хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Новая победа аналов...

Партия донецких дебилов одержала новую победу над здравым смыслом. Теперь в государстве Украине запрещается носить камуфляж всем, кроме милиции и армии. Поражает скорость, с которой "народные" депутаты приняли этот закон в первом чтении, тогда как другие законы годами пылятся под сукном. Вот, оказывается, в чем заключается главная проблема нашей страны - в одежде камуфляжного цвета! По телевизору выступила даже куча говна по фамилии Ежель и что-то протявкала о том, что мол, позорят форму. И это сказало чмо, которое, являясь министром обороны, ворует деньги за солдатское питание, из-за чего солдаты недоедают, и которое является самым ярким примером опозоривания формы. Так что, граждане, у вас есть курточка цвета хаки, или брюки камуфляжной раскраски? Тогда сушите сухари - милиция идет к вам.
22

Коментарі

анонім

114.09.11, 20:46

М-да... no comments .. спочатку їхній ідіотизм забавляв, а тепер вже не до сміху

    215.09.11, 07:28Відповідь на 1 від анонім

    Повбивав би дебілів! Їхнє місце в дурдомі, а вони країною керують...

      315.09.11, 12:10

      "Тогда сушите сухари - милиция идет к вам." Та ні, це просте "заробляння" грошей людьми які не вміють щось створювати. Для них єдиний "чесний" заробіток - відібрати. В цьому випадку штрафами. Що треба робити громадянам. Перше - не боятися і не сплачувати. Вимагати сплату через суд. Друге - на суді апелювати до ІІ розділу Конституції. Третє, якщо "суд" прийме рішення про штраф - апелювати впритул до Страсбурга, а саме за явне порушення прав громадян, а саме 22 ст. "Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийняті нових законів або внесені змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод". Ст. 23,24,28,41,55,60

        415.09.11, 12:11

        Дурнів треба вчити. Як в прикладі з червоними ганчірками. Якщо вони програють хоч один такий суд та виплатять за його рішенням в 100 разів більше ніж штраф, то таке легке "заробляння" грошей моментально стане великою проблемою для влади.

          515.09.11, 12:30Відповідь на 4 від gatyla

          Дурнів треба вчити. Як в прикладі з червоними ганчірками. Якщо вони програють хоч один такий суд та виплатять за його рішенням в 100 разів більше ніж штраф, то таке легке "заробляння" грошей моментально стане великою проблемою для влади.Це точно.
          Просто вражає дебілізм наших "народних депутатів"...

            615.09.11, 13:06Відповідь на 5 від Gaydamaka

            Чому дебілізм? Елементарна жадність. У них просто в голові не укладується що більшість населення вже не совки і знайдуть на них управу і Євросуді. Єдине що вони зможуть відповісти - "надо иметь патриотизм и решать поблемы на местах, а не жаловаться за границу".

              Гість: lkjmn

              715.09.11, 15:21

              Це не просто дебілізм. Це пряме порушення прав людини і громадянина, гарантоване Декларацією прав... ООН. Де це видано, щоб парламент вказував громадянам який одяг їм носити? А що наступним пунктом? Яку білизну можна вдягати? І ще питання до парламенту: всі проблеми вже вирішені? Немає наркоманії, проституції, алкоголізму, особливо дитячих? ППЦ...

                815.09.11, 16:07Відповідь на 6 від gatyla

                Жадібність - це проект нового бюджету, відміна виплат чорнобильцям, новий налоговий кодекс. А тут, в даному випадку, просто тупий регіанальний істінна рускій дебілізм...

                  Гість: nihil

                  915.09.11, 18:31

                  Видимо, у них нет более важных законов,кот.необходимо принять в первую очередь.
                  Хотя за каждый принятый закон полагается премия автору,кто-то решил подзаработать,заодно и поиздеваться над народом.

                    1015.09.11, 18:48

                    Блін! Тільки літом купив собі класний "американський пустельний": кепі, бриджі і футболку. А вертався літом з моря у київському "мілітаристі" купив собі штани кольору хакі і футболку зі стилізованим хрестом кольору "olive drab". переглядав і придивлявся до страйкбольної зброї. Роздумував грати чи не грати. Тепер мабуть точно на весну куплю рушницю і почну грати у страйкбол. назло владі і собі в задоволення!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна