хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Україна запропонувала план конфедералізації Росії

  • 01.04.14, 16:51

План включає запровадження 5-10 державних мов, а також національних квот в основних органах державної влади

Про це заявив на брифінгу 31 березня директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, повідомляє Еспресо.TV.

У коментарі щодо висловлювань російських посадовців відносно федералізації України Перебийніс заявив:

«Останнім часом почастішали випадки, коли представники Російської Федерації дозволяють собі диктувати Україні, яку форму державного устрою чи адміністративно-територіального поділу їй слід обрати, які форми політичного, економічного чи соціально-культурного життя запровадити для того, щоб розв’язати суспільно-політичну кризу, у якій опинилась українська держава.

У зв’язку з цим Міністерство закордонних справ України підтверджує свою позицію, яка уже неодноразово у різний спосіб доводилась до російської сторони, про те, що подібні заяви російських офіційних чинників є грубим і неприхованим втручанням у внутрішні справи України, яке суперечить фундаментальним нормам міжнародного права та загальновизнаним принципам співжиття держав.

Замість цього російській владі слід було б зосередитись на наповненні власного федерального устрою реальним змістом, поверненні до демократичних виборів на регіональному та місцевому рівнях, забезпеченні захисту прав національних меншин, які страждають через відсутність можливості повноправної участі у діяльності органів державної влади та прийнятті рішень щодо розвитку їх території, запровадженні зваженої мовної політики шляхом надання представникам національних меншин можливості вивчати рідну мову та отримувати цією мовою освіту.

У разі відсутності прогресу на цьому напрямі, Україна могла б надати Російській Федерації свої пропозиції по удосконаленню і оптимізації її державного устрою і політичної системи, наприклад, у вигляді плану конфедералізації російської держави із запровадженням 5-10 державних мов, а також національних квот в основних органах державної влади, які б чітко відображали інтереси всіх основних національних і мовних спільнот російського суспільства. Міністерство закордонних справ України переконане, що такий крок дозволи в би наблизитись Російській Федерації до цивілізованих зразків демократії, прав людини та поваги прав національних меншин».

12

Коментарі

11.04.14, 17:23

Суперова ідея, особливо USS - Unated States of Siberia з президентом Бараном Кабаною

    анонім

    21.04.14, 17:53

    МЗС класно тролить кацапюр....

      31.04.14, 19:20

      Щось Московія завелика.Не помилились???

        41.04.14, 19:37Відповідь на 1 від Дождь!

        Суперова ідея, особливо USS - Unated States of Siberia з президентом Бараном Кабаною

          51.04.14, 19:38Відповідь на 2 від анонім

          МЗС класно тролить кацапюр.... не виє..м, то хоч погріємось.......

            61.04.14, 19:40Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

            Щось Московія завелика.Не помилились???Теж на це звернув увагу... їх просто з казанськими татарами поєднали....я так думаю......

              71.04.14, 20:21Відповідь на 6 від Francisk02

              Щось Московія завелика.Не помилились???Теж на це звернув увагу... їх просто з казанськими татарами поєднали....я так думаю......До Криму приєднать!!!

                81.04.14, 20:47Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                Щось Московія завелика.Не помилились???Теж на це звернув увагу... їх просто з казанськими татарами поєднали....я так думаю......До Криму приєднать!!! спочатку кацапів витравити разом з тарганами й щурами....

                  91.04.14, 20:50Відповідь на 8 від Francisk02

                  Щось Московія завелика.Не помилились???Теж на це звернув увагу... їх просто з казанськими татарами поєднали....я так думаю......До Криму приєднать!!! спочатку кацапів витравити разом з тарганами й щурами....От,татари хай цим і займуться...

                    101.04.14, 20:51Відповідь на 9 від дТОЛЯізХорола

                    Щось Московія завелика.Не помилились???Теж на це звернув увагу... їх просто з казанськими татарами поєднали....я так думаю......До Криму приєднать!!! спочатку кацапів витравити разом з тарганами й щурами....От,татари хай цим і займуться... а воно їм треба?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна