Нехай росіяни спростують ці 10 фактів

  • 28.03.14, 14:10

1 . Державу з назвою - Московія цар Петро 1 перейменував в Росію , аж в 18 столітті , в 1721 році.

2 . Плем'я Мокші назвало свою річку Москва , а переклад цієї назви , з мови Мокші , звучить як " брудна вода". Будь-які інші мови світу не можуть перекласти слово Москва . Слово " кремль " - татарське і позначає зміцнення на височини.

З. У середні століття все картографи Європи писали і проводили кордон Європи уздовж кордонів Русі ( Русь - це територія нинішньої України !) Московія - улус , зі своїми фінськими народами , завжди була складовою Орди і її Європа справедливо відносила до Азії.

4 . Московія ( Росія ) платила данину Кримському Хану (! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !) , своєму суверену і господару, який був правонаступником Золотої Орди , аж до 1700 року. Цар Московії зустрічав кримського посла на Поклонній горі , садив його на свого коня , сам пішим , під узду , вів коня з кримським послом в Кремль ,садив його на свій трон і вставав перед ним на коліна!

5 . У 1610 році , в Московії на Борисі Годунові ( мурза Гудун ) закінчилася династія Ченгіз идов (родич Чингісхана ) і на трон звели Олексія Кішку з фінського роду Кобили , а при вінчанні його на Царство церква дала йому прізвище Романов , нібито прибув з Рима правити Московією !

6 . Катерина 2 - га , після окупації останньої вільної Руській Держави - Великого Князівства Литовського ( тер. Білорусі) в 1795 р. , своїм наказом веліла назвати угро- фінські племена Московії якимись великоросами , а українців - справжніх русичів - малоросами !

7 . Ніхто і ніколи не бачив в оригіналі договір про возз'єднання між Московією та Україною нібито підписаний Б.Хмельницьким і Царем О.Романова !?

8 . Вже кілька століть археологи Московії шукають артефакти підтверджують достовірність Куликовської битви , але поки безуспішно , от тільки байку про перемогу Д.Донского над Мамаєм виспівують досі , на всі голоси!?

9 . Псковська , Новгородська , Смоленська області Росії , - це колишні слов'яно- руські Князівства і до угро- фінської Московії не мали ніякого відношення , поки Московія - Орда вони окупувала їх відповідно в 1462 , в 1478 , і в 1654 роках. А в інших областях РФ ( Московії ) ніколи не мешкали слов'янські племена і народи.

10 . Золота Орда і її дочка - Московія , - це єдині країни світу , які тримали рабами власний народ. Це і пояснює вічну відсталість багатою на природні копалини Московію від порівняно обділених на природні ресурси європейських країн. адже ефективністьроботи вільних людей набагато вище , ніж рабів ...


(С) От така @@@@@, малята....chih

16-річний киянин повернув Путіну його подарунок

  • 15.03.14, 23:33

16-річний житель Києва Андрій Сенько повернув Володимиру Путіну іменний президентський годинник, подарований йому особисто 10 років тому

Про це йдеться в сюжеті, знятому Ukrainian Crisis Media Center, пише Еспресо.TV з посиланням на «Українську правду».

Як виявилося, в 2004 році, під час візиту Путіна в Київ, російському президентові ставили питання через Інтернет. Серед 50 тисяч виявилося і питання 6 - річного Андрія.

Він запитав у президента Росії, про що той мріє. Путін відповів хлопчикові, що мріє, щоб "всі були щасливі і жили в мирі".

Саме за це питання Андрій Сенько і отримав подарунок від Путіна.

Через 10 років підліток вирішив повернути цей подарунок.

"Ви мені збрехали. Хоча б тому я змушений повернути вам ваш подарунок. Якби у мене була можливість зустрітися з вами особисто, я б сказав вам в очі - Володимир Володимирович, ви - брехун ", - сказав Андрій.


(С)

СБУ задержала российскую разведгруппу в Херсонской области

  • 12.03.14, 13:13
12 марта, 11:39  


Сегодня ночью сотрудники управления Службы безопасности Украины в Херсонской области обнаружили и задержали разведгруппу вооруженных сил Российской Федерации, которая проникла на территорию региона из Крыма.

Группа собирала данные о передислокации и степени готовности подразделений Вооруженных сил Украины. В частности, разведчики интересовались положением дел в третьем зенитно-ракетном дивизионе 208-й зенитно-ракетной бригады (Каховка), а также подразделениями 79-й аэромобильной бригады, которые контролируют въезды на полуостров.

Предводителем группы является гражданин Российской Федерации, офицер военной разведки ВС РФ, уроженец Рязанской области 1981 года рождения. Он незаконно использовал паспорт гражданина Украины на имя Арбузова Евгения Сергеевича 1986 г.р.

Офицер признал, что собирал информацию разведывательного характера: координаты нахождения блокпостов пограничных войск, расположение частей подразделений ВС Украины .

Служба безопасности Украины расследует этот факт в установленном законодательством Украины порядке. Ведомство проинформировало о произошедшем МИД Украины.

Напомним, что о высадке этой группы с вертолетов в Херсонской области писал в своём блоге Алексей Гончаренко.

(С) http://dumskaya.net

Свобода або Смерть!

  • 10.03.14, 02:33


Я простий Чеченець, який кожною клітиною свого тіла переживає, хворіє, молитися щоб Мужній Народ України зламав кігті росії. Моє серце плаче і сміється разом з вами!   Дуже сподіваюся що прапор Ічкерії підіймає і підтримує дух Майдану!   Дай вам Бог Свободи і Щастя, Мужній Український Народ.

Asir Masin

до речі

  • 10.03.14, 02:21
"Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, подлого, жестокого, вместе с ним убивают грабят насилуют, впоследствии сваливают на него свою вину. Спустя время церковь провозглашает его святым."


Михаил-Евграфович Салтыков Щедрин.