, особливо виборних осіб, має бути не умовна і незрозуміла, а обіймання посади служитиме обставиною, що обтягчує злочин. Особливо це важливо для злочинів, скоєння яких полегшується для посадовців (хабар, наприклад) чи від яких вони покликані захищати суспільство (злочені скоєні представниками правоохоронних органів). Отже, якщо за якийсь кримінальний злочин передбачено покарання «від 2 до 4 років ув’язнання», то для міліціонера це автоматично означатиме «від 4 до 8 років ув’язнення», зокрема це стосується злочинів проти особистості (побиття, гвалтування, знущання).

На сьогодні Народна Воля не бачить серед політичних партій, які були при владі тим чи іншим чином таку, яка була б варта підтримки, а порядні люди є серед всіх. причому, як показує досвід вони у кожній з них скаладють меншість і не обіймають значних посад. Отже саме тому ми виступаємо за відкриті списки, коли списки партій на вибори ми складемо самі, а не партійні бонзи.

Виступати за повнстю мажоритарну систему також небезпечно – ми вже всі бачили масові і успішні підкупи виборців кандидатами. Тому слід запровадити сувору звітність і суворе обмеження для виборчого фонду, щоб його не можна було використати на підкуп, а розмір був таким, щоб вибори справді могли бути демократичними, а не змаганням «грошових мішків». Крім того, маємо передбачити і те, що гроші виборчого фонду були б тільки українського походження, щоб позбавити багатших сусідів можливості маніпулювати нашим волевиявленням чи впливати на нього іззовні.

Іншою, дуже важливою стороною нащих зацікавлень є питання довкілля і природоохоронни. Засадничо ми вважаємо, що подальша еволюція людства має йти шляхом розвитку наукомістких технологій, максимально зберігаючи при цьому нашу планету. Отже, ми проти безцеремонного втручання людини в біоценози лісів, степів і наших вод, тут наші зацікавлення співпадють з всесвітнім рухом «зелених». А розкрадання земельних угідь, останнього, що залишилося в нашого громадянства, як і повітря та сонячне світло веде до нищення саме цих трьох складових, необхідних для життя. Ми виступаємо проти перетворення нашої держави в заповідник «бетонних джунглів» та різних експериментів, на кшталт Чорнобильського. Одним із провідних напрямків розвитку економіки має стати індустрія туристичних послуг, а тому ми відстоюємо збереження і догляд за унікальними памятками культури та приоди, якими така багата наша земля. Не на 4-й блок Чорнобильської АЕС водити туристів, а в наші заповідні ліси та водойми, гори та музеї. Та й відродження і розвиток духовності самого суспільства краще і натуральніше відбувається в автентичних умовах проживання нації. Споконвічно Україна була житницею і однією з найбільших аграрно-розвинутих країн світу. Але від 1917 року селянство України було перетворено на кріпаків, або знищено фізично (голод, прямі репресії найкращих господарів). Як це не дивно, але із зміною основного політичного вектора в 1991 році при здобутті Незалежності Україною, практика нищення селянства і відповідно аграрного сектору не припинилася.

«Народна Воля» виступає за природний розвиток Української нації – аграрний, але науковомісткий, при цьому ми рішуче засуджуємо національне приниження будь-якої національної меншини, але залишаємо за собою право виступати проти тих меншин, які їдять наш хліб і сало і при цьому нас же й ганьблять.

Основний принцип «Народної Волі», відповідно до Конституції України - НАРОДОВЛАДДЯ в державі.
6

Коментарі

Гість: Хозяин (С)

119.06.10, 19:03

Ты ящо адин спам бот, копипаст появилсо?

    Гість: Рус с kija

    220.06.10, 10:23

    НАРОДОВЛАДДЯ не буде в жодній державі

      321.06.10, 19:22Відповідь на 1 від Гість: Хозяин (С)

      Я не спілкуюся ломаною "олбанською". Пишіть по-людськи

        421.06.10, 19:23Відповідь на 2 від Гість: Рус с kija

        Чому ви так вважаєте? Зрештою - хто більшого прагне, той більшого вартий!