хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Рай для Ющенка

Ющенко будує собі "хатинки" і вулики у карпатському заповіднику.
Екс-президент України Віктор Ющенко веде будівництво у заповіднику в Карпатах, де для всіх інших українців воно заборонено. Місцеві мешканці розповідають, що останнім часом Ющенко частенько відвідує свою заповідну резиденцію, бо затіяв там грандіозне будівництво. За шлагбаумом рівна як скло дорога. Обабіч - пансіонати і розкішні палаци, які маскуються під карпатський стиль. Ось тут і оселився Ющенко. Будівництво на березі річки продовжується на кількасот метрів вздовж дороги. Після будівництва і дорога закінчується. Починаються володіння Ющенка з вуликів. А ще там є помпезні споруди, церква, на березі річки Женець, штучне русло, зроблене спеціально для млина. У ньому і місце для купання, бо "Ющенко цю справу любить". По всій території - будиночки охорони. Охоронець же і пояснює, що ці кілька гектарів, на яких відбувається будівнцитво, офіційно не є територією заповідника. Екологи шоковані. Бо споруди розташовані ближче, ніж 25 метрів від берега річки Женець, відповідно це порушення Водного кодексу. І за законом все це мали би знести. А пошкодження заповідника території, як-от млин, церква на березі - це кримінальне порушення. Які, до речі, караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років. 
23

Коментарі

121.01.12, 00:38

"Ці рученята нічого не вкрали"...Брешеш людоморе, бо вони вкрали у нашого народу головне; - Надію на Волю, Справедливість, краще Життя!

    221.01.12, 13:36Відповідь на 1 від Кривовус

    Ви абсолютно праві. Саме через цього жалюгідного чоловічка люди тепер не спішать виходити на майдани. Але все ж, - Contra spem spero!