Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Заклик до оборони Українського слова

  • 20.04.13, 17:43

Українець! Захищай свій Український світ, бо ворог руйнує його. Розмовляй виключно і тільки державною Українською мовою. Не будь холуєм, не повзай перед окупантом! Це – низько!

Україноненависники всіх мастей пнуться розколоти Україну своїм поганим «русскоязичієм», але в них нічого не вийде, бо ти – не руській раб!

Ти Українець, а значить вільна від природи людина, рівний серед рівних, повноладний господар на своїй, Богом даній Українськиій землі.

Нас, Українйців в Україні, за переписом, майже 90 %, а вороги брешуть, що нібито, ми – «многанаціональниє», приховуючи при тому, що тих національностей аж по дві-три людини серед нас – міліонів!

Окупант добре знає, якщо немає мови – то немає й нації. Ось чому «рускаязичіє так осатаніло пробує витіснити нашу рідну мову.

Наша Українська мова – це небесна адреса нашої нації  у Всесвіті, по якій нас впізнає Бог. Це координати нашого буття у  Вічності по якій ми, Українці, або є, або ж нас немає…

Хай же дух найславетніших наших героїв: князя Святослава, гетьмана Богдана Хмельницького, лицарів честі – Гонти і Залізняка , символа незалежності України – великого Степана Бандери допоможуть нам відстояти своє законне місце під сонцем серед інших націй в боротьбі не на життя, а насмерть  із знахабнілими та зажерливими сусідами.

Слава нації! Смерть ворогам! Слава Україні!


Вчитель Української мови та літератури Олег Степанович Їжак, Київ, 2013-04-20

2

Коментарі

121.04.13, 13:53