хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Винаходи українського зброяра губляться в архівах.

У Дніпропетровську майстер-зброяр Анатолій Лобов створив унікальну зброю: ніж, що стріляє, з інтегрованою системою для виживання в екстремальних умовах.




За кордоном майстер уже б став мільйонером. У нас – про нього мало хто чув. У бойових і побутових якостях ножа, що стріляє, пересвідчилися наші кореспонденти.

Свою першу шаблю Анатолій Лобов викував у шість років у дідівській кузні. Відтоді й захопився зброєю, навіть працював у Київському збройному Конструкторському Бюро, там і створив свій диво-ніж.

Анатолій Лобов, майстер-зброяр: “Это оружие последнего шанса, если в боевом исполнении делать Т.е. задача в чем, как говорят американцы, лучше иметь лишний ствол и не воспользоваться им, чем не иметь и нуждаться в нем.”

Зазвичай ножі, що стріляють, потребують додаткового зведення затвору і можуть пошкодити стрільцеві пальці. Ніж Лобова таких недоліків не має, у бойову готовність його можна привести одним рухом.

У піхвах для ножа зберігають також компас, марганець, голки з нитками, сірники, риболовну волосінь із гачками, точило для ножа і змінна пилка. Усе тримається без жодного гвинта чи шурупа. У військовому варіанті до ножа додається нарізний ствол із лазерним прицілом.

Анатолій Лобов, майстер-зброяр: “Мой нож стреляет любым штатным боеприпасом. В два раза мощнее он российского… и стреляет, у них упражнение на 25 метров, а этот может стрелять до километра.”

Бойовий екземпляр зберігають у Києві, так само, як і документацію нового надсучасного тактичного карабіна Лобова з лазерним прицілом і радіозв’язком. Він робить близько 400 пострілів на хвилину.

Анатолій Лобов, майстер-зброяр: “Прямой выстрел до 350 метров. На этой дистанции преодолевает любую практически защиту, а далее – резко теряет свою кинетическую энергию.”

На Заході Анатолій Лобов уже став би мільйонером – бо на створення такої зброї американці уже витратили купу грошей. А в Україні, щоб заробити на хліб, чоловік розробляє милиці. Його військові винаходи - в архівах, а наша армія купує застарілу російську зброю.

3

Коментарі

121.10.09, 21:08

круть

    221.10.09, 21:13Відповідь на 1 від Володюсик

      Гість: GSK-2

      33.11.09, 13:52

      лажа:
      заряд скорее всего 1 патрон , а 400 в минуту это наверно при пулемет.ленте
      одним движением его в боевое состояние не привести , там 3 части: что-то снять ,накрутить, перемкнуть -долго короче, а в стандартном ноже разведчика просто повернуть нож рукояткой и нажать на кнопку
      Прямой выстрел до 350 метров. На этой дистанции преодолевает любую практически защиту, тут вообще наверно покраснеть надо было