Евровидение - 2019

  • 24.02.19, 08:31

Вчера, в прямом эфире, имела честь слушать и смотреть финал украинского Национального отбора на «Евровидение-2019» (для европейских пенсионеров)

На сцене во время финала выступили шесть участников, которые порадовали зрителей обновленными, яркими номерами и образами: Freedom jazz, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, KAZKA и ANNA MARIA.

В мае в Израиле на «Евровидении-2019» Украину будет представлять MARUV.

Порадовало, что Анну и Марию из Крыма поддержала только знаменитая Ольга Скабеева

Всем удачного выходного дня!

Фаворитка Нацотбора на Евровидение рассказала о работе в стриптиз-клубе

Головний популіст дня...

  • 21.02.19, 20:14
Головний популіст дня: Кравчук, який знову затягнув пісню про переговори з Путіним

Номінується колишній президент Леонід Кравчук, який знову закликає домовлятися з агресором

Головний популіст дня: Кравчук, який знову затягнув пісню про переговори з Путіним

Номінувала його група "Антипопулісти" на сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Не всім подобається те, що я кажу, але я повторю: поки ми (Україна) і агресор (Росія) не почнемо домовлятись між собою, миру не буде", – цитує Кравчука сайт Депо.

Росія цілеспрямовано через різних спікерів проводить думку, що Україна і Росія мають домовлятися, що треба говорити з "ЛДНР", що Захід нам не допоможе і так далі. На жаль, серед цих спікерів не лише колишні "регіонали" й одіозні особи на кшталт Віктора Медведчука, а й перший президент України. Якому багато хто повірить.

Домовлятися з до зубів озброєним агресором – це капітуляція. Пропаганда таких домовленостей – шкідливий популізм, який роз'їдає свідомість громадян, підриває віру в нашу перемогу. Кравчук – син солдата, який загинув у роки Другої світової у боях з німецькими окупантами. Тобто, його батько пішов на війну бити ворога, а не розмовляти з ним про мир. Путінська Росія мало чим відрізняється за своїми агресивними планами щодо України від гітлерівської Німеччини. Проте екс-президент України чомусь вважає, що з "рашистами" можна про щось домовлятися

МВФ ...кто за ???

  • 21.02.19, 08:00

В программах сотрудничества с МВФ главное помнить о двух вещах. Во-первых, большинство требований фонда — рамочные и так или иначе необходимы для открытия экономики внешним рынкам. И, во-вторых, МВФ чаще всего — последний инструмент поддержания экономической стабильности. И часто альтернативный вариант сотрудничеству с фондом — дефолт.(с)

Вот исходя из вышеизложенного Вы


57%, 17 голосів

43%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ну хоть обнадежил...

  • 19.02.19, 21:39

Росія на повномасштабну агресію проти України не піде, але може влаштувати велику військову провокацію.

Таку думку в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ситуація" висловив представник України у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук.

"Ви знаєте нормальні люди здорового глузду, вони роздумують на базі здорового глузду. В даному випадку ми не можемо, прогнозуючи поведінку Росії по відношенню до України в 2019 році і в наступних роках, ми не можемо базуватись на цій логіці. Тобто від Росії можна чекати все. Але ситуація, яка складається по відношенню до Росії світової міжнародної спільноти, ситуація, яка відома добре Росії з точки зору військово-безпекового характеру в Україні ну і поведінка наших головних міжнародних партнерів,таких як США, Великої Британії, Німеччини і Франції, все таки мені дає більше оптимізму, що Росія сьогодні на повномасштабну серйозну операцію бойового характеру не піде, але влаштувати провокацію, яка б виглядала, що Україна спровокувала щось на контактній лінії, але де-факто,  на лінії фронту це треба враховувати" - розповів Марчук

Параске и Nahibatory…

  • 16.02.19, 14:17


 Украинцы ВСЕГДА умели воевать, но особенно отважно... против друг друга в составе враждующих сил, как национальных, так и идеологических. И наша тысячелетняя история тому пример.. Но НИКОГДА не могли пользоваться результатами своих даже успешных сражений. Мы похожи на шотландцев, которые в бою были «дьявольские леди», а после боя отправлялись на межклановые разборки.

А тем временем в Рашке...

  • 14.02.19, 18:30

По мотивам пропагандийских понтов Суркова, этого нью-Суслова при Путине.

Вся история Российской империи – история  поиска новой модели государства для дальнейшего продолжения жизни в той же Империи.. Но, нет  в России ни высокотехнологического оружия, ни промышленности, которая бы его производила, ни свободных творческих личностей, которые все бы это сделали…Потому, как рабы не способны к созиданию и развитию...

Госдума приняла в первом чтении законопроект об использовании труда заключенных колоний-поселений на частных предприятиях

Госдума приняла в первом чтении законопроект об использовании труда осужденных из колоний-поселений и осужденных к принудительным работам на предприятиях вне уголовно-исполнительной системы. Документ размещен в думской базе данных.

Предполагается, что предприятие — частное или государственное — должно будет заключить контракт с колонией-поселением или с исправительным центром, после чего осужденных будут направлять на работы туда. Расходы на создание условий для труда и общежитий ложатся на само предприятие.

В пояснительной записке указано, что законопроект позволит привлечь к труду не менее шести тысяч человек из колоний-поселений и не менее пяти тысяч приговоренных к исправительным работам. Как утверждают авторы, это положительно скажется на ресоциализации осужденных и увеличит количество лиц, освободившихся условно-досрочно.

Про основних кандидатів..Не моє...

  • 12.02.19, 19:59
Три базових сценарія президентських виборів в Україні
Генадій Друзенко, для "Хвилі"

Наразі схоже, що викристалізувалась реальна політична пропозиція президентських виборів.

«АБИ НЕ ГІРШЕ» — це фаворит консервативного електората, на полі якого грає чинний Президент Петро Порошенко. По-суті, це загорнута в національний та європейський прапори пострадянська Україна. З корупцією, непрозорістю, браком політичної відповідальності, економічною стагнацією, неефективністю влади, але під патріотичними гаслами. Повернення до власної гуманітарної ідентичності (яке реально відбувається) в очах електората Петра Олексійовича є індульгенцією за всі його економічні гріхи. До речі, дуже нагадує «вставання з колін» Росії під час нульових. Але без реального економічного прориву: наразі ВВП України зростає на 1% повільніше, аніж в середньому по світі, і на 2% повільніше, аніж в середньому зростають економіки, що розвиваються (тобто попри зростання ВВП в абсолютних значеннях, ми продовжуємо збільшувати відставання в економічному розвитку від решти світу).
Переобрання Порошенка на президентську посаду означатиме, що Україні ще на 5 років слід буде розпрощатися з мріями про проривний випереджаючий розвиток, яким ми заплатимо за побудови в Україні місцевого аналога «русскаго мира». Патріотичний консервант та західна допомога дозволить ще певний час протягнути смертельно хворій пострадянській системі, проти якої насправді і була Революція Гідності. Символ віри адептів другого терміну Петра Порошенка: або так як є або втратимо Україну.

«УКРАЇНСЬКА РУЛЕТКА» — це повна протилежність першому сценарію. Адепти «команди ЗЕ» готові поставити на карту все і ризикнути всім. Їх так достала стабільність стагнації, наскрізна фальш політичного класу, брак радикальних реформ, відсутність якихось озорих перспектив в цій країні, що «чистий політичний аркуш» Зеленський вабить їх більше, аніж нудні академічні фоліанти старожилів української політики. Більшість з них свого часу підтримав Революцію Гідності, але відчув себе обманутим у своїх найкращих сподіваннях. Це клас сучасних українських космополітів, які живуть у смартфонах і яких не розчулиш томосом і не купиш на новий армійський однострій. Вони бачать, що вчергове дороги сходять разом зі снігом, зарплати явно не встигають за цінами і тарифами, бюрократія не стає людянішою. В принципі їх мало хвилює вступ до НАТО чи подача заявки на членство в ЄС – їм потрібна необтяжлива, відкрита та ефективна держава-сервіс, що не лізтиме в їхнє життя, не диктуватиме якою мовою говорити, в яку церкву ходити (чи не ходити), в яких соцмережах сидіти – одне слово, не заважатиме жити, але забезпечить базову інфраструктуру. Цікаво, що професійні борці з корупцією, для яких саме корупція, а не війна – проблема №1 для України, вже почали дрейф в бік ЗЕ-берега. Гасло адептів ПреЗЕдента: «невідомість краща за ту відомість, яка є».

І нарешті сценарій «БЕРЕГИНЯ». Це запит на соціальний захист та патерналістську державу, яку символізує Юлія Тимошенко. Не дивно, що її підтримка прямо пропорційна віку виборців: від 9% у наймолодшій групі (18-29) до 17% у найстаршій (60+). Їм не до патріотизму і не до інновацій. Точніше і до того і до того, але за остаточним принципом – їм би вижити. У цього виборця є своя правда. Одна з базових функцій держави – соціальна справедливість, захист та підтримка знедолених. В країні де на 10 працюючих офіційно припадає 11 пенсіонерів, а якщо врахувати бюджетників, то локомотив, що створює додану вартість, виявиться геть маленьким проти десятків вагонів, які він за собою змушений тягнути, будь-який політик змушений вдаватись до лівої риторики. Наразі у Юлії Володимирівни це виходить краще за інших, але питання, де узяти кошти на соціалку залишається відкритим. Гасло цієї групи «зігріти всіх».

Пока мы тут …интенсивно готовимся к выборам…

  • 11.02.19, 08:32
Берлину удалось найти нужные слова, чтобы изменить позицию Парижа по проекту «Северный поток 2». Можно сказать, что Макрон сдался напористой Меркель…
РФ считает, что строительство Северного Потока 2 завершится к концу текущего года, а уже в следующем году начнутся первые поставки. 
При чем здесь мы? Для тех, кому, что у Северного соседа делается пофиг и не совсем, задача как сократится прокачка газа через нашу территорию, и какие убытки понесет наша казна?

65%, 17 голосів

35%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.